- Konu Sahibi kardelen384
- #63.081
Anne kuzusu göğsümde pek mutlu ya emiyor ya uyuyor. Saçlar sarıya mı dönüyor ne ayni baba oldu bu bebişEki Görüntüle 2160801
Maşallah :) çok tatlı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anne kuzusu göğsümde pek mutlu ya emiyor ya uyuyor. Saçlar sarıya mı dönüyor ne ayni baba oldu bu bebişEki Görüntüle 2160801
maşallah,benim oğluş da böyle saatlerce koala gibi kalabilir. eylülde okula başlamıcak olsam durumdan çok hoşnutum.Anne kuzusu göğsümde pek mutlu ya emiyor ya uyuyor. Saçlar sarıya mı dönüyor ne ayni baba oldu bu bebişEki Görüntüle 2160801
Ben de öyle Can'ım. 60 cc veriyorum ne zaman Bu durum yaşanırsa.Tamamen bizde de durum bu şekilde. Sütüm var ama akşama doğru azalıyor yetmiyor. O anda mama veriyorum 60 cc.sonra sıvı şeyler tüketip 2-3 saat sonra emziriyorum
Ya yerim ben bunu koca adamAnne kuzusu göğsümde pek mutlu ya emiyor ya uyuyor. Saçlar sarıya mı dönüyor ne ayni baba oldu bu bebişEki Görüntüle 2160801
Maşallah sana Melinda yaa ne tatlısın ağzını burnunu yesinler seninDün kayınvalidemin doğum günüydü ama zehir oldu
O kadar çok ağladı ki sürekli memede durdu
Ben de ağladım beni sakinleştirmeye çalıştılar
Aldılar bebişim ama durmuyo ki kimsede
Her seferinde sakin olcam diyom ama etini koparmışlar gibi ağlayınca gücüm kalmıyo
Zar zor uyudu kucağımda getirdim direkt yattık
Ne üstümü değiştirdim ne tuvalet ne diş fırçalama
Banyo da yaptıramadım ki çarşambaya kadar yaptıramıcam işitme testi var
11 4. Buçuk arası emdi uyudu hep ama 4 buçuk sonrası gaz sancısı oldu
Atak dönemi mi diye baktım değil sanırım
Bugün 40 ı çıkıyo.. mucize olmayacak bizde belli
İçimş dökmek istedim
Herkes sen bu bebek için nelere katlandın ağlama allahın gücüne gider diyo
Ama benim de canım var.. güçlü değilmişim onu anladım
Ama size yine de benim güzeller güzelimin fotosunu atayımEki Görüntüle 2160802
maşallah kuzuyaDün kayınvalidemin doğum günüydü ama zehir oldu
Her seferinde sakin olcam diyom ama etini koparmışlar gibi ağlayınca gücüm kalmıyo
İçimş dökmek istedim
Ay avent almadığıma çok pişmanım şuansofiarya biz de emzik olarak avent free kullanıyoruz. Eczaneden aldık çok çeşidi yoktu. Gece emziği kolay bulmak için fosforlusu var :) çok güzel.ben alamadım sen al bari:) Eki Görüntüle 2160728
Bununla ilgili yazmıştım aslında tabiii ki süte geçiyor hatta gebelikte plasentadan süzülüp bebeğe gidiyor ama emzşrşyorken direk süte geçiyor arada hiç bariyer Yok. Nikotin sıkıntı bağımlılık açısından ama onunda bağımlılık için belirli bir eşik değerin üzerinde alınması gerekiyor,kimi doktorun gğnde bilmem kaç taneye kadar izin vermesinin sebebi de bu. Ben sigaranın tek başına bütün kötü şeylerim müsebbibi olduğuna inanmadığımdan çok ta kasmıyorum,günde 1-2 tane bazen iki üç gğnde 1 tane içiyorum. Bu benim salaklığım o ayrı, bilimsel bir bildiğim şey Yok yani tamamen keyfi davranıyorum bu konuda niyeyseSigara diyon süte geçer mi kiz burnumda tütüyor
Dün kayınvalidemin doğum günüydü ama zehir oldu
İçimş dökmek istedim
Yani sertlik kanallardaki tıkanmaya bağlıysa bebek tam boşaltamayacagından hızlı dolup sertleştir ki muhtemelen öyledir tam boşalamıyordur. Sen iç lesitin zaten kimseye bi zararı Yok ilaç olmadıgından. GNC diye bir markanın da var diye biliyorum ama o markayı bulmaz daha zor olur sanırım. Böyle sporcu gıdaları satan bir marka AVM lerde mağazası var geneldesofiarya canım benim sağ göğsüm sol göğsüme göre daha gergin oluyor sol tarafım daha yumuşacık sağı emzirmeme rağmen doluluk hissi var.o göğsüm daha çok sertleşiyor ve bazen bebek emmekte zorlanıyor zaman zaman iğne batması hissediyorum ama diğer tarafta sıkıntı yok lesitini bu durumda kullanmamın faydası olurmu diğer göğsüm gibi yumuşatırmı?birde lesitinin solgar dışında başka firmadan üretimi varmı çok büyük bir şehir değil yaşadığım yer eczane sayısı az birde bugün pazar nöbetçi eczaneye bakacağım
