2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 118 51,3%
  • Erkek

OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

• İkiz, Bir Kız Bir Erkek

• Üçüz

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    230
Merhaba Kızlar bende geldim aranıza:) nisan sonu gibi doğum inşallah şuan tam 5+1 deyim
Yan tarafımda ağrı var sizdede oluyormu?

Rabbim razi olsun sizden.. Beta hcg degerim çok düşük dün akşam 326 çıktı. Dis gebelikten şüphe ediyor doktorlar. Aşırı bölgesel sancim var ve aralıksız sürüyor. Ne yapacağım bilemiyorum.
Sağlıklı bir gebelik olabilir diye ağrı kesici de alamıyosundur bir an önce belli olur inşallah ne olduğu kimyasal ya da dış gebeliksede hiç bir müdahaleye gerek kalmadan kendin atabilirsin inşallah canım bugun hem perşembe gecesi hem arefe dua edelim inşallah hakkında hayırlısı olsun Rabbim şifa versin

Rabbim razi olsun sizden.. Beta hcg degerim çok düşük dün akşam 326 çıktı. Dis gebelikten şüphe ediyor doktorlar. Aşırı bölgesel sancim var ve aralıksız sürüyor. Ne yapacağım bilemiyorum.
artislarim nasil gitti canım umarım saglikla devam eder

Kızlar bu gün yorulmuştum crinon jel tortusu pembe geldi böyle olan var mı?

Kanamayı önlemek istemiyorlar zira ola ki dış gebelik ise daha zor bir duruma donüsmesin diye
ama ya degilse bu sefer bebegini kaybedebilirsin. Ustelik suan kese gozukmuyor. Zaten kimyasalsa suan sana bi zarari yok. Dis gebelikse kese buyudukce zarari olacaktir. Suan kese ultrasonda bile gozukmeyecek kadar kucuk oldugundan dis gebelikte olsa zarari olmaz . Ya dis gebelikse diye onlem almamaktansa ya normalse diye dusunup bebegi rahime tutundurmaya calismak daha yararli gibi.. İnsallah hayirli olur insalkah sorunsuz sag salim kavusursun bebegine

Canım benimde eşim çoğu işi yaptı. Ben mutfak ve onun arkasından sildim sadece.henüz süpürgeyi kullanmıyorum. Eğilip bükülmemek için.

Kötü haberler hep fadiming canım çok üzüldüm Allah diğer bebisini sana bağışlasın inş seyram canım sana da çok geçmiş olsun ins bebisin seninledir, değilse de Allah tez zamanda gönlündekini nasip etsin inş üzülmeyin nolur herşeyi başı sağlık , önce siz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…