evet pgt de cok pahalı allah sonumuzu hayır etsin topluca:)mantıklı canım konuş istersen suat bey le zaten iki türlü de tekrar baştan tedavi olacak toplu gönderince pgt ye grup indirimi de yapmıyorlar zaten
gecen sene tıp fakultesı pco var sende dedibeş normal aslında canım çok az değil ama amh yüksekse daha çok olabilirdi ama amh pco dan dolayı yüksekse 5 iyi bir rakam
evet de işte sadece 5 yumurta cok az değil mi
amh değerim çok iyiydi benim
o kadar iğneye rağmen 5 yumurta çok az geldı bana
toplama işlemlerinde 5 yumurta hiç duymadım
Diyecek birşey yok canım belki doz düşük mü geldi acaba bilemiyorum ki biraz da nasip işi aslında tamamen nasip işi inşaAllah nasibimiz vardır da olur ilk seferdebenim amh kaçtı unuttum ama çok iyi demişti dr
ben de opu ile birlikte histeroskopi oldum
amh normal olunca 5 az değil mi
ilaçları mı ayarlayamadılar ki diyorum
kafam cok karısık
Biz elimizden geleni yapıp tevekkül edşcez inşaAllah Rabbim tedavimizi vesile kılıp evlat sahibi yapar bizibenim amh kaçtı unuttum ama çok iyi demişti dr
kafam cok karısık
evet nasip işi kesin zatenBiz elimizden geleni yapıp tevekkül edşcez inşaAllah Rabbim tedavimizi vesile kılıp evlat sahibi yapar bizi
Tüp bebek sürecinde şunu öğrendim çok doz çok yumurta yapiyor olabilir ama kaliteyi azaltıyorbenim amh kaçtı unuttum ama çok iyi demişti dr
kafam cok karısık
Benim bugün itibari ile 3 ü elendiTüp bebek sürecinde şunu öğrendim çok doz çok yumurta yapiyor olabilir ama kaliteyi azaltıyor
İğneyi bırak hapla yumurta geliştirilen tedaviler okudum az yumurta 5-6 günü gormekte zorlanmayp pgtden temiz gelen bunları düşünme
maşallah maşallah :) ben inanıyorum iyi gelecek sen de hep böyle düşün ikizlerin olsun inşallah bi daha uğraşmaKIZlar doktordan geldim simdi
İki adet iyi kalite 5. Güne gelmıs
Bugun pgt ye gitti ikisi de
Dua edin ikisi de iy gelsin
Biri transfer olsun biri yedekte donsun :)
İkiz istememmaşallah maşallah :) ben inanıyorum iyi gelecek sen de hep böyle düşün ikizlerin olsun inşallah bi daha uğraşma
amin inşallah canım Allah gönlüne göre versinİkiz istemem
Hem bakacak kimsem yok hem calısıyorum
Bi tane olsun sağlıklı olsun insallah
İşiamin inşallah canım Allah gönlüne göre versin
ben çok istiyorum ikiz olsun üçüz bile isterim zaten işi bırakıcam bebeğim olursa bakarım evde Rabbim hepimizin gönlündekini hayırlısı ile nasip etsin :)
amin inşallah canımİşi
Bırakma durumun varsa tabi daha kolay olur
Bnm malesef yok
Olursa hatta iş yerime götüreceğim krese kadar
İnş senin sağlıklı üçüzlerin olsun:)
Benim de 15 yıl olduamin inşallah canımyıllardır o kadar bıktım ki artık iş hayatından hamile kalsam da çalışmasam diye dört gözle bekliyorum sıkıldım ve yoruldum artık 20 yıl oldu
38 yaşındayım canımBenim de 15 yıl oldu
Kac yasındasın
Aynı yastayız o halde38 yaşındayım canım
Oyy masallah iki tane gitti demek güzel haberler alırız inşallah sağlık haberlerini bekliyoruzKIZlar doktordan geldim simdi
İki adet iyi kalite 5. Güne gelmıs
Bugun pgt ye gitti ikisi de
Dua edin ikisi de iy gelsin
Biri transfer olsun biri yedekte donsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?