2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 118 51,3%
  • Erkek

OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

• İkiz, Bir Kız Bir Erkek

• Üçüz

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    230
Kızlar 8+3 gunluk hamileyim bu gune kadar hafif hafif mide bulantısı vardı ama bugun hic olmadı normal midir bebegim iyimidir sizce hastaneye gitmelimiyim hiç bilmiyorum ilk hamileliğim korkuyorum

Kizlar az once kalp atisini duyduk cok sukur Allah herkese nasip etsin 6 gunde kese baya buyumus sasirdim. Yalniz gec dollenme olmus bi sikinti yok gerilik yok merak etme olabiliyor boyle dedi. 8. Hafta olmamiz gerekirken 6+1misiz. Ben gecen gun aranizdan birine kese boyutunu yazmistim ama hatirlayamadim kim oldugunu. Ona kesenin boyutunu soylemisim bebegin degil yani yanlis bilgi vermisim:) suan bebek 4.27 mm. Gecen 9mm civari demistim o keseymis. Dogum tarihi de 23 ya da 24 nisan

Kızlar 8+3 gunluk hamileyim bu gune kadar hafif hafif mide bulantısı vardı ama bugun hic olmadı normal midir bebegim iyimidir sizce hastaneye gitmelimiyim hiç bilmiyorum ilk hamileliğim korkuyorum

Canım benim de gecti bir haftadir çok rahatım bir terslik olacağını zannetmiyorum ki terslik varsa belirtileri mide bulantilarinin geçmesinden cok daha farklı olacaktir merak etme. Ağrın veya kanaman yoksa uzat ayaklarını keyfine bak tadını çıkar ille de rahat edemiyorsan dr a görün tabi de evham yapma diye dedim:)

Gözlerin aydın olsun:)

Bugun ben de aldim kalp atisini :) 5+4 um 2mm bebis.. pit pit goz kirpti bana.. ikinci gebeligim ama icim bi tuhaf oldu yine, gozlerim filan doldu.. kanama vs olmadikca 3 hafta sonra gel dedi doktorum, tamam dedim.

Bu arada kizlar kalp atisindan sonra tahlil listesini verdi elime, mumkunse saglik ocaginda yaptirma dedi. Ya ozelde ya devlette yaptir dedi. Kartal arastirmada yaptirmistim gecen sefer yine oyle yapacagim ama proseduru hic hatirlamiyorum. Once kadin dogumdan randevu alip orada yazdiracagim tahlilleri degil mi?

Gözün aydın canım evet kadın doğumdan alacaksın randevuyu. Sağlık ocağında yaptırma zaten iyi demiş dr un. Sağlık ocaklarinda genellikle Lab olmadığı için kanlar dışarıya yollanıyor ama yollanirken günesin altında da kalıyor şahsen ben bir kere şahit oldum buna güven vermiyor bence.

canim sıkma caninı benimde 2 gundur mide bulantim yok cok sukur vucudumuz alışıyor galiba bebeklerimize
doktor randevun ne zmaan. kotu birsey olsaydı baska belittileri olurdu diye düşünüyorum canim

bu gün bende dr gittim beta hgc takibi istemişti dr daha ultrasyon için erken demişti devlet hastanesine gidiyorum sürekli dr değişiyor aynı dr denk gelemiyosun kolay kolay bu gün cins bi kadındı hiç tahlillere bile bakmadan direk ultrasyona baktı kese vss bişey yok dedi alttan vakıcam dedi kabul etmedim daha aksileşti çık dışarı falan dedi yaa anlamadım şu beta hgc düzenli olarak artış gösteriyor şu an 2012 de hep 2 ye katlanarak geldi bana dış gebelik olabilir kürtaj yapıcaz vs dedi saçma değilmi ben daha önce 2 kez düşük yaptım biri dış kimyasal gebelikti onda değer hiç düzenli artmıyor ve vücut ağrılı bir şekilde atıyor kızım var 20 aylık yani tecrübesiz değilim ama bu böyle mi olur yaa moralim bozuldu haliyle dua edin kızlar bana umarım görünür kese daha çok erken görünmeye bilir bence zaten

C
Gcen hafta gittigimde 5+6ydi sadece keseyi gorduk. 9.59 mm yaziyor ultrasonda. Kalp atisi icin yarin gidicem. Senin boyu nasil ve ne kadarlik suan
Canim duzeltme yapiyorum 6+1iz kalp atisini bugun duyduk cok sukur hersey yolunda. Gec dollenme var. 4.27 mm suan bebek. Sana soyledigim kesenin boyutuymus

Tamamdir canim, ben su randevuyu alayim o zaman kadin dogumdan. Cok tesekkur ederim.

O ne biçim doktormuş öyle... Daha erken canım bence de

Şu doktorların davranışları gizli gizli izlense de herkes görevine devam edemese keşke. Yani alttan muayeneye izin vermemene sinirlenmiş olabilir ama insanlık hali o an o muayeneye müsait olamayabiliyoruz tabi kanama ağrı gibi durumda onun bi önemi yok ama orda karından kese görünmedi diye yok kürtaj yok dış gebelik falan diye niye hamile bir bayanı strese sokarlar alttan izin vermiyor san bayramdan sonra gel şu an yapabileceğim bisey yok demek çok mu zor ? Sen hiç kafana takma canım yaşamış biri olarak az çok anlarsın durumundan betahcg beklenilen şekilde yukseliyormus ağrın kanamanda yoksa bayramdan sonra görürsün inşallah keseyi de bebeği de

O ne biçim doktormuş öyle... Daha erken canım bence d
bende daha erken diye düşünüyorum kızlar 2 gün sonra bi beta hgc yaptırır artış düzenli mi bakarım bayramdan sonrada muane için dr araştırırım artık inş allah hepimize bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder ❤

Geçen yıl bu zamanlar ben de sizler gibiydim ve birisi çıkıp bizim sayfaya mesaj atmıştı. o 2016 nisan annesiydi ben de 2017 nısan annesiyim. zaman geldi geçti ve ben yazıyorum şimdi 2018 nisan annelerine

Hamileliginizi dolu dolu yaşayın sizi üzen her şeyden ve herkesten uzak durun kendinizi yormadan işlerinizi yapın bu sizi mutlu edecektir.
Karnınızda büyüyen o melekle bol bol konuşun doğduğunda sesinizi taniyacaktir.
Maneviyatinizi güçlendirin.
Bol su haftada bir balık her sabah süt tuketin.
Eşinize istediğiniz kadar nazlanin en çok bu zamanlarda naziniz a kıymet verirler.
Herkesin anneliği kendine özeldir bebeginiz doğduğunda en iyi siz bileceksiniz buna emin olun... yaşayın ve görün...
Deli dolu bol gulucuklu hamilelikler diliyorum HOSCAKALIN...
DIP NOT: bir gün olacak bu paylaşımı siz 2019 nisan annelerine yapacaksınız

Canım salla ya hiç kafana takma. başka dr a görün hem erkenmis daha bak. Ne cins insanlar var kendini üzmene değmez. Ters bisi olsa anlarsın zaten. İnş sağlıkla alırsın kucağına

Kizlar ben devlet hastanesi doktorlar yok diye biliyordum tahlil icin gitmem lazim da. Bayram tatilinde degillermi hastanelerde

Cnm bugun devlet hastanesi doktorlari varmiydi bu hafta varlarmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…