- 10 Nisan 2017
- 771
- 415
- 23
- 35
Evet canım ben 7. Gün yaptım 11 e kadar sonra doktorum son yaptırdığından sonra gerek duymadısen 7. gün test yapmıştın di mi
ay bende 7. gün yapsam mı :))) beklemek zor
benim 3. günümm cumartesi 7Benim dün 7.günümdü test yaptım..beta HCG 18 çıktı..bugün akşam tekrarlayacağım..
Hadi hayırlı sonuçlar alasın inşallah..ilk 6 gün hatta 5.gün acaip kasık ağrısı oluyor..sakın endişhe etme..bebek tutunduktan sonra beta HCG yükselmeye başlıyormuş..ortalama 7.gün gibi yükselişe geçiyor...benim 3. günümm cumartesi 7
Merhaba canim hayirli olsun insallah bende 26 mayisda basladim yarin kontrolum var Amin insallah Rabbim herkese nasip.etsinMerhaba bende 25 Mayıs'ta başladım tedaviye Perşembe günü kontrolüm var Allah'ım isteyen herkese nasip etsin
Gorunur canim insallahhhİnşallah canım su an tüp bebeğe göre 4. Haftadayız yani haftaya herhalde görünür
Valla kafana yatmayan güvenmediğine gitme cnm boşverBen gittiğim her doktora yaptıracak oluyorumOlumlu konuşuyorum, sonra da hayır burada yaptırmayacağım diyorum. Eşim kafayı yiyecek :)
Gerçekten çok zor. Allah yardımcımız olsun.
yok hayıreurofertille görüştün mü
ne diyorlar yazar mısın merak ettimyok ha
yok hayır
orası için pek iyi duyumları almadım
Benim dün 7.günümdü test yaptım..beta HCG 18 çıktı..bugün akşam tekrarlayacağım..
İlgisiz basari orani düşük vsne diyorlar yazar mısın merak ettim
Teşekkür ederim bugünkü 31 e yükselmiş..perşembe tekrar istediler..darısı isteyen herkesin başına olsun tez zamanda...Sonucun ne kadar güzel çıkmış. İnşallah katlanarak yükselir.
Kızlaaar acaba tüp bebekte gebelik haftası nasıl hesaplanır acaba ben şu an kaç haftalığımTeşekkür ederim bugünkü 31 e yükselmiş..perşembe tekrar istediler..darısı isteyen herkesin başına olsun tez zamanda...
İnternete tüp bebek gebelik haftası hesaplama diye yazın orada şecenek sunuyor transfer tarihine göre diye oradan hesaplayınKızlaaar acaba tüp bebekte gebelik haftası nasıl hesaplanır acaba ben şu an kaç haftalığım
Ama o kesin mi acabaİnternete tüp bebek gebelik haftası hesaplama diye yazın orada şecenek sunuyor transfer tarihine göre diye oradan hesaplayın
Yakındır en azındanAma o kesin mi acaba
Son adet tarihinden itibaren hesaplıyorsun..aynı diğer hamilelikler gibi..Kızlaaar acaba tüp bebekte gebelik haftası nasıl hesaplanır acaba ben şu an kaç haftalığım
Selam benide aranıza kabul ederseniz sevinirimcanım hayırlı olsun benim 4. gün embriyosu iki tane verildi
tuttu ama kimyasal gebelikle sonuçlandı benim canım bu sitede 4. gün embriyosu tutuna ve devam eden birçok arkadaş var merak etme bana transfer edildiğinde araştırma yapmıştım.
sağlıkla tutunsun/tutunsunlar kuzuların
bol bol su iç rahim kasılmalarını azalttığı için tutunmayı kolaylaştırıyor
bol bol derin nefes al ver bol okjienli kan rahime gitsin
avakado, havuç kavrulmamış fındık ve badem tüket
yumurta kefir tüket
devamlı yatma evde gezin devamlı 5. günden sonra dışarı çık yavaş yavaş gez
Ama ben 23 Nisa’nda adet oldum ama transfer 18 mayısSon adet tarihinden itibaren hesaplıyorsun..aynı diğer hamilelikler gibi..
Ben Bülent tıraşın hastasıyım Allah’a şükür gayet iyi ve ilk denemem Allah’ın izniyle kalbini ve kesesini göreceğim zamanını bekliyorum ilk denemede olduArkadaşlar istanbulda Bülent traşmı, Semra kahramanmı çok kararsızım tedaviye başlıycam, 4.denemmem gidenler varsa fikir versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?