2018 Mayıs ayı tüp bebek tedavisine başlayanlar

Vaktin varsa git bütün merkezlerle ön görüşme yap cnm. Adım adım herşeyi konuş, nasıl bir tedavi planı uygulayacak vs. Sonra en çok içine sinenle devam et. Ben bu sefer yorumlara göre hareket etmedin gidip kendim bi kaç yerle ön görüşme yaptım, en çok içime sinen doktoru seçtim çok şükür çok doğru bir seçim oldu

Ben 2 doktor ile görüştüm ilk dr içime sindi gibi
Zaten bursada 3-4 de dan bahsediyorlar
Biraz acıbadem aklımda kaldı ama orası da cok yogunmus saatlerce bekleniyormus hiç bana göre değil

Ben 2 doktor ile görüştüm ilk dr içime sindi gibi
Zaten bursada 3-4 de dan bahsediyorlar
Biraz acıbadem aklımda kaldı ama orası da cok yogunmus saatlerce bekleniyormus hiç bana göre değil
Doktora güvenmen çok önemli canım içine sinenle devam et. Ben çok kılım normalde herşeyi sorgularım ama doktorum zaten o kadar güzel izah ediyor ki her aşamayı içimde hiç endişe kalmıyor koşulsuz ne dese yapıyorum. Benim de tüp bebekte 3. Doktorum bu, nihayet doğruyu buldum

Kızlar benim çarşamba opu oldu, dünden beri çok az az kanama geliyor ama damla damla resmen... İşlem günü filan hiç kanamam lekelenme olmamıştı. Adet mi oluyorum acaba? Ama daha opu olalı 4-5 gün oldu adet için de erken değil mi
Az olduğu için adet değildir herhalde deyip oruca namaza devam ediyorum ama kafam karıştı napsam?

doktoruna sorsana . biz yanlıs yonlendırme yapmayalım

adetin kaçıncı günü yumurtalarınız toplandı arkadaşım bazıları 5 gün içinde adet oluyor merak etmeyin devamı geliyorsa adettir o

Selam herkese;
beni merkezden aradılar ptesi günü sabah saat 8 de transfer için çağırdılar
4. gün embriyosu olmuş oluyor ptesi günü
3. gün ve 5. gün duymuştum ama 4. günle ilgili yorumu olan var mı
canım hayırlı olsun benim 4. gün embriyosu iki tane verildi
tuttu ama kimyasal gebelikle sonuçlandı benim canım bu sitede 4. gün embriyosu tutuna ve devam eden birçok arkadaş var merak etme bana transfer edildiğinde araştırma yapmıştım.
sağlıkla tutunsun/tutunsunlar kuzuların

bol bol su iç rahim kasılmalarını azalttığı için tutunmayı kolaylaştırıyor
bol bol derin nefes al ver bol okjienli kan rahime gitsin
avakado, havuç kavrulmamış fındık ve badem tüket
yumurta kefir tüket
devamlı yatma evde gezin devamlı 5. günden sonra dışarı çık yavaş yavaş gez

merhaba herkese
bugün transferim oldu
10 hücreli embriyom kalmış 1 tane onu yerleştirdiler
mutsuzum demeyeceğim ama
çok heyecansızım
bu şekilde hamile kalan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…