inşallah bu sefer yüzün gülsün canımMerhaba kizlar benim yumurtalarim sali gunu toplandi.Doktorum duruma gore belki yarin arayabilirmis transfer icin.
ilk kez tup bebek deniyorum insallah olumlu sonuc alirim
Daha once benim 2 kaybim var birisi 2 aylikti kalbi atmadi kurtaj oldum,digeri 5+2 de dustu yada baska sey kimyasaldi
Merhaba canim benimle aynı problemler pko ve morfoloji sorununu görünce yazmak istedim yüzde kaç morfolojinizKızlar merhaba,
4 senelik evliyim.
4 senedir hiç korunmadık ancak çocugumuz olmadı.
bir klomen denemem ve geçen yaz iki olumsuz aşılamam var.
Bu ay sonu tüp bebek tedavisine başlayacağım.
Birlikte paylaşımda bulunabiliriz diye düşündüm.
Bizdeki sorun eşimdeki sperm hareketlerinde azlık , morfoloji sorunu ve bende hafif pco .
Bursa fakültede olacağım tedavimi.
Tebrik ederim canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar şimdi test yaptırmaya gittim beta hcg 117.1 çıktı
Kızlar şimdi test yaptırmaya gittim beta hcg 117.1 çıktı
Merhaba kizlar benim yumurtalarim sali gunu toplandi.Doktorum duruma gore belki yarin arayabilirmis transfer icin.
ilk kez tup bebek deniyorum insallah olumlu sonuc alirim
Daha once benim 2 kaybim var birisi 2 aylikti kalbi atmadi kurtaj oldum,digeri 5+2 de dustu yada baska sey kimyasaldi
Kesin hamile miyimdir hala acaba diyorumTebrik ederim canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Amin ama canım gerçekten mi bebek vardır hala inanamıyorumGözün aydın canım. Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah.
Demistim sana var diye bosubosuna o kadar yiprattin kendini hadi tebrik ederimKızlar şimdi test yaptırmaya gittim beta hcg 117.1 çıktı
Valla demiştin canım bu değer sonradan düşmez değil mi me bilim artık korkudan me yapıcam bilmiyorumDemistim sana var diye bosubosuna o kadar yiprattin kendini hadi tebrik ederim
Bak yine başladıValla demiştin canım bu değer sonradan düşmez değil mi me bilim artık korkudan me yapıcam bilmiyorum
İnşallah doktorumla konuştu 50 ve üzeri tatmin edici ve istediğimiz rakam zaten dediBak yine başladıKuzum rahat ol biraz keyfini çıkar bakalım 2 gün sonra yine yaptır artışa bakalım . Moral bozma dua et onu da strese sokuyor korku aşılıyorsun yapma böyle canım yaa herşey güzel olacak
Bak ne guzel iste bozma moralini enerjini dusurmeİnşallah doktorumla konuştu 50 ve üzeri tatmin edici ve istediğimiz rakam zaten dedi
hayırlı olsun canım...boşuna evham yaptın...gayet güzel yükselmiş değerin..gözün aydın...Kızlar şimdi test yaptırmaya gittim beta hcg 117.1 çıktı
Kesin hamilesin canım..Hemde değerin 7.güne göre çok iyi...ikiz ??:)))Kesin hamile miyimdir hala acaba diyorum
Ya işte kesin demeye korkuyorum o kadar değişik bü his ki allahım size de nasip etsin inşallah allah kimseyi bebekle imtihan etmesin inşallah dediğiniz gibidir ben de idrarda çıkınca dedim belki de kanda çıkmaz çok erken diye ama 117.1 çıktıKesin hamilesin canım..Hemde değerin 7.güne göre çok iyi...ikiz ??:)))
Beta HCG önce kanda daha sonra idrarda yükselir cnm...senin kan değerin çok iyi..maşallah...hiç telaş yapma..bak hamilesin artık güzel şeyler düşün...Ya işte kesin demeye korkuyorum o kadar değişik bü his ki allahım size de nasip etsin inşallah allah kimseyi bebekle imtihan etmesin inşallah dediğiniz gibidir ben de idrarda çıkınca dedim belki de kanda çıkmaz çok erken diye ama 117.1 çıktı
Allah hepinizden razı olsun hepinize nasip etsin allahım duysun bizi.. o kadar farklı ki ama baya iyi cıkmış değil mi değer herkes ikiz mi acaba diyor ama 5. Gün embriyosu ya belli de ondanBeta HCG önce kanda daha sonra idrarda yükselir cnm...senin kan değerin çok iyi..maşallah...hiç telaş yapma..bak hamilesin artık güzel şeyler düşün...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?