Rabbim razi olsun sizden.. Beta hcg degerim çok düşük dün akşam 326 çıktı. Dis gebelikten şüphe ediyor doktorlar. Aşırı bölgesel sancim var ve aralıksız sürüyor. Ne yapacağım bilemiyorum.
Sağlıklı bir gebelik olabilir diye ağrı kesici de alamıyosundur bir an önce belli olur inşallah ne olduğu kimyasal ya da dış gebeliksede hiç bir müdahaleye gerek kalmadan kendin atabilirsin inşallah canım bugun hem perşembe gecesi hem arefe dua edelim inşallah hakkında hayırlısı olsun Rabbim şifa versin
Rabbim razi olsun sizden.. Beta hcg degerim çok düşük dün akşam 326 çıktı. Dis gebelikten şüphe ediyor doktorlar. Aşırı bölgesel sancim var ve aralıksız sürüyor. Ne yapacağım bilemiyorum.
kizlaer aea ara herldee hepimizde agri sanci kasilma yanma akıntı vs oluyo sanirim. nasip edersa Allah sag salim kucagimiza aliriz insallah.olanlar hep bi vesile
ama ya degilse bu sefer bebegini kaybedebilirsin. Ustelik suan kese gozukmuyor. Zaten kimyasalsa suan sana bi zarari yok. Dis gebelikse kese buyudukce zarari olacaktir. Suan kese ultrasonda bile gozukmeyecek kadar kucuk oldugundan dis gebelikte olsa zarari olmaz . Ya dis gebelikse diye onlem almamaktansa ya normalse diye dusunup bebegi rahime tutundurmaya calismak daha yararli gibi.. İnsallah hayirli olur insalkah sorunsuz sag salim kavusursun bebegine
Kızlar evi süpürdüm sildim toz ve tuvaletler kaldı ama çok yoruldum.bir Odayı ailene kadar oğlum 5 kere çağırdı ki onada banyoda kovasına su doldurdum oynasın diye oynamadı beni mahvetti bende duş aldırdım oğlana oturdum .tozu ve tuvaletleri birazdan yapacam .8-9 gün önce kadın camları sildi ama ev işi bitmiyor canım çıktı.siz ne yaptınız bayram temizliğini ?
Kötü haberler hep fadiming
canım çok üzüldüm Allah diğer bebisini sana bağışlasın inş seyram
canım sana da çok geçmiş olsun ins bebisin seninledir, değilse de Allah tez zamanda gönlündekini nasip etsin inş üzülmeyin nolur herşeyi başı sağlık , önce siz
Herkese hayırlı bayramlar olsun inşallah kazasız, belasız bi bayram geçirmek dileğiyle.seneye inşallah rabbim kucagımıza bebişlerimizle geçirmeyi nasip etsin inşallah