beni simdilik 15 gunde bir cagiriyor6+5 te gittim en son doktora. Kese kalp atisi hepsini gectik. 1 ay sonra gel dedi.. Unuttum ilk aylarda ayda bir mi gidiyoduk. Sizidemi ole cagirdilar
bende 2015 27 kasim annesiyim:)Merhaba hanimlar...
2015 kasim annesiyim. Dun gece test yaptim pozitif cikti. Satim 24 temmuz. Henuz doktora gitmedim heryer tatil diye
Sizce biran önce gitmelimiyim. Bayramdan sonrayi bekleyeyim mi? Ne dersiniz...
kese grundu mu cnmKızlar beta hcg degerlerim yavaş yükseliyor demiştim hala da öyle fakat 3 gün öncesinde açık kahve lekelenmem oluyordu simdi kanamaya dönüştü tekrar beta hcg değerine baktirdik dün ben düşük yapiyorum düşüncesi ile inmiştir diye beklerken tekrar yükselmiş. Doktorlar tam teşhis koyamıyorlar dış gebelik mi kimyasal mi normal mi diye . 2 gün de bir kan veriyorum.. Kanama ile birlikte 2 gündür sancim var ve hiç bir ilaç kullanamıyorum.hem pisikolojik hemde bedenen çok kötüyüm. Benim durumumda olan var mi acaba ? Ve birde duacim olursanız sevinirimmmmm....
Evet. Bebegin gelisiminde bir sorun varsa gerekebilir. Yoksa annedeki sorunlarin bebekle alakasi olmayabiliyor. Duzenli buyuyolarsa mesele yoksadece pihtilasmam var canim
igne ve hap kullaniyorm ama bu sorun bir col kiside var. c ok ozel bi duirmdegil bence.
Ne guzel bak bu postta da buluştuk. 2015 de de forumda miydinbende 2015 27 kasim annesiyim:)
Canım bizede kimse gelmez ama Yaptım işte ne bilim ya...Yorma canım kendini bu kadar bayramda gelen evin temizliğine bakacaksa gelmesin hem küçük çocuğun var hem hamilesin kendine çok yüklenme. Benim zaten bayramda gelenim olmuyo hep biz gidiyorduk bu bayramda gelen olmaz bide düşük tehlikem var diye yatıyorum hani bırak temizliği gelen olsa bile yanlarında yatarım o dereceeşim sağ olsun süpürge tutup viladalıyo evi annem bana dikiş atılacağı zaman gelip dip temizlik yapacak o zamana kadar böyle idare etcez
Benim oğlan Öğlen uykusunu Bıraktı canım ya.30 aylıkgecen hafta kadin gelmisti. Ne yaptiysa o. Mutfagada girmiyorum annem yemek yapip getiriyor. Esimde aksam bi kac parca bulasik oluyor onlari hallediyor. Bugun bi supurge actim o kadar. Ev temiz mi degil.. Ama napiiiim. Gelenim olmuyor zaten. Bu halimle hiicc ugrasamam.. Zaten sabah midem az bi bulandi diye dramamine ictim. Amaan Allahim kafam guzel geziyorum. Nasil uyku yapti oglumla oglen bi yattim simdi kalktim sayilir..
kanaman varsa neden ilac vermiyolar ki.. Sonucta hamilesin belli hcg ye gore. 1 haftaya kalmaz belli olur zaten dis mi kimyasal mi normal mi.. Ama riske atmamak gerek ..
benim ki daha 20 aylık uyuyo çok şükür.. o uyuyunca bende güm hemen sızıyorumBenim oğlan Öğlen uykusunu Bıraktı canım ya.30 aylık
Muayene ucreti ne kadar bir de kime gidiyorsun canim. Arada gidebilirim bende iyi bi hastanebende tinaztepeye gidi y orum canim
Kisiden kisiye degisiyor o zaman cok ilginc:)Ben 7+6 yim ama karnim kocaman cikti. İlk bebegimde de oyleydi. Herkes sok oluyor
Aynen oyle canimAynen canım bide iç karın geniş değilse hemen dışa çıkıyo diyorlar sağlıklı olsun da ister çıksın 2. Ayda ister çıkmasın
6+2 de 0.54 cm ciktiKizlar 6. Haftadayken bebeginiz kac mm'di?
kese ne kdrdi cnm6+2 de 0.54 cm cikti
70 lira canim aylin barbarosa gidiyrmMuayene ucreti ne kadar bir de kime gidiyorsun canim. Arada gidebilirim bende iyi bi hastane
Rabbim razi olsun sizden.. Beta hcg degerim çok düşük dün akşam 326 çıktı. Dis gebelikten şüphe ediyor doktorlar. Aşırı bölgesel sancim var ve aralıksız sürüyor. Ne yapacağım bilemiyorum.Öncelikle inşallah sağlıklı bir gebeliktir kanaman ve sancın kesilir.
Yalnız haftan küçük değil kese görünmedi mı canım beta hcg en son kaç çıktı 3000 üzerinde olunca karından 1000 üzeri olunca vajinal yoldan kese görünüyo diye biliyorum. Dua edicem inşallah Rabbim yardımcın olsun bi an önce hakkinda hayırlı olacak sonuca ulaşın
Kanamayı önlemek istemiyorlar zira ola ki dış gebelik ise daha zor bir duruma donüsmesin diyegecen hafta kadin gelmisti. Ne yaptiysa o. Mutfagada girmiyorum annem yemek yapip getiriyor. Esimde aksam bi kac parca bulasik oluyor onlari hallediyor. Bugun bi supurge actim o kadar. Ev temiz mi degil.. Ama napiiiim. Gelenim olmuyor zaten. Bu halimle hiicc ugrasamam.. Zaten sabah midem az bi bulandi diye dramamine ictim. Amaan Allahim kafam guzel geziyorum. Nasil uyku yapti oglumla oglen bi yattim simdi kalktim sayilir..
kanaman varsa neden ilac vermiyolar ki.. Sonucta hamilesin belli hcg ye gore. 1 haftaya kalmaz belli olur zaten dis mi kimyasal mi normal mi.. Ama riske atmamak gerek ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?