teşekkür ederimHadi hayırlısı inş hersey yolunda gşder
sağol canım benim
28 mayısta gidecektim ama son birkaç aydır sürekli sıkıntılarım cıkıyor
sana demiştim ya gecen hafta sağ bacagımda uyusma ve yanma vardı , dr a gittim beyin mr ı istedi dr.
bu cuma mr cekıneceğim
onu hallettim derken 3 gündür de
iki kasığımda , kalçamda belimde ve bacaklarımda dayanılmaz ağrı var.
geceleri uyutmuyor
şimdi de bu çıktı dayanılacak gibi değil ağrı
bugun de 3 de fizik tedavi ve ürolojiye gideceğim .
bakalım ne diyecek doktorlar
tam da tüp bebek zamanını buldu hastalıklar çok üzülüyorum o kadar bekledim.
sen nasılsın iyi misin ?
inşallah güzel sonuclar alırsın canım
inşallah yolundadır herseyYarın gidiyorum yine doktora... yarın, adetimin 9. günü, iğnelerimin 7. günü... neye bakacaklar, ne diyecekler acaba..
İzmir deyim. 29 yaşındayım. 5 senelik evliyim. Daha önce tınaztepede hastanesinde ve medical parkta denedim. Şimdi irenbedeyimmerhaba
hayırlı olsun
hangi şehirdesin, yaşın kaç , kaç senelşk evlisin daha önce nerede yaptırdın
insallah hepimiz güzel sonuclar alırız
Yumurtaların büyüme durumuna bakıcak belki e2, lh tahlilleri de isterler cnm. Doktor gerek görürse iğne dozunu değiştirirYarın gidiyorum yine doktora... yarın, adetimin 9. günü, iğnelerimin 7. günü... neye bakacaklar, ne diyecekler acaba..
slm ...uzun protokol başlayacak olabilirler size..doğum kontrol hapı ile başlayıp yine adetin 3.günü diğer iğnelere başlıyorlar..yumurtaların düzenli büyümesi için..ben de öyle düşündüm bakalım göreceğiz:)
iki yumurta ile opu oldum ve ikiside kaliteli embriyo oldu..iki gün önce transfer yapıldı ...yaşım 39...iki yumurtanız var diye üzülmeyin..önemli olan kaliteli olmaları...herşeyden ötesi rabbim ol desin...Merhaba ben de adetimin 3. günü Mayısın 14 ünde ilk tüp bebek deneyimime başladım.
38 yaşımdayım. dün yani iğnelere başlamamın 6. günü 19 mayıs ctesi günü kontrole gittim sadece 2 yumurtam gelişmiş onlarda 13mm falan
fazla iyi bulmadı sanırım
yarına kadar iğnelere devam edecekmişim. birde çatlama önleyici iğne verdi ek olarak. yarına kadar diğer küçük olan yumurtalar da büyür mü dersiniz. ve 13mm olanlar ideal büyüklüğe ulaşır mı
iki yumurta ile opu oldum ve ikiside kaliteli embriyo oldu..iki gün önce transfer yapıldı ...yaşım 39...iki yumurtanız var diye üzülmeyin..önemli olan kaliteli olmaları...herşeyden ötesi rabbim ol desin...
Korkama cnm korkma ağrılar normalArkadaşlar kızlar benim adet agrım başladı 6.günüm yaa çok korkuyorum
Canım geçen ay ayın 23 ünde adet oldum ama düzensiz adetim her ay olurum ama sonuçta düzenli değil geçen adetimle arada 31 gün geçti eğer ilk denemede bu kadar sorun yok dedikleri halde olmazsa çok kötü olurum agrım var işyerinde her dk tuvalete gidiyorumKorkama cnm korkma ağrılar normalben test yaptırdığım gün o kadar çok ağrım vardıki oturup ağlamıştım adet oluyorum ben boşa kan verdim diye ama sonuç 56 çıkmıştı :)
Benim amh değerin 0.04 idi ve son 3 ay hiç adet görmemiştim..doktorumun hiç umudu yoktu..yumurta sayım az olsa da kaliteli olmasını hiç beklemiyordu..yani herşey kısmet aslında..ilk tedavimde çok ilaç kullandılar ve hiç yumurtam gelişmedi tedaviyi yarıda iptal etmek zorunda kaldık..hiç belli olmuyor..umutsuzluğa kapılmayın ...kaliteli olan embriyolar negatif sonuç verirken orta kaliteli embriyoların tuttuğunu da çok okudum ben burada...iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim..umarım sizde kavuşursunuz bebeğinize...Ne kadar güzel bir haber sizin için ... Allah önce pozitif sonucu, sonra da bebeğinizi kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah.
Ben 44 yaşındayım ve bu ay 3. tüp bebek tedavisine başladım. İğnelerimi oluyorum. Bugün dr kontrolüm vardı. E2 ölçümleri ile doktorumun gördüğü yumurtaların sayısı uyuşmadı. Büyüyen 4 folikülün sadece 1'i dolu, diğerleri boş. Bu ayki tedavime devam ediyorum. Ancak doktorum gelecek ay da devam edeceğini, bu ayı belki de pas geçeceğini söyledi.
Yaş ileri olunca, tüm vitamin takviyelerine ve beslenmeye rağmen kaliteli yumurta bulmak gerçekten zor oluyor.
Benimde transferin 2.ci günü hafif hafif ağrılarım başladı bugün...yerleşme ağrısı olabilir..inşallah pozitif sonucu alırsınız ve bebeğinize kavuşursunuz..Arkadaşlar kızlar benim adet agrım başladı 6.günüm yaa çok korkuyorum
İnşallah ben ümidi kestim çok kötüyüm sabahtan beri ağlıyorum yine kırmızıları görücemBenimde transferin 2.ci günü hafif hafif ağrılarım başladı bugün...yerleşme ağrısı olabilir..inşallah pozitif sonucu alırsınız ve bebeğinize kavuşursunuz..
İnşallah ben ümidi kestim çok kötüyüm sabahtan beri ağlıyorum yine kırmızıları görücem
Canım 5. Gün embriyosu 2 tane ve ilk denememAğrı var diye umutsuzlanmayın...yerleşme ve gebelik ağrıları oluyor...kaçıncı gün embriyosunun transfer edildi..
O zaman yarın kanda gebelik testi baktırabilirsiniz..5 gün embriyosu transfer edilenlerin çoğunda beta HCG 7. Günde yükselmeye başlamış..Canım 5. Gün embriyosu 2 tane ve ilk denemem
Gerçekten mi ya ben de cumartesi ya da pazar baktırayım diyordum gerçi adet olacağım gibi o yüzden ona da gerek kalmayabilirO zaman yarın kanda gebelik testi baktırabilirsiniz..5 gün embriyosu transfer edilenlerin çoğunda beta HCG 7. Günde yükselmeye başlamış..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?