2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Şeffaf su gibi. Koku falan da uapmiyor :/
Canım bendede oluyor o bazen krem akıntıyla birlikte oluyor bazen su gibi bugün 3 kez çamaşır değiştirdim dr geçen hafta suyunu sırduğumda güzel demişti ki bu akıntı öncedende oluyordu şimdi arttı biraz su olsa dr azalmış vs derdi diye düşünüyorum bide koyu renk çamaşırın varsa siyah gibi onunla baksana bir ben öyle denediğimde beyazlık geldi çamaşıra ama beyaz çamsşırda sadece ıslaklık gibi görünüyor

Bu akıntı dediğiniz vajinadan geliyor değilmi?benim idrar yolundan devamlı geliyorda

Kizlar iki gundur ciddi akintim var ama şöyle. Tuvalete giriyorum. Ciktiktan sonra bir iki adim atip kontrol ediyorum islanmis oluyor. İsaret ve bas parmaginizi yuvarlak uapin yaklasik olarak o kadar bir bolge islaniyor ve ben asla bir seyler aktigini hissetmiyorum. Acaba çişimi tam yapamiyorum da ayaga kalkip adimlayinca kalan çiş mi akiyor? Anlamiyorum ki? Doktora sorarsam alttan muayene yapar ki dogum anina kadar istemiyorum bunu. Sizce çiş kaçırma ihtimalim ne kadar? Hissetmez miyim veya çiş olsa. Normal de vajinamdan gelen akinti hamileligimin basindan beri var o boyle hafif beyazimsi parcali akiyor ve kivamli. Ama bu iki gundur fark ettigim bildigin sadece kilodumu islatiyor ve hep tuvalet sonrasi fark ediyorum.
İdrar kaçırma daha çok son zamanlarda oluyormuş baskıdan hissizlesebiliyormus idrar kaçırdığını anlamiyormussun. Ama akintidir seninki gibi dusunuyorm. Dün kontrolum vardı camasirim baya islaniyor bebeğin suyu mu diye korkuyorum bazen beyaz yoğun ama bazen saf su gibi dedim. Doktorum artık son 6 hafta camasirini baya islatacak kadar olur doguma hazırlık normal korkma dedi

Bel agrısından uyuyamayanlara selam olsun :KK43: kuyruk sokumumda sanki matkap var, kıpırdadıkça dönüyor maşallah :işsiz:
Selam canım, ben de uyuyamiyorum bel ağrım var dayanilmayacak gibi değil de dönerken zulüm. Bide uyuyama problemi var gece iki, üç kızım içerde dönüyor, ben rahat edemedigimden hiçbir şekilde sürekli dönüyorum böyle olunca da öğlen 12 ye kadar uyuyorum bir kalkiyorm gün bitmiş kahvaltı yap evle uğraş 5 te yemeğe giriş 6 da eşim geliyor sofraya oturuyoruz gün bitiyor. Çok sinir oluyorm okul olmayınca da hep evle ugrasmakla boş geçiyor gibi geliyor.

Kızlar göz kararı kesip diktim emzirme yastığı bugün bunla uğraştım nasıl olmuş sizce
IMAG3256.webp

Selam canım, ben de uyuyamiyorum bel ağrım var dayanilmayacak gibi değil de dönerken zulüm. Bide uyuyama problemi var gece iki, üç kızım içerde dönüyor, ben rahat edemedigimden hiçbir şekilde sürekli dönüyorum böyle olunca da öğlen 12 ye kadar uyuyorum bir kalkiyorm gün bitmiş kahvaltı yap evle uğraş 5 te yemeğe giriş 6 da eşim geliyor sofraya oturuyoruz gün bitiyor. Çok sinir oluyorm okul olmayınca da hep evle ugrasmakla boş geçiyor gibi geliyor.
Öyle oluyor valla, şu son günleri atlatsak hayırlısıyla.. sonra başka başka dertlerimiz olacak ama ben razıyım, bu ağırlaşma meselesi beni çok yordu iki haftadır. Senin kızın varmış yine onunla vakit geçer, ben saçma sapan işlerle yoruyorum kendimi.. hem boşuna yormuş oluyorum can sıkıntısından hem de böyle agrıdan duramıyorum geceleri

Öyle oluyor valla, şu son günleri atlatsak hayırlısıyla.. sonra başka başka dertlerimiz olacak ama ben razıyım, bu ağırlaşma meselesi beni çok yordu iki haftadır. Senin kızın varmış yine onunla vakit geçer, ben saçma sapan işlerle yoruyorum kendimi.. hem boşuna yormuş oluyorum can sıkıntısından hem de böyle agrıdan duramıyorum geceleri

Haklısın canım, ben de izne ayrildigimdan beri iki haftadır çok hantal hissediyorum kendimi hayırlısıyla bir kucagimiza alsak da derdimiz onların bakımı olsa. Kizimdan kastım karnimdakiydi kaybimindan başta inşallah yaşayan ilk olacak. Gece başlıyor da benimki 12 den sonra kıpırdanmaya o karnimda dönüyor ben dönüyorum uyutmuyor gene de çok şükür iyi ki var

İnçe bir sünger var canım, ayrıca uyku seti almıştım onun içinde de elyaf pufuduk bi yatak göndermişler önce altına sersem mi diye düşündüm sonra bebeklerin sert yerde yatması gerek diye okumuştum, o yüzden vazgeçtim ama sünger de hiç içime sinmiyor nedense
Sende kararsiz kaldin ozaman bnada cok ince geldi .

