Vaktin varsa git bütün merkezlerle ön görüşme yap cnm. Adım adım herşeyi konuş, nasıl bir tedavi planı uygulayacak vs. Sonra en çok içine sinenle devam et. Ben bu sefer yorumlara göre hareket etmedin gidip kendim bi kaç yerle ön görüşme yaptım, en çok içime sinen doktoru seçtim çok şükür çok doğru bir seçim olduBursa canım
Ben 2 doktor ile görüştüm ilk dr içime sindi gibiVaktin varsa git bütün merkezlerle ön görüşme yap cnm. Adım adım herşeyi konuş, nasıl bir tedavi planı uygulayacak vs. Sonra en çok içine sinenle devam et. Ben bu sefer yorumlara göre hareket etmedin gidip kendim bi kaç yerle ön görüşme yaptım, en çok içime sinen doktoru seçtim çok şükür çok doğru bir seçim oldu
Doktora güvenmen çok önemli canım içine sinenle devam et. Ben çok kılım normalde herşeyi sorgularım ama doktorum zaten o kadar güzel izah ediyor ki her aşamayı içimde hiç endişe kalmıyor koşulsuz ne dese yapıyorum. Benim de tüp bebekte 3. Doktorum bu, nihayet doğruyu buldumBen 2 doktor ile görüştüm ilk dr içime sindi gibi
Zaten bursada 3-4 de dan bahsediyorlar
Biraz acıbadem aklımda kaldı ama orası da cok yogunmus saatlerce bekleniyormus hiç bana göre değil
doktoruna sorsana . biz yanlıs yonlendırme yapmayalımKızlar benim çarşamba opu oldu, dünden beri çok az az kanama geliyor ama damla damla resmen... İşlem günü filan hiç kanamam lekelenme olmamıştı. Adet mi oluyorum acaba? Ama daha opu olalı 4-5 gün oldu adet için de erken değil mi
Az olduğu için adet değildir herhalde deyip oruca namaza devam ediyorum ama kafam karıştı napsam?
İnşallah canım bakalım son bi test daha var daha sonra kese onu da göreyim işte o zaman rahat edicem
Sordum adet oluyormuşum... Bu kadar erken olacağını düşünmemiştimdoktoruna sorsana . biz yanlıs yonlendırme yapmayalım
Canlarımmmm 3. Ve son test de yaptım 674.9 çıktı.Insallah canim sen rahat ol hic bisey dusunme hersey cok guzel gecer Allahm herkese hayirli evlat nasip eylesin
maşallah arkadaşım allah tamamına erdirsin sağlıkla kese ve kalp atışını görürsün inşallahCanlarımmmm 3. Ve son test de yaptım 674.9 çıktı.
maşallah çok sevindim :)Canlarımmmm 3. Ve son test de yaptım 674.9 çıktı.
adetin kaçıncı günü yumurtalarınız toplandı arkadaşım bazıları 5 gün içinde adet oluyor merak etmeyin devamı geliyorsa adettir oKızlar benim çarşamba opu oldu, dünden beri çok az az kanama geliyor ama damla damla resmen... İşlem günü filan hiç kanamam lekelenme olmamıştı. Adet mi oluyorum acaba? Ama daha opu olalı 4-5 gün oldu adet için de erken değil mi
Az olduğu için adet değildir herhalde deyip oruca namaza devam ediyorum ama kafam karıştı napsam?
Canlarımmmm 3. Ve son test de yaptım 674.9 çıktı.
Sen nasılsın hersey yolunda değil mi:)maşallah arkadaşım allah tamamına erdirsin sağlıkla kese ve kalp atışını görürsün inşallah
canım hayırlı olsun benim 4. gün embriyosu iki tane verildiSelam herkese;
beni merkezden aradılar ptesi günü sabah saat 8 de transfer için çağırdılar
4. gün embriyosu olmuş oluyor ptesi günü
3. gün ve 5. gün duymuştum ama 4. günle ilgili yorumu olan var mı
Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin, darısı hepimize inşallahCanlarımmmm 3. Ve son test de yaptım 674.9 çıktı.
iyiyim şükür canım cumartesi kontrol var sabırsızlıkla bekliyorumSen nasılsın hersey yolunda değil mi:)
çok güzel :) hersey hep yolunda gider inşallah minik gelene kadariyiyim şükür canım cumartesi kontrol var sabırsızlıkla bekliyorum
1 6.gün toplandı. Evet adet olmuşum.. Teşekkürleradetin kaçıncı günü yumurtalarınız toplandı arkadaşım bazıları 5 gün içinde adet oluyor merak etmeyin devamı geliyorsa adettir o
Canım Acıbadem Maslak Bülent tıraş allah razı olsun ondanmaşallah çok sevindim :)
allah tamamına erdirsin
sen hangi merkezde olmustun tedavini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?