Canim daha hic ultrasona sokmadi doktor beni carsamba kan verdim beta 1358 cikti sat 13 temmuz gec dollenme galiba pazarteso gel keseyi gorelim dedi kalp atisina bakabilir miyiz bilmiyorum acikcasi
Canım toxo plazma diye bi hastalıgı gecirdiysen çok önemli değil sanırım ben gecirmemisim kedi köpek sevmek yasak çiğ ete dokunmak yasak etim çok iyi pişmiş olacak ve yesilligimi sirkeli suyla yıkayıp yiyecekmisim ama yinede bayramda kendinizi yormayın sonuçta kanama olmasada ilk 3 ay hepimizin çok dikkatli olmasi lazım
Canım 4000 lik zaten ilk etsapta bu dozla başlıuyormuş sonra değişiyor duruma göre sanırım aspirin ve iğne kullanıyorum bende pıhtılaşma tiroid gebelik şekeri yüksek tansiyon ne ararsan var :) malesef 4 genimde pıhtılaşma var 3 taşıyıcı 1 genetik kimyasalım ve 35 haftalık kaybım oldu canım çok korkuyorum yine bişe birşey olucak diye
Aile hekimin yapamaz mı acaba canım hepsini ben doktorum istemeden aile hekimine gidip hamilelikte neye bakiliyorsa hepsine bakar mısınız dedim onlarda yaptı sağ olsun doktoruma götürdüm ekstradan idrar tahlili istedi benim doktorum hastane de değil özel muayenesi var sadece doğum ameliyat gibi şeyler için anlaşmalı bi hastanele o yüzden ben bana en yakın ozelde idrar tahlili ve kanda ki enfeksiyona bakılmasını istedim onun dışında tüm tahlilleri aile hekimine yaptırmayı düşünüyorum aile hekiminin yapamadıklarını da bana en yakın ozelde malum durumumuzdan dolayı devlette bekleyemiyoruz bide ben bulunduğum ilçede devlete gittim ikinci hamileligimde beta hcg 3000 daha çok yeni bidaha ki aya gel dedi Allah korusun dış gebelik falan olsa bidahaki aya cenaze mi gönderirler artık . Bayram sonrasina kalmasında sakınca olacağını zannetmiyorum canım eğer bilinen bi rahatsızlığın yoksa şeker gibi
Canım 4000 lik zaten ilk etsapta bu dozla başlıuyormuş sonra değişiyor duruma göre sanırım aspirin ve iğne kullanıyorum bende pıhtılaşma tiroid gebelik şekeri yüksek tansiyon ne ararsan var :) malesef 4 genimde pıhtılaşma var 3 taşıyıcı 1 genetik kimyasalım ve 35 haftalık kaybım oldu canım çok korkuyorum yine bişe birşey olucak diye
korkma canım rabbim ol derse olcak inşallah, bizim elimizden bişey gelmiyor ki, genlerin heterezigot mu senin benim 2 gen heterezigot, bende coraspin ve iğne kullanıyorum, d vitaminim cok dusuk bıde ekstra takvıye alıyorum, bugunde tsh cok yuksek dıye endokrıne gıttım , tahlıl yaptı belkı ılaca baslıcaz dedı sonuca gore,