- 10 Nisan 2017
- 771
- 415
- 23
- 35
Kuzum diger belirtilerle ayni zaten belki hissettigin farklidir negatif dusunme
Goruntu cikmamis canim foto mu yukledinSizce pozitif mi negatif mi
İlaçlarfan dolayı falan olmaz di miSimdi gordum ben ce pozitif canim gozunaydin
Kacinci gunun bugun bir de catlama ignesi oldun mu kacinci gun embriyosu kusura bakma unutuyorumİlaçlarfan dolayı falan olmaz di mi
Çok canım çatlatma iğnesi falan olmadımKacinci gunun bugun bir de catlama ignesi oldun mu kacinci gun embriyosu kusura bakma unutuyorum
O zaman pozitif canim kacinci gun bugun?Çok canım çatlatma iğnesi falan olmadım
5. Gün embriyosu 2 tane kondu
Geçen hafta cuma günü oldum canım ama çok muallakta kaldımO zaman pozitif canim kacinci gun bugun?
Daha erken ama cikabilirde test gunun pazartesimiGeçen hafta cuma günü oldum canım ama çok muallakta kaldım
İlçlar yapabilir mi yaDaha erken ama cikabilirde test gunun pazartesimi
Catlatma ignesi olsa o yapiyor ama diger ilaclarin etki edecegini dusunmuyorum canim en iyi kan testi bence ister gununu bekle ister yarin yapİlçlar yapabilir mi ya
İnşallah yanıltıcı değildir yaaaCatlatma ignesi olsa o yapiyor ama diger ilaclarin etki edecegini dusunmuyorum canim en iyi kan testi bence ister gununu bekle ister yarin yap
Pozitif canım ya ikinci çizgide çıkmış bir kaç güne netleşir o çizgi zatenSimdi gordum ben ce pozitif canim gozunaydin
çok iyi bir gelişme...umarım hepsi döllenir ve 1.kalite embriyo haline gelirler...kaçıncı günde transfer yapacaklar?
Vallahi kan da çıkmaz mı diye korkuyorum yanı idrarda negatif olup kanda pozitif çok duydum da idrarda pozitif çıkıp kanda negatif çıkar mıresimde gördüğüm kadarıyla
kesinlikle pozitif
Yani canım şimdi 7 . Gün ya transferin acaba doğru mudur diye bi düşünüyorumPozitif canım ya ikinci çizgide çıkmış bir kaç güne netleşir o çizgi zaten
Vallahi kan da çıkmaz mı diye korkuyorum yanı idrarda negatif olup kanda pozitif çok duydum da idrarda pozitif çıkıp kanda negatif çıkar mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?