2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 118 51,3%
  • Erkek

OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

• İkiz, Bir Kız Bir Erkek

• Üçüz

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    230
Kizlar bi arkadasim 11 haftalik hamile karni baya belli. Hatta 4 hafta once gordugumde de karni belliydi. Belki ikizdir ama suan tek kese gozukuyo dedi. Plasentam genismis dedi. Ikiz oldugu zaten bastan belli olmuyo mu anlayamadim?
İlk gebeliği mi? Genelde ilki sezeryan olanlarda böyle olabiliyomuş arkadaşımn da öyle 4-5 aylık gibi karnı çıktı birden

Benim gosgsumde kistim var insallah sikinti yasamam bakalim simdilik sikinti yok

Kizlar bi arkadasim 11 haftalik hamile karni baya belli. Hatta 4 hafta once gordugumde de karni belliydi. Belki ikizdir ama suan tek kese gozukuyo dedi. Plasentam genismis dedi. Ikiz oldugu zaten bastan belli olmuyo mu anlayamadim?
Eğer aynı kesede olurlarsa 9-10 haftalikken belli olabiliyormus canım benim beta hcg değerim çok fazla katliyordu doktor biz çoğul gebeliklerde görüyoruz bu değerleri dedi en son 6+5 te kalp atışını dinledik tek kese tek bebek doktora beta hcg değeri çok fazla katlayıp tek bebekte olabiliyormus mu yani diye sorduğumda şu an tek ama 9-10. Haftalarda bi bakıyoruz başka bi tane daha kalp atiş sesi dedi. Arkadaşının 2. Ya da 2 'den daha fazla hamileliği olduysa bide zayifsa çabuk çıkıyo göbüs. Benim ilk hamileliğimde 20 haftaliktı hamile olduğum belli değildi 2. De 16. Haftadan sonra çıktı sanırım bu hamileligimde daha çabuk çıkacak

Anladim canim olabiliyo o zaman. Onun da 1 dusugu oldu. Bu 2. Hamileligi zayif uzun biri.

Merhaba kızlar. Ben de dün doktora gittim. Bebeğin kalp atışını dinledik. Sata göre 6+4 tü ama, ultrasona göre 6+1 dedi doktor. Ultrasona göre olan tarihi dikkate alacağız değil mi?

Kızlar evi süpürdüm sildim toz ve tuvaletler kaldı ama çok yoruldum.bir Odayı ailene kadar oğlum 5 kere çağırdı ki onada banyoda kovasına su doldurdum oynasın diye oynamadı beni mahvetti bende duş aldırdım oğlana oturdum .tozu ve tuvaletleri birazdan yapacam .8-9 gün önce kadın camları sildi ama ev işi bitmiyor canım çıktı.siz ne yaptınız bayram temizliğini ?

Yorma canım kendini bu kadar bayramda gelen evin temizliğine bakacaksa gelmesin hem küçük çocuğun var hem hamilesin kendine çok yüklenme. Benim zaten bayramda gelenim olmuyo hep biz gidiyorduk bu bayramda gelen olmaz bide düşük tehlikem var diye yatıyorum hani bırak temizliği gelen olsa bile yanlarında yatarım o derece eşim sağ olsun süpürge tutup viladalıyo evi annem bana dikiş atılacağı zaman gelip dip temizlik yapacak o zamana kadar böyle idare etcez

Ben 7+6 yim ama karnim kocaman cikti. İlk bebegimde de oyleydi. Herkes sok oluyor

Benim karnimda bu gebeligimde çok çıktı özellikle akşamları 6aylik gibi gözüküyor um. Eşim doğuma kaç gün var diye dalga geçiyor .

Perinatolog sadece 20. hafta civari yapilan ayrintili ultrason icin gerekli. Onu normal jinekologlar yapamaz. Onun disinda ozel bir durum yoksa devamli perinatologa gitmeye gerek yok.
sadece pihtilasmam var canim
igne ve hap kullaniyorm ama bu sorun bir col kiside var. c ok ozel bi duirmdegil bence.

Kızlar beta hcg degerlerim yavaş yükseliyor demiştim hala da öyle fakat 3 gün öncesinde açık kahve lekelenmem oluyordu simdi kanamaya dönüştü tekrar beta hcg değerine baktirdik dün ben düşük yapiyorum düşüncesi ile inmiştir diye beklerken tekrar yükselmiş. Doktorlar tam teşhis koyamıyorlar dış gebelik mi kimyasal mi normal mi diye . 2 gün de bir kan veriyorum.. Kanama ile birlikte 2 gündür sancim var ve hiç bir ilaç kullanamıyorum.hem pisikolojik hemde bedenen çok kötüyüm. Benim durumumda olan var mi acaba ? Ve birde duacim olursanız sevinirimmmmm....

Öncelikle inşallah sağlıklı bir gebeliktir kanaman ve sancın kesilir.
Yalnız haftan küçük değil kese görünmedi mı canım beta hcg en son kaç çıktı 3000 üzerinde olunca karından 1000 üzeri olunca vajinal yoldan kese görünüyo diye biliyorum. Dua edicem inşallah Rabbim yardımcın olsun bi an önce hakkinda hayırlı olacak sonuca ulaşın

gecen hafta kadin gelmisti. Ne yaptiysa o. Mutfagada girmiyorum annem yemek yapip getiriyor. Esimde aksam bi kac parca bulasik oluyor onlari hallediyor. Bugun bi supurge actim o kadar. Ev temiz mi degil.. Ama napiiiim. Gelenim olmuyor zaten. Bu halimle hiicc ugrasamam.. Zaten sabah midem az bi bulandi diye dramamine ictim. Amaan Allahim kafam guzel geziyorum. Nasil uyku yapti oglumla oglen bi yattim simdi kalktim sayilir..

kanaman varsa neden ilac vermiyolar ki.. Sonucta hamilesin belli hcg ye gore. 1 haftaya kalmaz belli olur zaten dis mi kimyasal mi normal mi.. Ama riske atmamak gerek ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…