inşallah yolundadır hersey
Allahım herkesin gönlüne göre versin evlatla kimseyi sınamasın ama bu bekleme ve adet olacam korkusu ile Ağrısı mahvetti beni dün akşama kadar ağladım bugün adet olurum gibi geliyor ve ben su an moral olarak bitiğim
İlaç kullandığın sürece adet olamazsın canım ümitsizliğe kapılma lütfen 8. gün 9.gün test yapabilirsin canını sıkma umutsuz düşünme sakınGerçekten mi ya ben de cumartesi ya da pazar baktırayım diyordum gerçi adet olacağım gibi o yüzden ona da gerek kalmayabilir
Ama adet olmak gerekmiyor mu mesela olumsuzu anlamak için kesin mi ilaç kullanılınca olmuyorİlaç kullandığın sürece adet olamazsın canım ümitsizliğe kapılma lütfen 8. gün 9.gün test yapabilirsin canını sıkma umutsuz düşünme sakın
Hiçsanmuyorum canım felaket durumdayım iş yerinde on dk da bir tuvalete gidiyorum kontrol içinTransfer sonrası kullanılan ilaçlar adeti geciktiriyor diye biliyorum. Sendeki kullandığın ilaçların yan etkisi olamaz mı acaba?
Moralini yüksek tut, bebeğinin sana tutunduğunu düşün. Doğal yollarla hamile kalanlarda da adet öncesi belirtileri ile hamilelik belirtileri aynı oluyormuş.
Evet canım benim de adet dönemime gelmişti ilacı bıraktım 5 gün sonra oldu . Şuan ne kullanıyorsun ilaç?Ama adet olmak gerekmiyor mu mesela olumsuzu anlamak için kesin mi ilaç kullanılınca olmuyor
Canım su an crinone jel kan sulandırıcı iğne ve ilaç estrofem ve vitaminlerEvet canım benim de adet dönemime gelmişti ilacı bıraktım 5 gün sonra oldu . Şuan ne kullanıyorsun ilaç?
canım benim adet ağrısı gibii ağrı çok normal kimisi her ay o ağrıları yaşıyormuş (burda yeniyim bu arada) hatta koyu renkli kan gelirsede korkma moralini bozma kimi duyduysam çoğunun yerleşme kanaması oluyorCanım su an crinone jel kan sulandırıcı iğne ve ilaç estrofem ve vitaminler
Olmaz canım merak etme ilaçlar getirmez olacağım diye düşünme güzel şeylere odaklan sıkma canınıCanım su an crinone jel kan sulandırıcı iğne ve ilaç estrofem ve vitaminler
iki yumurta ile opu oldum ve ikiside kaliteli embriyo oldu..iki gün önce transfer yapıldı ...yaşım 39...iki yumurtanız var diye üzülmeyin..önemli olan kaliteli olmaları...herşeyden ötesi rabbim ol desin...
Valla canım test aldım iş çıkışı yapıcam ama ümitsizim karnım patlıcak gibiOlmaz canım merak etme ilaçlar getirmez olacağım diye düşünme güzel şeylere odaklan sıkma canını
Hadi hayırlısı ama negatif çıkarsa da üzülme canım bazen testte çıkmıyor kan sonucuna kadar üzülmek yokValla canım test aldım iş çıkışı yapıcam ama ümitsizim karnım patlıcak gibi
çok iyi bir gelişme...umarım hepsi döllenir ve 1.kalite embriyo haline gelirler...kaçıncı günde transfer yapacaklar?Harika bir haber bu..
bana da bugün opu yapıldı 4 embriyo daha gelişmiş 6 embriyo toplanmış :))
bakalım ne kadarı kaliteli olacak
hayırlı sonucu alırsınız inşallah
bence önce kanda beta hcg baktır..idrarda henüz çıkmayabilir...Valla canım test aldım iş çıkışı yapıcam ama ümitsizim karnım patlıcak gibi
Betada pazar gününe kadar adet olmazsam baktırmaya düşünüyorum ama o zamana olurum h halde böyle sanki basınçtan çatlayacak karnımbence önce kanda beta hcg baktır..idrarda henüz çıkmayabilir...
Ben kendimi başından beri negatif diye hazırladım ki bu adet agrısı daha da ktü etkiledi karnımı sanki üstüne bastırıyorlar tam adet agrısı bi türlü gelmedi gelecekse gelsin gelmeyecekse hiç gelmesinHadi hayırlısı ama negatif çıkarsa da üzülme canım bazen testte çıkmıyor kan sonucuna kadar üzülmek yok
Kuzum diger belirtilerle ayni zaten belki hissettigin farklidir negatif dusunmeBen kendimi başından beri negatif diye hazırladım ki bu adet agrısı daha da ktü etkiledi karnımı sanki üstüne bastırıyorlar tam adet agrısı bi türlü gelmedi gelecekse gelsin gelmeyecekse hiç gelmesin
Kuzum diger belirtilerle ayni zaten belki hissettigin farklidir negatif dusunme
İdrar testi böyle çıktı yanıltıcı mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?