- 10 Nisan 2017
- 771
- 415
- 23
- 35
çok teşekkür ederimm canım şimdi onun telaşı var allahım izin verirse onu da görebilsemmaşallah arkadaşım allah tamamına erdirsin sağlıkla kese ve kalp atışını görürsün inşallah
Çok teşekkür ederim canım allah isteyen herkese nasip Etsin inşallahMasallahh canim Allah tamamini erdirsin
Çok teşekkür ederim canım allah isteyen herkese nasip Etsin inşallah
Allahım isteyen herkese nasip etsin kese ne zaman görülür acabaAmin canimmm insallah benimde carsamba gunu kontrolum var bakalim nasl gecicek
Gorumcemde tup bebekle hamile kaldi suan 23 haftasinda onunda 5 haftalikken kese gorundu canm amin insAllahım isteyen herkese nasip etsin kese ne zaman görülür acaba
İnşallah canım su an tüp bebeğe göre 4. Haftadayız yani haftaya herhalde görünürGorumcemde tup bebekle hamile kaldi suan 23 haftasinda onunda 5 haftalikken kese gorundu canm amin ins
Allah hayırlısını versin tedavin olumlu sonuçlansın inşallahMerhaba bende 25 Mayıs'ta başladım tedaviye Perşembe günü kontrolüm var Allah'ım isteyen herkese nasip etsin
canım geçmiş olsun ilk kez opu sonrası ağrısı olanı duydum kanama ise ender olur, nerde tedavi görüyorsunkızlar selam, benim bugün OPU oldu pazartesi, daha önce iki denememde 11-12 yumurta toplanmıştı bu kez 7 tane toplanabilmiş tedaviyi başarısız buldum çok demekki dozlar iyi ayarlanamadı. Dahası bugun toplama sırasında ciddi kanama olmus bir tampon yerlestirmişler çıktıgımda acıdan ağlıyordum avaz avaz, eve geldim agrıdan mı artık neden bilmiyırum bayılıp uyumusum resmen. Opudan sonra ağrısı çok olan oldu mu?
ilkinde benim de çok kanamam olmuş tampon yapmışlardı...ağrım oldu ama dayanamayacak kadar değildikızlar selam, benim bugün OPU oldu pazartesi, daha önce iki denememde 11-12 yumurta toplanmıştı bu kez 7 tane toplanabilmiş tedaviyi başarısız buldum çok demekki dozlar iyi ayarlanamadı. Dahası bugun toplama sırasında ciddi kanama olmus bir tampon yerlestirmişler çıktıgımda acıdan ağlıyordum avaz avaz, eve geldim agrıdan mı artık neden bilmiyırum bayılıp uyumusum resmen. Opudan sonra ağrısı çok olan oldu mu?
evet canım son adete göre oluyordondurulmuş transferde gebelik haftası hesaplaması yine son adetten mi yapılır ki
Canlarımmmm 3. Ve son test de yaptım 674.9 çıktı.
Amin canımmm allah isteyen herkese nasip etsin şimdi hesaplama nasıl olacakMaşallah. Allah sağlıkla kucağına almanı da nasip etsin.
gözün aydın Allah tamamına erdirsinCanlarımmmm 3. Ve son test de yaptım 674.9 çıktı.
eurofertille görüştün müBursa canım
sen 7. gün test yapmıştın di miAmin canımmm allah isteyen herkese nasip etsin şimdi hesaplama nasıl olacak
Ben gittiğim her doktora yaptıracak oluyorumVaktin varsa git bütün merkezlerle ön görüşme yap cnm. Adım adım herşeyi konuş, nasıl bir tedavi planı uygulayacak vs. Sonra en çok içine sinenle devam et. Ben bu sefer yorumlara göre hareket etmedin gidip kendim bi kaç yerle ön görüşme yaptım, en çok içime sinen doktoru seçtim çok şükür çok doğru bir seçim oldu
Benim dün 7.günümdü test yaptım..beta HCG 18 çıktı..bugün akşam tekrarlayacağım..sen 7. gün test yapmıştın di mi
ay bende 7. gün yapsam mı :))) beklemek zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?