2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 118 51,3%
  • Erkek

OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

• İkiz, Bir Kız Bir Erkek

• Üçüz

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    230
Kızlar kardeşimde 12 haftalık gebe 1 haftadır kanaması oluyo dua edermisiniz onun için kayıp yaşamasın çok korkuyor rabbim yaşatmasın kayıp acısını yaşadım çok zor
allah yardimcisi olsun canim cok gecmiş olsun. doktora falan giditor degil mi hareket etmesin mumkun oldukca. doktor igne hap falan verdiyse insallah duzelir bi an once

Kızlar akıntınız oluyormu hafif sarımsı gibi*
olmaz mi. Sari ,beyaz ,seffaf ,peynir kesigi. Progestan artigi.. Yok yok..

cnm ben 7+5 im bugun beklenen dogumum 13 nisan sat 7 temmusz. Sen nasil 7 +2 oluyosun bi yerde yanlislik var .. Son adet tarihin ne zaman

cnm ben 7+5 im bugun beklenen dogumum 13 nisan sat 7 temmusz. Sen nasil 7 +2 oluyosun bi yerde yanlislik var .. Son adet tarihin ne zaman
canım benm son adet 17 temmuz ben kac oluyorum

Günaydın canımm hadi hayırlı haberler alırsın inşallah. Dr unuz çalışıyormu bugün? Dönüşte bizede haber vermeyi unutma :)
Canım çok şükür her şey yolunda kalp atışını dışarı verdi duyduk :)Her şey güzel kese güzel yerde sıkıntı yok dedi .Özel e gidiypr um canım çalışıyor doktorum .

Günaydınlar @ fadiming arkadaştan haberi olan var mı en son kanaması vardı hastanedeyim demişti.
@ fadiming iyi misin kardeşim bir haber ver
Sağol arkadaşım Allah razı olsun
Evdeyim yatmakla geçiyor zaman kanama durdu
Yarın yine düşük önleyici iğne olucam
Dr yatacaksın dedi yatıp beklicez...

Canım çok şükür her şey yolunda kalp atışını dışarı verdi duyduk :)Her şey güzel kese güzel yerde sıkıntı yok dedi .Özel e gidiypr um canım çalışıyor doktorum .
Maşallah Rabbim bize de nasip etsin inşallah benim ki de özel ama çalışmıyor tatilmiş. 5 Eylüle randevum var nasipse 7 haftalık olcaz o gün. Sağ salim kucaklarımıza alalım hayırlısıyla

y

ok canim merak etme doktora gittigimizde ultrosonda böyle cikti erken yumurtlamisim yani. ben adet tarihine gore hesapladigimda tahmini dogum 21 nisan cikiyordu. doktor 9. haftada geldiginde tahmini dogum gununu soyleyecegim dedigi icin degistirmedim tarihi.

Biraz garip geldi bana da. Yogunluktan dolayi doktor sasirmis olmasin? Su an gunde 5 mg folik asit alman lazim, decavitte sadece 0.8 mg var. Folik asiti zaten bir aydir aldigini dusunup ek olarak vitamin vermis olabilir. Yani ikisini birden alman icin.

o zaman decavitle folik asiti birlikte kullanmaliyiz degil mi. ben oyle yapiyorum 25 inde verdi doktor ogunden beri aliyorum birlikte. cunki folikasitin ne kadar gerekli oldugunu biliyorum

Sağol arkadaşım Allah razı olsun
Evdeyim yatmakla geçiyor zaman kanama durdu
Yarın yine düşük önleyici iğne olucam
Dr yatacaksın dedi yatıp beklicez...

İyi olduğuna sevindim paylaşım yapmayınca kötü bir durum var zannettim dikkat et kendine.gerekirse tehlike bitene kadar istirahat et bol bol

bana sadece decavit kullanacaksin dedi gecen hamileligimde sadece folic asid vermisti

bana sadece decavit kullanacaksin dedi o yuzden saskinim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…