Bizden kaynaklanıyor canım hastayız demeyi naz yapmayı bilemiyoruz eşim soruyo belin ağrıyomu diye mal gibi ağrımıyo diyorum ağrımıyo dersen oda bulaşık makinasını çamaşır makinasını boşaltmaz yatağını toplamaz, eşşek gibi eğile büküle ben yapıyorhm bi insan saf olunca böyle oluyo işte , kardeşimde bi tuhaf habire bize yemeğe gelmek istiyo ya benim kalmış 1 ayım nefesimi zor alıyorum, karısı oturuyo kalkmıyo ben bu halimle hizmet ediyorum ya insanlar çok düşüncesiz ya da biz çok düşünceliyiz ben anlamadım
Kesinlikle bizden kaynaklaniyor canim .var bi eksigimiz yada fazlamiz ondan

İdrar kaçırma daha çok son zamanlarda oluyormuş baskıdan hissizlesebiliyormus idrar kaçırdığını anlamiyormussun. Ama akintidir seninki gibi dusunuyorm. Dün kontrolum vardı camasirim baya islaniyor bebeğin suyu mu diye korkuyorum bazen beyaz yoğun ama bazen saf su gibi dedim. Doktorum artık son 6 hafta camasirini baya islatacak kadar olur doguma hazırlık normal korkma dedi
Aradığım cevap. Çok sağol canım bu arada yastık çok güzel olmuş eline sağlık ben hazır aldım oda bunun gibi işte

Süper olmuş canım ellerine sağlık, herkes bu yastıkların çok kullanışlı olduğunu söylüyor, ben de aldım, içi elyaflı sence makineye atsam bozulur mu?
Bence makineye atma kılıfı fermuarlıysa kılıfını çıkarıp yıka ben öyle yapacağım elyaf yıkanınca topaklanıyor falan

Süper olmuş canım ellerine sağlık, herkes bu yastıkların çok kullanışlı olduğunu söylüyor, ben de aldım, içi elyaflı sence makineye atsam bozulur mu?
Teşekkür ederim canım, sanmıyorum ama gene de internette yıkayan var mi aratmak lazım. Ben baştan ayağa uzun hamile yastığı almistm onunla rahat edemedim yatak boyu kadardı çok yer kapliyordu onu kestim içinden boncuk silikon çıktı bunu onla doldurdm ben makineye atarım çünkü silikonlu yastıkları yikiyorm makinede bir sorun olmuyor hemen de kuruyor ama elyafi bilemedim

Haklısın canım, ben de izne ayrildigimdan beri iki haftadır çok hantal hissediyorum kendimi hayırlısıyla bir kucagimiza alsak da derdimiz onların bakımı olsa. Kizimdan kastım karnimdakiydi kaybimindan başta inşallah yaşayan ilk olacak. Gece başlıyor da benimki 12 den sonra kıpırdanmaya o karnimda dönüyor ben dönüyorum uyutmuyor gene de çok şükür iyi ki var
Ayy kusura bakma canım ya, odaklanma problemim de var kaç gündür eksik okumuşum afedersin :( benim yaramaz da el ayak çekilince başlıyor çılgın hareketlere, öyle böyle değil can yakıyor artık, ama dediğin gibi çok şükür, rabbim bu yavrularımızı bağışlasın bize.. cennetteki kuzularımız huzur içinde uyusunlar...

Kizlar bugun cok moralim bozuk aglamaktan sisti burnum sanki banami oyle geliyo :)
Doktor bna gecen gun plesantamin baska bi yerde oldugunu mu ne soyledi ama bana unutturma dogumda soyle aliyim dedi.
Bnde onemsemedim basit bise sandim.
Nette bi bakiyim dedim cok kotu seyler yaziyor.
Salyas.... oldum.:KK61:
Miyomlarda var zaten.
Dogumu falanda dusunup korktum sanirim biraz :cry:
Yada kotu birsey emin degilim.:KK42:

Cok kotu syler yaziuor nette doktor hic bahsetmedi bu risklerden .

Sende kararsiz kaldin ozaman bnada cok ince geldi .

Kesinlikle bizden kaynaklaniyor canim .var bi eksigimiz yada fazlamiz ondan
Aynen emin olamadım, görümcem aldı bize beşiği ama ben başka uyku seti sipariş ettim bebekonfordan, onun içinde de pufidik elyaf bir yatak gelmiş, onu kullansam bebek gömülür onun içine, hem de terletir. Digerinin altına koysam nasıl durur, yıkasam mı önce? Çok kararsız kaldım çok.. sen de Bebekonfordan mı almıştın? İncecik sünger yatak mı? Beşiği ekliyorum görsele bak sünger görünüyor dört parmak bile değil

Eklentiler

• C7FCCFC9-8D01-49DF-97A7-E6F6D4B46663.webp
    C7FCCFC9-8D01-49DF-97A7-E6F6D4B46663.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 67
Back
X