2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 118 51,3%
  • Erkek

OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

• İkiz, Bir Kız Bir Erkek

• Üçüz

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    230
paylasiminiz icin tesekkurler insallah:)

Kızlar 8+3 gunluk hamileyim bu gune kadar hafif hafif mide bulantısı vardı ama bugun hic olmadı normal midir bebegim iyimidir sizce hastaneye gitmelimiyim hiç bilmiyorum ilk hamileliğim korkuyorum
normaldir arkadasim benim 21 aylik kizim var onda cok sık midem bulanirdi hatta afedersin sabahlari sari acı suyu kusardım mide öz suyuymus o ama bu hamilelikte sadece 1kere böğürdüm ama hic kusma olmadi ara ara midem bulaniuor geciyor artik hayirlisi ama korkma normal

arkadaslar bu arada bende dün 7+1dim şükürler olsun kalp atışını duydum darisi duymayanlara saat 7 den 4 e kadar hastanedeydim feci kalabalik vardi özel hastane olmasına rağmen kalp atisi duyduktan sonra tahlile gonderdi kan ve idrar sonraki randevu 13 eylül insallah bu arada bana sadece decavit verdi eczaciya sordum icinde folik asit iceriyormu cok az miktar dedi 1. gebeliyimde sadce folicasit kullandim doktorum aynı fakat bu ket ilaç farkli sadece decavit kullanan varmi

sarı zaten belirtilerde var o yuzden fazla takmiyorum hani kasinti filan olsa belki korkardim ama kasinti yok ama feci bir akinti var adet tarihim gectiginden beri suan 7+2yim

benımde sarı gibi, yesıl dıcem yesıl degıl, sarının tonundan sanırım D:
kaşıntm yk bazen cok hafıf oluyo ama oda sıcaktan bıle ben bazen gunluk ped takınca kasınıyorum akıntm var dıye ped takıyrm ondan sanrm

Hey masallah darisi basima insallah. Sezaryen olmasi ve ikisine de yetememe korkusu beni dusunduruyor. Umarim ben de sag salim kucagima alirim bebegimi
Canim benim de bi tanıdık vardı 5 aylık kızı varken hamile kaldı şimdi oğlu da 15 aylık bir sorun yasamadi hatta isteyerek olmuş öyle dedi

İyi geceler kızlar benim gibi uyuyamayanlar :) benim oturduğum yerde başım dönüyor :/ ve sol kasığıma dünden beri iğne batması gibi bi his var geçmiyo geçen sene 35 haftalık kayıp yaşadım bu sefer rabbim nasip eder kucağıma almayı inşallah

Kızlar kardeşimde 12 haftalık gebe 1 haftadır kanaması oluyo dua edermisiniz onun için kayıp yaşamasın çok korkuyor rabbim yaşatmasın kayıp acısını yaşadım çok zor

Kızlar günaydın sabah sabah göbek deliği ve çevresinde ki ağrıyla uyandım ya çok ağrıyor tuhaf bir his :/ neden olur ki bilen yaşayan varmı?

Günaydınlar @ fadiming arkadaştan haberi olan var mı en son kanaması vardı hastanedeyim demişti.
@ fadiming iyi misin kardeşim bir haber ver

canim ya bende bugun 7+2yim.
gecen hafta kalp atisini duyduk senin gibi cok şukür. doktor bendende kan tahlili falan istedi. ve decavit verdi ama ben doktora folik asiti de icip icmeyecegimi sormayi unuttum. yani decavitle folik asiti beraber mi kullanacagiz yoksa decavitin icindeki folik asit yeterli mi geliyor. doktorun sana bir sey soyledi mi bu konu ile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…