- 22 Haziran 2017
- 3.665
- 4.361
- 83
- Konu Sahibi kardelen384
- #61.901
Tamam kuzum sagol bi araştıralım onueşim başvurdu kızlar nereye başvurduğunu bilmiyorum şuanda evde değil ama 170i arayın demişlerdi hastaneden
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam kuzum sagol bi araştıralım onueşim başvurdu kızlar nereye başvurduğunu bilmiyorum şuanda evde değil ama 170i arayın demişlerdi hastaneden
Araştır tabiki kazandığımız bir hak sonuçta kalmasın icerde :))Tamam kuzum sagol bi araştıralım onu
Kizlar ya malum bebekler zor uyuyo emerken uykuya daliyo gazini çıkarayım derken uyaniyo hadi en bastan uyutmaya çalışıyorum. Siz nasi yapiyorsunuz her seferinde cikartmaya çalışıyor musunuz![]()
ben de ogretmenim..dogum belgeni alarak önce okula gidiyosun sonra onlar seni yonlendiriyor. okuldan aldigin kagidi Bi yere vermen gerek mudur yardimcisi soyledi de unuttum..300 lira aliyoruz..Dogum parası neymiş ilk defa duyuyorum @tired sen bilirsin öğretmenler de alıyor mu böyle paralar :) nereye başvuruyoruz
gazini cikartmak ilerleyen saatlere yatirim yapmak gibi ama gaz cikartirken yeniden uyaniyo sipalar. bazen cok derin uyudugunda cikartiyorum gazini ama cogu zamn cikartmadan yatiriyorum. bu yuzden sabaha dogru uyuma suresi kisaliyor ve en gec 5 de sancilar basliyor, geceleyin bana uyku cok tatli geldiginden simdilik boyle yapiyorm.Kizlar ya malum bebekler zor uyuyo emerken uykuya daliyo gazini çıkarayım derken uyaniyo hadi en bastan uyutmaya çalışıyorum. Siz nasi yapiyorsunuz her seferinde cikartmaya çalışıyor musunuz![]()
Bana dr relactaz verdi laktaz için enzim çocuk sütü emmeden veriyorum gaz olmasını baya engelliyor birde sab simplex damla kullanıyorum çok şükür artık rahatladı doktoruna sor istersenKızlar yaa bu gaz sancılarına kesin çözüm yok mu? Valla çocukta çatladı bende! Tükendimm![]()
Ben de çalışmıyorum ama süt parası dediler bize de. Ama ayni seyden bahsediyoruz sanırım.
Bizimki de uyuyor Can'ım. Ve uyuduğu için gazını çıkaramıyor. Valla ben de keşke uyansa da gazını çıkarsa diyorum. Omuz en sevdiği yer Zaten.
Öylece uyuyor. Az önce uyuduğunda yüzüstü yatırdım ve pırt pırt alttan çıkardı gaz. Üstten olan kaldı tabi. Uyanınca tekrar meme verebilirsin. Zaten doyduysa çok emmez.
Evet canım her emzirmeden sonra çıkarıyorum 2 kere çıkarsa çok iyi oluyor gaz sancısı çekmemesi için gegirmesi mutlaka gerekiyor. Eğer geğirmez ise dik bir şekilde 10-15 dk falan kucagimda tutuyorum
Off o uykular bana da pek tatli geliyo bide üsten çabuk çıkaramıyo yoruluyorumgazini cikartmak ilerleyen saatlere yatirim yapmak gibi ama gaz cikartirken yeniden uyaniyo sipalar. bazen cok derin uyudugunda cikartiyorum gazini ama cogu zamn cikartmadan yatiriyorum. bu yuzden sabaha dogru uyuma suresi kisaliyor ve en gec 5 de sancilar basliyor, geceleyin bana uyku cok tatli geldiginden simdilik boyle yapiyorm.
Nereye başvurmak lazım canım nasıl yaptın sen? Bugun arkadaşla tlf da konuşurken o bahsetti ama tam bilmiyorum dedi o da. Benim de 2. ÇocukHerkes alıyor canım benim doğum parasını süt parasını sigortalı çalışanlar alıyor doğum parası ilk çocuk 300 yada 350 galiba sut parası 120 tl
Emzirdikten sonra gazi çıkmıyor gece yaa uğraşıyorum ama olmuyor hakikaten 5.30 da kesin kalkiyor sonra hep kısa uykular. Bizde 45 günden sonra gazla uğraşmaya başladikgazini cikartmak ilerleyen saatlere yatirim yapmak gibi ama gaz cikartirken yeniden uyaniyo sipalar. bazen cok derin uyudugunda cikartiyorum gazini ama cogu zamn cikartmadan yatiriyorum. bu yuzden sabaha dogru uyuma suresi kisaliyor ve en gec 5 de sancilar basliyor, geceleyin bana uyku cok tatli geldiginden simdilik boyle yapiyorm.
Ay ben de vereyim o zaman bizim çay bitti iki gündür kivraniyor çocuk eşim bugün yaptircakti unutmuş sinirden agladim nasil unutursun diyeCanım ben rezene kimyon anason hepsinden 1 çay kaşığı koyup 5 dk demleyip sabah akşam 1 çay kaşığı kadar veriyordum. Aktara gittiğimde Gemini nin söylediği uzere keten tohum ve lavanta da aldım keten gaz ve kabızlık gidericiymis lavanta da aynı özelliklere sahip artı uyku düzenleyici sakinlestrici hazımsızlık gidericiymis şimdi onları da ekliyorum ara ara. Bu çayı hem kendim içiyorum hemde bebeğe veriyorum. Nede olsa bitkisel olan gaz damlalarının icin de de bu bitkiler mevcut yanında kimyasallarla birlikte ve günde 20 ila 40 damla arasında verilebiliyor. Bende bu çaydan 1 çay kaşığı veriyorum 3 haftayı gectigimizden beri
semabsrn canim sen de kartal tarafindaydin degil mi bebek icin hangi doktora gidiyosun?
Beyefendi kimlik çıkarırsa başvurucaz insallah. Kimlik no olmayınca olmuyormuş. Kimliğiniz çıktı mı canım belki ondan olmuyordurKızlar tamamen aklımdan çıkmış doğum ve süt parası oğlumda almıştım kızımda hiç aklıma gelmedi saolun sayenizde eşime hatırlattım da hemen aradık süt parası için 170 kayıt gözükmüyor hastaneden sorun varmış oradna duzeltilmesi gerekiyormus. doğum parası icin de 144 aranıyormuş bilginiz olsun aradık ama mesai saatleri icin de aramak gerekiyormus.
Aile sosyal politikalar bakanlığına yada kaymakamlığa sanırım eşim başvurmuştu canım 400 TL yatıcakNereye başvurmak lazım canım nasıl yaptın sen? Bugun arkadaşla tlf da konuşurken o bahsetti ama tam bilmiyorum dedi o da. Benim de 2. Çocuk
Sağol canim yarın kimlik çıkarsın eşim basvuralim bizde.geçici de olsa kimlik lazımmısAile sosyal politikalar bakanlığına yada kaymakamlığa sanırım eşim başvurmuştu canım 400 TL yatıcak