2018 Mayıs ayı tüp bebek tedavisine başlayanlar

Çok geçmiş olsun

merhaba
hayırlı olsun
hangi şehirdesin, yaşın kaç , kaç senelşk evlisin daha önce nerede yaptırdın
insallah hepimiz güzel sonuclar alırız
İzmir deyim. 29 yaşındayım. 5 senelik evliyim. Daha önce tınaztepede hastanesinde ve medical parkta denedim. Şimdi irenbedeyim

Yarın gidiyorum yine doktora... yarın, adetimin 9. günü, iğnelerimin 7. günü... neye bakacaklar, ne diyecekler acaba..
Yumurtaların büyüme durumuna bakıcak belki e2, lh tahlilleri de isterler cnm. Doktor gerek görürse iğne dozunu değiştirir

iki yumurta ile opu oldum ve ikiside kaliteli embriyo oldu..iki gün önce transfer yapıldı ...yaşım 39...iki yumurtanız var diye üzülmeyin..önemli olan kaliteli olmaları...herşeyden ötesi rabbim ol desin...

iki yumurta ile opu oldum ve ikiside kaliteli embriyo oldu..iki gün önce transfer yapıldı ...yaşım 39...iki yumurtanız var diye üzülmeyin..önemli olan kaliteli olmaları...herşeyden ötesi rabbim ol desin...

Ne kadar güzel bir haber sizin için ... Allah önce pozitif sonucu, sonra da bebeğinizi kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah.

Ben 44 yaşındayım ve bu ay 3. tüp bebek tedavisine başladım. İğnelerimi oluyorum. Bugün dr kontrolüm vardı. E2 ölçümleri ile doktorumun gördüğü yumurtaların sayısı uyuşmadı. Büyüyen 4 folikülün sadece 1'i dolu, diğerleri boş. Bu ayki tedavime devam ediyorum. Ancak doktorum gelecek ay da devam edeceğini, bu ayı belki de pas geçeceğini söyledi.

Yaş ileri olunca, tüm vitamin takviyelerine ve beslenmeye rağmen kaliteli yumurta bulmak gerçekten zor oluyor.

Arkadaşlar kızlar benim adet agrım başladı 6.günüm yaa çok korkuyorum
Korkama cnm korkma ağrılar normal ben test yaptırdığım gün o kadar çok ağrım vardıki oturup ağlamıştım adet oluyorum ben boşa kan verdim diye ama sonuç 56 çıkmıştı :)

Korkama cnm korkma ağrılar normal ben test yaptırdığım gün o kadar çok ağrım vardıki oturup ağlamıştım adet oluyorum ben boşa kan verdim diye ama sonuç 56 çıkmıştı :)
Canım geçen ay ayın 23 ünde adet oldum ama düzensiz adetim her ay olurum ama sonuçta düzenli değil geçen adetimle arada 31 gün geçti eğer ilk denemede bu kadar sorun yok dedikleri halde olmazsa çok kötü olurum agrım var işyerinde her dk tuvalete gidiyorum

Benim amh değerin 0.04 idi ve son 3 ay hiç adet görmemiştim..doktorumun hiç umudu yoktu..yumurta sayım az olsa da kaliteli olmasını hiç beklemiyordu..yani herşey kısmet aslında..ilk tedavimde çok ilaç kullandılar ve hiç yumurtam gelişmedi tedaviyi yarıda iptal etmek zorunda kaldık..hiç belli olmuyor..umutsuzluğa kapılmayın ...kaliteli olan embriyolar negatif sonuç verirken orta kaliteli embriyoların tuttuğunu da çok okudum ben burada...iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim..umarım sizde kavuşursunuz bebeğinize...

Son düzenleme:
Benimde transferin 2.ci günü hafif hafif ağrılarım başladı bugün...yerleşme ağrısı olabilir..inşallah pozitif sonucu alırsınız ve bebeğinize kavuşursunuz..
İnşallah ben ümidi kestim çok kötüyüm sabahtan beri ağlıyorum yine kırmızıları görücem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…