Şimdi şöyle süt bazen Sudan yoksun yoğun kıvamlı olduğunda kanalları tıkayabiliyor. Bu durum sonraki aşamada mastite sebep oluyor hatta. Lesitinin yaptığı ise sütün su tutuxuluğunu arttırıp kıvamını inceltmek böylede akıp gidiyor tıkanan kanallardan. Gıda takviyesi olduğu içinde bebeğe herhangi bir zararı Yok, soyadan elde ediliyor zaten. Sütün artsın diye incir yemek gibi birşey bu da.sen süt neden sağamıyorsun? Bebek nasıl besleniyor?sofiarya ve lesitin kullanan arkadaşlar cvp verebilir öi? Lesitin sürün göğüsten dısarı atılmasını mı sağlıyor yoksa sadece göğüsleri mi yumuşatıyor? Bir de lesitinle dışarı atılan süt bebeğe içirilebilir mi? Şimdi ben süt sağamıyorum ya acaba lesitin içsem sağılabişir mi sütüm diye düşünüyorum
ne dersiniz
Üff yaa walla habire sağmaktan inek moduna geçtim bugün bir sorayım eczaneye inşallah satıyordur hemen alcam canımYani sertlik kanallardaki tıkanmaya bağlıysa bebek tam boşaltamayacagından hızlı dolup sertleştir ki muhtemelen öyledir tam boşalamıyordur. Sen iç lesitin zaten kimseye bi zararı Yok ilaç olmadıgından. GNC diye bir markanın da var diye biliyorum ama o markayı bulmaz daha zor olur sanırım. Böyle sporcu gıdaları satan bir marka AVM lerde mağazası var genelde
Canim kotu dusunme sakin bircok kisi de ne dogum lekeleri var, doktorlar hep ihtimalden bahsediyor birsey cikmayacak dua ederiz tabiki de Allahim tum bebeklere saglik versin kuzeycigine deKızlar kontrolden geldik, boyumuz kilomuz iyi çok şükür ama karnında ben vardı çilek görüntüsünde beyninde ve karaciğerinde de olabilirmiş, onun için haftaya randevu aldık. Hem kalça ultrasonu hem de karnının ve kafasının ultrasonu çekilecek..İnşallah kötü bi şey değildir, patlarsa falan çok tehlikeli olurmuş. Normal dogum lekesi gibiydi pütür pütür oldu. Ne olur dua edin minişime bi şey cıkmasın..
sofiarya canım sen ne dersin görüntüsüne?
Oyyy çok sagol teyzesi inşallah dediğin gibi tüm bebekler sağlıklı sıhhatli boş gülücüklü olurlarCanim kotu dusunme sakin bircok kisi de ne dogum lekeleri var, doktorlar hep ihtimalden bahsediyor birsey cikmayacak dua ederiz tabiki de Allahim tum bebeklere saglik versin kuzeycigine de
hic oyle normal fln degilim ben walla. 45 gunluguz dun bir aglama krizi gecirdim evlerden uzak. uykusuzluk, yorgunluk, yetememe hissi, yalnizlik, evin/benim sefilligimiz, kizin aglamasi... ust uste bindi. 40 gun gecti ama ne bana ne de bizim kiza sihirli degnek degmedi maalesef, dua ediyorum sadeceÇok tuhaf hissediyorum.Artık hamilede değilim loğusada değilim.Artık normal bir insanım :)
Bazen banyo iyi geliyor benimkine. Karnına zeytinyağı yağı sürüyorum yumuşatıyor. Ağzına bir çay kaşığı zeytinyağı veriyorum. Faydasını gördüm dene istersen canmkızlar gaz sancisi icin başarılı cözümleriniz neler? kızım sabahtan beri kasila kasila top gibi oldu..masaj yaptim..1 damla rezene cayi verdim..havlu isitip karnina koydum..poposuna zeytinyagi surdum..az cok gaz yapti ama hala kasilıo sanki..garibim aglamiyo da ama homur homur ıkınıo..yapsa kurtulacak![]()