• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 118 51,3%
  • Erkek

OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

• İkiz, Bir Kız Bir Erkek

• Üçüz

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    230
Beta HCG değeri yavaş yükseliyorsa ki bunu tek test ile söylemek doğru olmaz.yada anormal şekilde yükseliyorsa altında başka şeyler düşünülebilir.verebilirsen yarın tekrardan kan ver artış nasıl bir bak zaten aile hekimi de sana bilgi verir.doktora gitmeden de kafanda kurma

Beta HCG değeri yavaş yükseliyorsa ki bunu tek test ile söylemek doğru olmaz.yada anormal şekilde yükseliyorsa altında başka şeyler düşünülebilir.verebilirsen yarın tekrardan kan ver artış nasıl bir bak zaten aile hekimi de sana bilgi verir.doktora gitmeden de kafanda kurma
Öğlenden sonra gidicem insallah. Bakalim ne dicek.

@ masum34 sen ben ve diğer ilk randevusuna gidecek hanımlar sağlık ocağında tam kan tahlili yaptırın doktora gidince sadece idrar tahlili ister ve zaman kaybetmiş olmazsiniz

Öğlenden sonra gidicem insallah. Bakalim ne dicek.
İhmal etme on gün önce pozitif gorduysen bu değer çok düşük .. 1. Dış gebelik 2. Boş gebelik 3. Düşük
Böyle negatif olmak istemem ama benim değerim bile çok düşüktü adet günü ona rağmen bir hafta içerisinde bayağı yükseldi ..

@ masum34 randevu tarihini bekleme bir an önce doktora gitmelisin.hem sakıncalı Bir durum varsa da sana zararı olmadan çözüm bulunur

Screenshot_20170906-114546.webp

tahlil sonuclarim bu sekilde acaba yanlis mi bakiyorum

>1370.00 yalnız kızlar sağlık ocağının kriterleri farklı tam rakamı vermiyor yakınında hastane varmı canım stres yapma gidebiliyorsan git ama bence gerek yok çünkü orda büyük işareti var kaç olduğu belli değil gibi algılyorum

>1370.00 yalnız kızlar sağlık ocağının kriterleri farklı tam rakamı vermiyor yakınında hastane varmı canım stres yapma gidebiliyorsan git ama bence gerek yok çünkü orda büyük işareti var kaç olduğu belli değil gibi algılyorum
Sagol canim valla daha fazla endiselendim simdi. Oglum da uyuyor suan birakip gidemem biryere.

Canım yanında büyüktür işareti var muhtemelen laboratuvar bundan otesini olcemedi yani degerin 1370 üzerinde sana tavsiyem devlet hastanesi ya da özel de tahlili yenilemen bu değer düşük degil korkma aynı durumu daha önce yaşadım ve kanamam da vardı ayrica devlette ki ultrasonlar cok net oluyo ben ilk bebegimde 1500 lerde karindan 1.5 mm lik kesemi görmüştüm

Back
X