- 19 Nisan 2018
- 404
- 297
- 53
- 37
Cnm yumurta sayısı çok olması bı anlam ifade etmiyor hiç uzulme bnce Rabbim emeğinin karşılığını versin inşallahiyi mi gerçekten
bir arkadaşımın 30 adet olmuştu
doktor da sinir etti beni
10 az mı şans
düşük mü dedim hiçbirsey demedi.
amin sağolasınCnm yumurta sayısı çok olması bı anlam ifade etmiyor hiç uzulme bnce Rabbim emeğinin karşılığını versin inşallah
Gayet iyi cnm bnm 11 tane toplandı . Önemli olan kalitesi sayısı değil. 5.güne 2 embriyom kaldı. tek koyuldu ve suan bebisim benimle cok sukur.Darısı sana sizlere olsunn insallah.iyi mi gerçekten
bir arkadaşımın 30 adet olmuştu
doktor da sinir etti beni
10 az mı şans
düşük mü dedim hiçbirsey demedi.
moral oldu bana çok sevındım:)Gayet iyi cnm bnm 11 tane toplandı . Önemli olan kalitesi sayısı değil. 5.güne 2 embriyom kaldı. tek koyuldu ve suan bebisim benimle cok sukur.Darısı sana sizlere olsunn insallah.
Yok cnm gitmedi. Benm iki olumsuz aşılama bi olumsuz tup bebek bir de sol tup laroskopim var. İki tup bebek olsaydı büyük ihtimalle gönderirdi. Moralini yüksek tut zaten rahat olman önemli. Hakkında güzel haberler almak nasip olsun.moral oldu bana çok sevındım:)
pgt ye gitmişmiydi embriyon ?
İnşallah canım çok sağolasınYok cnm gitmedi. Benm iki olumsuz aşılama bi olumsuz tup bebek bir de sol tup laroskopim var. İki tup bebek olsaydı büyük ihtimalle gönderirdi. Moralini yüksek tut zaten rahat olman önemli. Hakkında güzel haberler almak nasip olsun.
merhabaBen de şu ara iğnelerimi oluyorum. Ayın 23 ünde tekrar randevumuz var. Yumurtaların gelişimine bakılacak... ilk denememiz.
Sorun sperm sayısı azlığı, hız, morfoloji.
Biz de 4 yıllık evliyiz ve hiç korunmadık, hamile de kalmadım.
merhabaGecen sene aynı dönem aşılama denemiştik şimdi aynı döneme doğru tüp deneyeceğiz inşallah ikimizin de olur. Buarada benim eşimin de hareket ve morfoloji sıkıntısı var
MerhabaPazartesi toplanacaklar canım:)
canım sen naptın haber var mı hastaneden embriyolar ne durumdaymış 3 tane kalmıştı en son değil miMerhaba
opu sonucunuz ne oldu?
evetcanım sen naptın haber var mı hastaneden embriyolar ne durumdaymış 3 tane kalmıştı en son değil mi
hayırlısı olsun canım havuz yapmayı düşünmüyor musun ama onlarıda pgt ye yollamak çok masraflı olur risk almış olursun suat bey en doğru şekilde yönlendirir inşallah senievet
bugun 2 kaldı
çok canım sıkıldı ,baya bozuğum şuanda.
yarın 5. gün ama ben pgt ye de yollayacaktım
pgt den eğer yarına da ıkı kalırsa sağlam gelmesı mucize
havuz yaparız dedi amahayırlısı olsun canım havuz yapmayı düşünmüyor musun ama onlarıda pgt ye yollamak çok masraflı olur risk almış olursun suat bey en doğru şekilde yönlendirir inşallah seni
5 yumurta çok az toplama içinhayırlısı olsun canım havuz yapmayı düşünmüyor musun ama onlarıda pgt ye yollamak çok masraflı olur risk almış olursun suat bey en doğru şekilde yönlendirir inşallah seni
evet canım aynen öyle doğru anlamışsın yanlız donmuş embriyo pgt ye gidebiliyor mu onu bilmiyorum demek ki gidiyormuşhavuz yaparız dedi ama
bu havuz dediği tam ne anlayamadım opudan snr anlatmıştı
yenıden iğne kullanacağım
yeniden opu olacağım
yine aynı tedavi yanı değil mi
bu şimdiki iki embriyo eger 5. güne ulaşırsa donduracak
ikinci tedavide ulaşanlar ile birlikte yollayacak değil mi
doğru mu anlamısım
diğer kalanlar olgunlaşamamıştır canım burdan okuduklarımdan anladığım kadarı ile sadece olgun yumurtalar toplanıyor5 yumurta çok az toplama için
acaba ilaç tedavisini mi düzgün yapamadılar bilemiyorum ki
kafam cok karışık
bana ilk basta sağ taraf tedaviye hıc cevap vermemiş
solda 10 adet var dedi
sonra sağda iki var , solda 6 dedi sayı 8 e düştü
son kontrolümde toplam 7 var dedi
toplama günü de 5 dedi
amin sağolasınevet canım aynen öyle doğru anlamışsın yanlız donmuş embriyo pgt ye gidebiliyor mu onu bilmiyorum demek ki gidiyormuş
hayırlısı olsun hakkımızda çok uğraşıyorsun Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın sağlıkla nasip etsin inşallah canım mübarek cuma günü hürmetine
evet de işte sadece 5 yumurta cok az değil midiğer kalanlar olgunlaşamamıştır canım burdan okuduklarımdan anladığım kadarı ile sadece olgun yumurtalar toplanıyor
mantıklı canım konuş istersen suat bey le zaten iki türlü de tekrar baştan tedavi olacak toplu gönderince pgt ye grup indirimi de yapmıyorlar zatenamin sağolasın
inş senin de sonucun güzel olur
ben de diyorum ki
zaten bana yapılırsa transfer eylül ayı gibi yapılacak
tedavi yapılacaksa da yıne eylül ayı gibi başlayacak
bu elimizde kalacak olan iki taneyi yollayayım pgt ye
boşa beklemesin
belkı biri iyi gelir
zaten sonuç 1 haftada çıkıyormuş
neden havuzla uğraşayım ki
olmaz ise yenıden tedavi görürüm
beş normal aslında canım çok az değil ama amh yüksekse daha çok olabilirdi ama amh pco dan dolayı yüksekse 5 iyi bir rakamevet de işte sadece 5 yumurta cok az değil mi
amh değerim çok iyiydi benim
o kadar iğneye rağmen 5 yumurta çok az geldı bana
toplama işlemlerinde 5 yumurta hiç duymadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?