İlk gebeliği mi? Genelde ilki sezeryan olanlarda böyle olabiliyomuş arkadaşımn da öyle 4-5 aylık gibi karnı çıktı birdenKizlar bi arkadasim 11 haftalik hamile karni baya belli. Hatta 4 hafta once gordugumde de karni belliydi. Belki ikizdir ama suan tek kese gozukuyo dedi. Plasentam genismis dedi. Ikiz oldugu zaten bastan belli olmuyo mu anlayamadim?
Benim gosgsumde kistim var insallah sikinti yasamam bakalim simdilik sikinti yokayy yook saca bebe yagi surulur mu ben bilmiyorum. Ben gogus basen gobekten bahsettim. Sac sanirim 12. Hafta da vitamine baslayinca duzelir
ahh cnm cok uzuldum. İnsallah diger bebegini saglikla kucagina alirsin.
kalp atisini duyuncada rahat yok be cnm. O zaman da baska kuruntular cikiyor. Hep bole gececek sanirim dogurana kadar
sade bebe yagi kullanan var ama bence yetmez. Lierac ve palmersin bi yagi var gebeler icin ben onu kullaniyordum. Evde olmadigi ici. Bebe yagi surdum hemen. Cunku gogsum cidden sisti. Ve catlak onceki kirmizi cizgiler olur ya sanki ole.. O yuzden korktum.. Cunku dogumda tek gogsum mastit oldu tikandi resmen. Minicik gogsum kafam kadar sisti. O zaman catladi zaten sag taraf.. Simdide o fazlaca sisik.. Zaten hamile oldugumuda ben gogsumden sut gelmesiyle anladim. Oysaki ole sutlu bi hatun degilim. Oglumu zar zor 6 ay emzirdim. Simdi zamansiz..
Eğer aynı kesede olurlarsa 9-10 haftalikken belli olabiliyormus canım benim beta hcg değerim çok fazla katliyordu doktor biz çoğul gebeliklerde görüyoruz bu değerleri dedi en son 6+5 te kalp atışını dinledik tek kese tek bebek doktora beta hcg değeri çok fazla katlayıp tek bebekte olabiliyormus mu yani diye sorduğumda şu an tek ama 9-10. Haftalarda bi bakıyoruz başka bi tane daha kalp atiş sesi dedi. Arkadaşının 2. Ya da 2 'den daha fazla hamileliği olduysa bide zayifsa çabuk çıkıyo göbüs. Benim ilk hamileliğimde 20 haftaliktı hamile olduğum belli değildi 2. De 16. Haftadan sonra çıktı sanırım bu hamileligimde daha çabuk çıkacakKizlar bi arkadasim 11 haftalik hamile karni baya belli. Hatta 4 hafta once gordugumde de karni belliydi. Belki ikizdir ama suan tek kese gozukuyo dedi. Plasentam genismis dedi. Ikiz oldugu zaten bastan belli olmuyo mu anlayamadim?
Ilk hamileligi. 1 dusugu olmustu. Uzun boylu ince biriİlk gebeliği mi? Genelde ilki sezeryan olanlarda böyle olabiliyomuş arkadaşımn da öyle 4-5 aylık gibi karnı çıktı birden
Anladim canim olabiliyo o zaman. Onun da 1 dusugu oldu. Bu 2. Hamileligi zayif uzun biri.Eğer aynı kesede olurlarsa 9-10 haftalikken belli olabiliyormus canım benim beta hcg değerim çok fazla katliyordu doktor biz çoğul gebeliklerde görüyoruz bu değerleri dedi en son 6+5 te kalp atışını dinledik tek kese tek bebek doktora beta hcg değeri çok fazla katlayıp tek bebekte olabiliyormus mu yani diye sorduğumda şu an tek ama 9-10. Haftalarda bi bakıyoruz başka bi tane daha kalp atiş sesi dedi. Arkadaşının 2. Ya da 2 'den daha fazla hamileliği olduysa bide zayifsa çabuk çıkıyo göbüs. Benim ilk hamileliğimde 20 haftaliktı hamile olduğum belli değildi 2. De 16. Haftadan sonra çıktı sanırım bu hamileligimde daha çabuk çıkacak
Aynen canım bide iç karın geniş değilse hemen dışa çıkıyo diyorlar sağlıklı olsun da ister çıksın 2. Ayda ister çıkmasınAnladim canim olabiliyo o zaman. Onun da 1 dusugu oldu. Bu 2. Hamileligi zayif uzun biri.
