- 10 Nisan 2017
- 771
- 415
- 23
- 35
Allah isteyen herkese annelik nasip etsin ben yine de tekrar baktıracağım kanaallah razı olsun şu mübarek günde rabbim sizlerede nasip etsin inşallah
Bende de polikistik över var rabbim kucağına almayı nasip etsin sağlıkla inşallahCanım polikistik överdim ben malesef
Canım herşey sabır ben hala korkuyorum doktorum tebrik etti 2 gün sonda yine kana bak dedi hala şüpheliyim allahım isteyen herkese nasip etsin inşallahBende de polikistik över var rabbim kucağına almayı nasip etsin sağlıkla inşallah
kaç çıktı hcg canım kaçıncı gündeAllah isteyen herkese annelik nasip etsin ben yine de tekrar baktıracağım kana
Kızlar şimdi test yaptırmaya gittim beta hcg 117.1 çıktı
Canım benim 7. Günde 117. Cıktı 5.gün embriyosuydukaç çıktı hcg canım kaçıncı günde
rabbim sağlıkla artmayı nasip etsin kucağında göstersin
Hadi hayırlısı olsun canımmmtebrikler... :))
beni de bugün aradılar 6 yumurtadan 2 si döllenmiş
yarından sonra transfer için arayacaklarmış..
Maşallah çok güzel değerin sağlıkla kucağına al insallahCanım benim 7. Günde 117. Cıktı 5.gün embriyosuydu
İlk Maslak Acıbadem Bülent Traşlaydı şimdi livdeyim. senin nedir durumlar?Selam canım
Hayırlı olsun insallah bu sefer güzel sonuclar alırsın
İlk denemen nerede olmustu
Şimdiki nerede
Ben de iki olumsuz asılama oldum gecen yazİlk Maslak Acıbadem Bülent Traşlaydı şimdi livdeyim. senin nedir durumlar?
Selam hoş geldin bayan çamasır :)Selam ben de başladım tedaviye bu hafta. Inşallah güzel haberler alırız birbirimizden
Aaa sen pozitif sonuç aldın mı... Tebrik ederim cnm. Bak o kadar kesin konuştun adet olucam diye, hiç birimizi dinlemedin ama bebiş seninleAllah isteyen herkese annelik nasip etsin ben yine de tekrar baktıracağım kana
Selam hoş geldin bayan çamasır :)
Sen hangi sehirdesin
Sizdeki sorun nedir
İlk denemen mi olacak cnm?
İnşallah bu sefer senin hikayen de mutlu son olur cnmBizdeki sorun eşimin sperm sayısı az. Normal yolla hamile kalamadım ihtimal olmasına rağmen. 5. Denemem olacak. 2 kimyasal gebelik bir de preeklampsi geçmişim var. Yani bebeğimi kucağıma 30 haftalıkken aldım ama 10 günlükken kaybettim. Şimdi yeni bir başlangıç yapıyorum.
Canım ya ne zor sürecler gecirmissinBizdeki sorun eşimin sperm sayısı az. Normal yolla hamile kalamadım ihtimal olmasına rağmen. 5. Denemem olacak. 2 kimyasal gebelik bir de preeklampsi geçmişim var. Yani bebeğimi kucağıma 30 haftalıkken aldım ama 10 günlükken kaybettim. Şimdi yeni bir başlangıç yapıyorum.
Kızlaaar 2. Testimi de yaptırdım 117 den 266 çıktıAaa sen pozitif sonuç aldın mı... Tebrik ederim cnm. Bak o kadar kesin konuştun adet olucam diye, hiç birimizi dinlemedin ama bebiş seninlebence sen nickini değiştir artık umutlukadın8 yap
Hadi gözün aydın darısı başımızaKızlaaar 2. Testimi de yaptırdım 117 den 266 çıktı
İnşallah canımm darısı isteyen herkese versin. Allahım dualarımızı duysun daha düşmez herhalde di miHadi gözün aydın darısı başımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?