2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 118 51,3%
  • Erkek

OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

• İkiz, Bir Kız Bir Erkek

• Üçüz

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    230
kese grundu mu cnm

Canım bizede kimse gelmez ama Yaptım işte ne bilim ya...

Benim oğlan Öğlen uykusunu Bıraktı canım ya.30 aylık

Herkese merhaba.. kısmetse ya Nisan ya Mart annesi olacağım ben de.. bu ilk gebeliğim. Daha önce bir kez boş gebelik geçirdim bundan 1,5 yıl önce. Maalesef kürtajla son buldu. Şimdi yeniden hamile kalmanın mutluluğu içindeyim şükür. Ama forumu okuyan ve henüz kesede bebeği göremeyenler için yazıyorum bunu biraz da. İlk gebeliğimde 6 haftalıkken anlaşılmıştı boş olduğu ve 7 haftalık olana kadar bekleyip kürtaj olmuştum. Bu gebeliğimde de yine 6. haftada bebeği göremedik hatta yolk sac kesesi dahi görünmüyordu ve bir kez daha boş gebelik olduğunu düşünüp çok üzüldük.. ta ki 8. Haftada tekrar muayeneye gidene kadar. Hem bebeği gördük hem kalp atışını.. erken haftalarda hemen ümitsizliğe kapılmayın size tavsiyem.. umarım sağlıkla gelir bebişlerimiz

İlk hamileligimde pek sıkıntı yasamamistim.sadece sabahlari midem hafif bulaniyodu biseyler atistirinca geciuodu.bunda da henuz pek belirtim yok ama bunda kasiklarimda ağrı hisseditorum çokça. Hepsi farkli oluyo.

Rabbim razi olsun sizden.. Beta hcg degerim çok düşük dün akşam 326 çıktı. Dis gebelikten şüphe ediyor doktorlar. Aşırı bölgesel sancim var ve aralıksız sürüyor. Ne yapacağım bilemiyorum.

Kanamayı önlemek istemiyorlar zira ola ki dış gebelik ise daha zor bir duruma donüsmesin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…