2018 Mayıs ayı tüp bebek tedavisine başlayanlar

İlk Maslak Acıbadem Bülent Traşlaydı şimdi livdeyim. senin nedir durumlar?
Ben de iki olumsuz asılama oldum gecen yaz
Suanda bursada tüp bebek merkeZi arayısındayım
Çok srtesli sürecler allah yardımcımız olsun
Sizde sıkıntı nedir?
Bizde morfoloji ve hareket azlığı var aynı zamanda eşimde genetik testte 47xyy sorunu cıktı

Kızlar ben de güzel haberlerle geldim. Totem yapmıştım ondan dondurulmadı işlemi yapılana kadar bekledim yazmak için

Benim çarşamba 21 yum toplandı 14ü işleme alınmış 8i döllenmiş ve nihayet bugün 6sı dondurulmuş inşallah sizlerden de güzel haberler gelir.

Benim şimdi 3 ay kadar geçici menapoz tedavim olacak, sonra transfer

Allah isteyen herkese annelik nasip etsin ben yine de tekrar baktıracağım kana
Aaa sen pozitif sonuç aldın mı... Tebrik ederim cnm. Bak o kadar kesin konuştun adet olucam diye, hiç birimizi dinlemedin ama bebiş seninle bence sen nickini değiştir artık umutlukadın8 yap

Selam hoş geldin bayan çamasır :)
Sen hangi sehirdesin
Sizdeki sorun nedir
İlk denemen mi olacak cnm?

Bizdeki sorun eşimin sperm sayısı az. Normal yolla hamile kalamadım ihtimal olmasına rağmen. 5. Denemem olacak. 2 kimyasal gebelik bir de preeklampsi geçmişim var. Yani bebeğimi kucağıma 30 haftalıkken aldım ama 10 günlükken kaybettim. Şimdi yeni bir başlangıç yapıyorum.

İnşallah bu sefer senin hikayen de mutlu son olur cnm benim de 4. denemem... Çok bekledik inşallah artık bizlere de sıra gelmiştir

Canım ya ne zor sürecler gecirmissin
İnsallah bu sefer yüzün güler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…