2018 Mayıs ayı tüp bebek tedavisine başlayanlar

Ben de suanda kilo aldım sanirim 3 kilo civarı aynen
Ve sislinliğim var iştahim da fena
İnsallah siz de sağlıkla dünyaya getirin yavrunuzu

Ben de suanda kilo aldım sanirim 3 kilo civarı aynen
Ve sislinliğim var iştahim da fena
İnsallah siz de sağlıkla dünyaya getirin yavrunuzu

Çok teşekkür ederim
Lütfen sende hep pozitif ol ve önce sen inan inşallah embiriyoların sağlıkla gelicekler
Ve güzel başarılı tarnsfer olacak bu sefer inşallah olacak burdaki bütün kadınlar için hepiniz için dua ediyorum 2 negatif aşılama ve 1 tanede negatif tüp bebek yaşamış biri olarak çok iyi anlıyorum hepinizi allahım hepimize bu güzelliği yaşatsın minnoşlarımız bizimle olsun kucapımıza almayı hayırlısıyla sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Cnm inşallah genetik sonucun temiz çıkar iyi haberlerini bekliyoruz tedavin evladına kavusmana vesile olsun inş

Bu ilk tedavin mi? Kac yıldır bekliyorsun ilk sayfada 4 diğer sayfada 15 yıl yazmıssın anlayamadım

Rabbim tez zamanda sevindirsin

15 yıldır çalışıyorum bende demişti yani çalışmak derken iş hayatındaki çalışmak yanlış anlamışsın canım

Tesekkur ederim
15 yıl iş hayatım orda arkadasla sohbet ediyorduk
4 sene bitti evliliğimde 4 senedir olmadı

Amin inşallah

Merhaba hanımlar ilk tüp bebek tedavimin 10. Günündeyim gonal f ve cetrotide vuruluyorum hergün son günlerde aşırı sıcak basması ve baş ağrım var bunu herkes yaşiýormu ? Meme ve göbek sızılarını saymıyorum bile..

Merhaba kızlar ben de tüp bebek dondurulmuşla 7+3 hamileyim geçen hafta iki gün kahve lekelenme oldu ama sonrasında kalp atışını duyduk şükür siz lekelenme yaşadınız mı?ben çok tedirginim bu 4.deneme çünkü.3.denememde de kalp atışı durmuştu maalesef.stres yapmamalıyım tabi biliyorum ama çok korkuyorum kaybetmekten

Canım çok normal iki kere kırmızı renk kanama geçirmiş biri olarak korkma rabbim nasip etti ise o bebeğe nefes seninle kalacaktır olumlu düşün ama her WCye gittiğinde neyle karsilasacagin korkusu nedir iyi bilirim

Yasadiklarin çok normal canım bende de olmuştu

İnşallah herşey rabbimin elinde tabii.en azından üç ayı atlatsak belki biraz olsun rahatlarım canım.sulu akıntı geliyor günde üç dört kez.bir ıslaklık hissettiğimde korku sarıyor dediğin gibi her seferinde.Rabbime emanetler,ona sığınıyorum.

Bende meme hassasiyeti olmustu
Gögüslerime dokunamıyordum
Baska bir etki olmadı bende
İlave olarak bir de menapur iğnem vardı sabahları

Merhaba canm şimdi okudum da yazmadan geçemedim.Lekelenme şurda dursun ben bayagi kanama geçirdim. Adet kanamasından bile fazlaydi,olmadığı zamanlarda da lekelenme vardı. Proluton iğne vurundum bir süre. Şuan çok şükür 5 aylık hamileyim.Hiç korkma o dönemler ben de hep korktum anlıyorum seni..Allah herkesin bebeğini sağ salim kucağına almayi nasip etsin inşallah..

İnşallah benimki de devam eder canım daha önceki denememde kalp atışı durduğu için çok korkuyorum aslında.inşallah bu sefer dediğin gibi kavuşurum meleğime.tşkler güzel dileklerin için canım.hepimiz bebeklerimize kavuşuruz inşallah

Amin inşallah canim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…