Ahh canım yaa 9 ay çok zor benim 13. Haftadan sonra azalıyor 16dan sonra tamamen geciyo gibi inşallah bunda da öyle olur diye ümit ediyorum ama senin de 3. Aydan sonra tamamen gecmesede azalır inşallah 9 ay boyunca bulantı çok zor Allah yardımcın olsunrabbimin izniyle tez zamanda bu süreçler geçer inşallah kızımda 9 ay sürmüştü çantamda 4-5 poşetle geziyorum canım bende
Maden suyu falan denedin mi canım. Taze sıkılmış meyve suyu falanoff arkadaşlar offf açlıkla mücadele edilirde susuzlukla çok zorsu şişesi görünce kusasım geliyor odada çay kahvede içiyorlar dayanamıyorum kendimi dışarı atıyorum sürekli niye böyle oluyor acaba ilk çocukta ayran içerdim rabbim sevdirmişti bunda ayranda içemiyorum süt zaten içemiyorum
maden suyu buz gibi olsa biraz içebiliyorum ama o da günde 1 den fazla iyi değil taze skılmış ne olabilir mesela portakal hamile değilken bile midemi mahvederdi hoş mevsimide değil başka neler olabilirMaden suyu falan denedin mi canım. Taze sıkılmış meyve suyu falan
Inşallah kalp atışları güçlenerek devam eder canım dua edelimKızlar 7+1 olmadı gerekirken 6+1 imiş bebek kalp seyirme halinde atıyormuş 1 hafta sonra tekrar gel her iki durumada hazırlıklı ol dedi
Cn.ben 8+3 eeyim kac haftadan sonra duyabiliriz suan bekliorum ins duyarizkızlar doktordan geldim doppler ultrason olmadığından sesi duymadık ama kalp atışı iyi dedi doktor 16 mm lik bir fasulye olmuş bebeğim rabbim hepimize sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inşallah.Dadli canım inşallah bebeğin sana sımsıkı tutunur kalp atışı güçlenir sağlıkla doğar dua edelim inşallah
7. haftada duyanda var 8. haftada duyanda var canım benim sata göre 7+4 ultrasona göre 8+1 çıktı kalp atışını gördüler sende gittiğinde dinlersin inşallahCn.ben 8+3 eeyim kac haftadan sonra duyabiliriz suan bekliorum ins duyariz
6+2 le ilk randavumdu orda duymakdik sade kalp atisi görduk ve birsey demediler zaten dilini anlamiom dua ediorum hepiniz icun
Ins bugun sata göre 10 haftalik olmam lazim ama 2 hafta gec dölenmis galiba yunurtlama gununde oldu herhalde yoksa en son sat 23.67. haftada duyanda var 8. haftada duyanda var canım benim sata göre 7+4 ultrasona göre 8+1 çıktı kalp atışını gördüler sende gittiğinde dinlersin inşallah
geç döllenmeye bağlı 2 hafta geçte duyulabilir ama atşı 6+2 de gördüysen şimdi duyulurdaIns bugun sata göre 10 haftalik olmam lazim ama 2 hafta gec dölenmis galiba yunurtlama gununde oldu herhalde yoksa en son sat 23.6
Kızlar 7+1 olmadı gerekirken 6+1 imiş bebek kalp seyirme halinde atıyormuş 1 hafta sonra tekrar gel her iki durumada hazırlıklı ol dedi
tatilde bi tık iyiydim herşeyden kokudan tiksindim ama kusmuyordum şimdi habire kusuyorum gece yarısı kusmaya kalkıyorumdramamine doktor verdi ama fayda görmem diye hiç içmedim çünkü kızımda hiiiiiç bişey işe yaramamıştı günde 15-20 den fazla istifra ediyordum onda
iş yerim sıkıntılı değilde rapor alması sıkıntı hastanede çalşıyorum ama yönetim çalışanlara rapor yazılması hususunda sıkıntı çıkartıyor ne yazık ki
inşallah canım böyle olunca umudumda gidiyor her hamilelik aynı olmaz bunda kötüleşmem diye hep kendimi motive etmiştim ama aynı yöne doğru gidiyorum işe varana kadar soğuk terler attım yolda durmamak için zor tuttum kendimi
offf deme yaa en yoğun 9-10 sa düşünemiyorum şuan ki halim bile yeter ya birşey sorcam kustuktan sonra sizlere rahatlama geliyormu bana miskali zerre kadar rahatlama da gelmiyor 10 dk bile rahat olmuyorum
öyle doğru söyledinki hamile gibi hissetmiyorum sadece hastayım sanki bu durumda üzüyor beni tevekkülsüzmüyüm diyorum ama napim mutfağa giremiyorum kızım oyun bekliyr onu başımdan savıyorum su bile içemiyorum bulantısı olmayan hamilelere hep imreniyorumişe geldim cenaze g,b,y,m herkes ney,n var deyip duruyo hamile olduğunu söylememiştim ama söylemek zorunda kalcam sanırım
hadi hayırlı haberlerle gel canım benimde 11:40 ta randevum kalp atışını sağlıkla duyarız kendisinide görürüz inşallah
devlet memurumuydun neden ayrıldın ??Ben de TSM de çalışıyorum hastaneden yeni ayrıldım
Canım senin bebeklerden birinde sorun vardı dimi hastalarıyla uyumlu mu bide diğerinin kalp atışı daha yavaştı sanırım dimi.inşaallah iyi haberler alırsınDadli sonuçta bebek yaşıyor ve bu iyi bir şey bence
Benim kızım hamileliğin başından sonuna 1 hafta 10 gün geriydi 40+2 de doğdu
İnşallah sağlıkla devam eder
Benim randevu 15:15 te bakalım bugün neler duyacağım ben artık kendimi herşeye hazırladım
Kwndimi berbat hissediyorum bulantım baş dönmem var biraz ateşim d var 37,8
Her yerim ağrıyor çok keyifsizim
lütfen güçlü ol canım allahın izniyle güzel haberler ver bize inşallah yavrun gücünü senden alıyor unutmaDadli sonuçta bebek yaşıyor ve bu iyi bir şey bence
Benim kızım hamileliğin başından sonuna 1 hafta 10 gün geriydi 40+2 de doğdu
İnşallah sağlıkla devam eder
Benim randevu 15:15 te bakalım bugün neler duyacağım ben artık kendimi herşeye hazırladım
Kwndimi berbat hissediyorum bulantım baş dönmem var biraz ateşim d var 37,8
Her yerim ağrıyor çok keyifsizim
6+1 de çok güçlü olmaz bence canım çünkü o tarihte hiç kalp atışı göremeyenlerde varKızlar bir şey soracam ben 28 temmuzda transfer yaptırdım Bebeğim 5. Gün embriyosu idi transfer tarihimle bebeğimin Gelişimi tutuyor .ama adet tarihimle tutmuyor o bir haftalık fark ordan geliyor bence olabilir mi tüp bebek Gelişimi hakkında bilgisi olan var mı?bide 6+1 de kalp atışı gören varsa atışlar seyirme halinde miydi yoksa güçlü müydü atışlarınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?