canim cok uzuldum cok gecmis olsun. allah sana ve diger bebegine saglik sihhat uzun ve guzel bir ömür versin insallahBebeklerimden birini kaybetmişim maalesef
Yorma canım kendini bu kadar bayramda gelen evin temizliğine bakacaksa gelmesin hem küçük çocuğun var hem hamilesin kendine çok yüklenme. Benim zaten bayramda gelenim olmuyo hep biz gidiyorduk bu bayramda gelen olmaz bide düşük tehlikem var diye yatıyorum hani bırak temizliği gelen olsa bile yanlarında yatarım o dereceKızlar evi süpürdüm sildim toz ve tuvaletler kaldı ama çok yoruldum.bir Odayı ailene kadar oğlum 5 kere çağırdı ki onada banyoda kovasına su doldurdum oynasın diye oynamadı beni mahvetti bende duş aldırdım oğlana oturdum .tozu ve tuvaletleri birazdan yapacam .8-9 gün önce kadın camları sildi ama ev işi bitmiyor canım çıktı.siz ne yaptınız bayram temizliğini ?
Ben 7+6 yim ama karnim kocaman cikti. İlk bebegimde de oyleydi. Herkes sok oluyorKizlar bi arkadasim 11 haftalik hamile karni baya belli. Hatta 4 hafta once gordugumde de karni belliydi. Belki ikizdir ama suan tek kese gozukuyo dedi. Plasentam genismis dedi. Ikiz oldugu zaten bastan belli olmuyo mu anlayamadim?
bende tinaztepeye gidi y orum canimCanim ben dr. Volkan Serhat dede'nin muayenehanesine gidicem bayramdan sonra. Suana kadar hayat hastanesinde fatih beye gittim hep. Sen kime gidiyosun
sadece pihtilasmam var canimPerinatolog sadece 20. hafta civari yapilan ayrintili ultrason icin gerekli. Onu normal jinekologlar yapamaz. Onun disinda ozel bir durum yoksa devamli perinatologa gitmeye gerek yok.
Öncelikle inşallah sağlıklı bir gebeliktir kanaman ve sancın kesilir.Kızlar beta hcg degerlerim yavaş yükseliyor demiştim hala da öyle fakat 3 gün öncesinde açık kahve lekelenmem oluyordu simdi kanamaya dönüştü tekrar beta hcg değerine baktirdik dün ben düşük yapiyorum düşüncesi ile inmiştir diye beklerken tekrar yükselmiş. Doktorlar tam teşhis koyamıyorlar dış gebelik mi kimyasal mi normal mi diye . 2 gün de bir kan veriyorum.. Kanama ile birlikte 2 gündür sancim var ve hiç bir ilaç kullanamıyorum.hem pisikolojik hemde bedenen çok kötüyüm. Benim durumumda olan var mi acaba ? Ve birde duacim olursanız sevinirimmmmm....
Benim de çok sayıda fibroadenom var ve çok ağrıyorlar bakalım ne olacakBenim gosgsumde kistim var insallah sikinti yasamam bakalim simdilik sikinti yok
gecen hafta kadin gelmisti. Ne yaptiysa o. Mutfagada girmiyorum annem yemek yapip getiriyor. Esimde aksam bi kac parca bulasik oluyor onlari hallediyor. Bugun bi supurge actim o kadar. Ev temiz mi degil.. Ama napiiiim. Gelenim olmuyor zaten. Bu halimle hiicc ugrasamam.. Zaten sabah midem az bi bulandi diye dramamine ictim. Amaan Allahim kafam guzel geziyorum. Nasil uyku yapti oglumla oglen bi yattim simdi kalktim sayilir..Kızlar evi süpürdüm sildim toz ve tuvaletler kaldı ama çok yoruldum.bir Odayı ailene kadar oğlum 5 kere çağırdı ki onada banyoda kovasına su doldurdum oynasın diye oynamadı beni mahvetti bende duş aldırdım oğlana oturdum .tozu ve tuvaletleri birazdan yapacam .8-9 gün önce kadın camları sildi ama ev işi bitmiyor canım çıktı.siz ne yaptınız bayram temizliğini ?
kanaman varsa neden ilac vermiyolar ki.. Sonucta hamilesin belli hcg ye gore. 1 haftaya kalmaz belli olur zaten dis mi kimyasal mi normal mi.. Ama riske atmamak gerek ..Kızlar beta hcg degerlerim yavaş yükseliyor demiştim hala da öyle fakat 3 gün öncesinde açık kahve lekelenmem oluyordu simdi kanamaya dönüştü tekrar beta hcg değerine baktirdik dün ben düşük yapiyorum düşüncesi ile inmiştir diye beklerken tekrar yükselmiş. Doktorlar tam teşhis koyamıyorlar dış gebelik mi kimyasal mi normal mi diye . 2 gün de bir kan veriyorum.. Kanama ile birlikte 2 gündür sancim var ve hiç bir ilaç kullanamıyorum.hem pisikolojik hemde bedenen çok kötüyüm. Benim durumumda olan var mi acaba ? Ve birde duacim olursanız sevinirimmmmm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?