İki tane embriyo koymuşlardı dimi sana?? Evet çok iyi çıkmış maşallah...Allah hepinizden razı olsun hepinize nasip etsin allahım duysun bizi.. o kadar farklı ki ama baya iyi cıkmış değil mi değer herkes ikiz mi acaba diyor ama 5. Gün embriyosu ya belli de ondan
Evet canım benim iki taneydi ama çok agrım var hala yaaa sanki çatlıcak karnımİki tane embriyo koymuşlardı dimi sana?? Evet çok iyi çıkmış maşallah...
İkiz olabilir gerçekten...karın ağrısı normal cnm..korkma artık...iki tane bebiş orada kendine konforlu bir yer edinmeye çalışıyor...kasılmalar ve ağrıların olması normal. .Evet canım benim iki taneydi ama çok agrım var hala yaaa sanki çatlıcak karnım
Ayyy allah razı olsun valla hepiniz destek çıktınızzzz çok teşekkür ederimİkiz olabilir gerçekten...karın ağrısı normal cnm..korkma artık...iki tane bebiş orada kendine konforlu bir yer edinmeye çalışıyor...kasılmalar ve ağrıların olması normal. .
Senden de allah razı olsun...fazla ayakta durma..bol bol dinlen bu aralar...Ayyy allah razı olsun valla hepiniz destek çıktınızzzz çok teşekkür ederim
Çalışıyorum ama oturuyorum masa başı yarın yine kana baktırayım değil mi kızlaarSenden de allah razı olsun...fazla ayakta durma..bol bol dinlen bu aralar...
MerhabaMerhaba canim benimle aynı problemler pko ve morfoloji sorununu görünce yazmak istedim yüzde kaç morfolojiniz
iyiyim cnm sen nasılsın?dream3416 nasılsın canım belin için dr gidecektin ne yaptın çekildimi emar
hayırlı olsunEvet canım benim iki taneydi ama çok agrım var hala yaaa sanki çatlıcak karnım
Canım Acıbadem Maslakta yaptrıdmhayırlı olsun
mesajları taküp edemedim konu sahibi olmama ragmen:)
hangi merkeze yaptırmıstın cnm
geçmesine sevindim ama çekil neden bunu yaşamış olabileceğine dair sonuç alırsın inşallahiyiyim cnm sen nasılsın?
mr bu gece cekıneceğim ağrılarım geçti çok şükür ama ben yıne de cekıneceğim
sen bebiş için gittin mi nasıldı yoksa bugun muydu ?
dün biz de eşimle bursa jimer de tüp bebek için görüşmeye gttik
kafam allak bullak oldu merkez secmek de cok zormus
çok sevindim maşallahgeçmesine sevindim ama çekil neden bunu yaşamış olabileceğine dair sonuç alırsın inşallah
tüp bebek konusunda bursadaki merkezleri bilmiyorum açıkçası
inşallah içine sinen olur arkadaşım
drlar ile görüşme ücretsiz git görüş hepsi ile aklına hangisi yatarsa artık
ben tüp bebek drunu burdaki dr yönlendirmesi ile bulmuştum o yüzden hiç arama olayına girmedim
dr gittim çarşamba günü kalp atışını gördük hayırlısı ile canım darısı sana ve diğer arkadaşlara olsun
Maşallah allahım sağ Salim kucağına almayı nasip etsingeçmesine sevindim ama çekil neden bunu yaşamış olabileceğine dair sonuç alırsın inşallah
tüp bebek konusunda bursadaki merkezleri bilmiyorum açıkçası
inşallah içine sinen olur arkadaşım
drlar ile görüşme ücretsiz git görüş hepsi ile aklına hangisi yatarsa artık
ben tüp bebek drunu burdaki dr yönlendirmesi ile bulmuştum o yüzden hiç arama olayına girmedim
dr gittim çarşamba günü kalp atışını gördük hayırlısı ile canım darısı sana ve diğer arkadaşlara olsun
Bizim de %1 maalesef canımMerhaba
İyi yaptın cnm
Yüzde 2:)
Sizin?
Canım hayırlı olsun tüp bebek sebebiniz neydiCanım Acıbadem Maslakta yaptrıdm
Siz basladınız tedaviyeBizim de %1 maalesef canım
allah razı olsun şu mübarek günde rabbim sizlerede nasip etsin inşallahMaşallah allahım sağ Salim kucağına almayı nasip etsin
Canım bayramdan sonra direk şişli mamorial da baslayacaz Allah izin verirse.orayi seçmemin sebebi de labaratuar da çok iyi olmaları. Artık herşeye orda bakılacak genetik test falan .şimdi de hastaneyle görüşecek pko oldugum için kendi kendime adet olamıyorum şehir dışından gidicem için tarlusal içip gitsem direk tedaviye başlasak olur mu diye sorcam.senin adetin de düzensiz miSiz basladınız tedaviye
Biz dün ilk görüsmemiZi yaptık bi merkeZle
Aslında ben fakültede olacaktım tüp bebek ama genetik sıkıntı cıktı eşimde ordan vazgectik
Canım polikistik överdim ben malesefCanım hayırlı olsun tüp bebek sebebiniz neydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?