• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 118 51,3%
  • Erkek

OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

• İkiz, Bir Kız Bir Erkek

• Üçüz

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    230
>1370.00 yalnız kızlar sağlık ocağının kriterleri farklı tam rakamı vermiyor yakınında hastane varmı canım stres yapma gidebiliyorsan git ama bence gerek yok çünkü orda büyük işareti var kaç olduğu belli değil gibi algılyorum
Evet öyleyse olabilir >1370 yani sadece 1370 kadar ölçüm yapabiliyorsa tamamdır

Canım yanında büyüktür işareti var muhtemelen laboratuvar bundan otesini olcemedi yani degerin 1370 üzerinde sana tavsiyem devlet hastanesi ya da özel de tahlili yenilemen bu değer düşük degil korkma aynı durumu daha önce yaşadım ve kanamam da vardı ayrica devlette ki ultrasonlar cok net oluyo ben ilk bebegimde 1500 lerde karindan 1.5 mm lik kesemi görmüştüm
Ayy sagol canim ya valla derin bir nefes aldim. Benim kanamam falan da yok cok sukur. Ama bi an korktum

Benimde acilde tahlilim 1500 den büyüktür şeklinde çıkmıştı
Belirli bir değerden sonrası böyle çıkıyor mus beta hcg>1500 den
Seninde muhtemelen öyle masum34 masum34

Mecbur beklicem suan saat 1 de saglik ocagina gidicem bakalim ne dicek doktor
Troit sorunum var evet ilac kullaniyorum onun icin
Canım değerin 1370 den büyük görünüyor sıkıntı yok bazı tahliller böyle çıkıyor direk 1370 yazmamışlar dikkat ederseniz büyüktür işareti var

Söylemiştin canım.ama ben anlamadım 10 gün sonraya nasıl yazıyor adet tarihini .doğum son adet tarihine göre oluyor.bebeğin Gelişimi için söylemiştir bence o 10 gün farkı.belki geç döllenmedir
gec dollenme dedi dr

Bugün sağlık ocağına gebelik kaydı yaptırmaya gittim. 24 ekime randevu veriyoruz bebeğin kalp atışlarını da dinleyeceğiz dediler. Bir şey anlamadım zaten ben bir kadın doğum doktoruna gidiyorum. Ayrıca sağlık ocağında da mı ultrasona girmem gerekecek?

Bende yarın İlk randevu 3. Gebeliğim ama sanki ilk gibi
Heyecanlıyım bende

Ja kizlar yardim edin bu ikili tarama nasil yapilior nelere bakilior ve eger down syndrom derlerse Allah korusun neyaparsiniz peki kizlar

Bugün sağlık ocağına gebelik kaydı yaptırmaya gittim. 24 ekime randevu veriyoruz bebeğin kalp atışlarını da dinleyeceğiz dediler. Bir şey anlamadım zaten ben bir kadın doğum doktoruna gidiyorum. Ayrıca sağlık ocağında da mı ultrasona girmem gerekecek?

Gebelik takibini yapıyorlar normal birşey her hamile için yapılıyor.tek sefer kalp atışı dinleyecek bir kere kayıt altına almak için zaten ultrason cihazı da değil bu cihaz sadece kalp atımı için.ultrason cihazı bizim burda yok sağlık ocağında başka yerleri bilemem ama olduğunu da düşünmüyorum. rutin olarak kilo tansiyon kaydı tutacak

Ja kizlar yardim edin bu ikili tarama nasil yapilior nelere bakilior ve eger down syndrom derlerse Allah korusun neyaparsiniz peki kizlar
ben yaptırmayabilirimde o kadar çok kişi varki engelli deyip sağlam doğan sağlam denip engelli olan rabbim ne verirse bi bildiği vardır inşallah sağlıklı sıhhatli olur ama olmasa o da evlat oda can başgöz üstüne

Ikili tarama testinde önce doktor ultrasonda burun kemiği oluşmuş mu ve ense kalınlığı ne kadar diye bakıyor canım sonra kanda bakiliyo biseylere. Bana hic doktor yaptırır mısın demedi direk kan ver dediği için yaptırmış bulundum önceki hamileliklerimde ama sonuç ne çıkarsa çıksın Rabbimin emaneti. Inşallah hepimiz sağlıklı ve hayirli evlat sahibi oluruz

ben yaptırmayabilirimde o kadar çok kişi varki engelli deyip sağlam doğan sağlam denip engelli olan rabbim ne verirse bi bildiği vardır inşallah sağlıklı sıhhatli olur ama olmasa o da evlat oda can başgöz üstüne
Saolun kizlar evet benim en kucuk kardesim sindi 10 down sydrom ama cok sevioruz oda insan onuda Rabbim verdi ha sormu sor annem yanliz kaldi babam vefat etti ben usakta iki kardesim okuor kendisi kaldi zor ama sevap iste

Ikili tarama testinde önce doktor ultrasonda burun kemiği oluşmuş mu ve ense kalınlığı ne kadar diye bakıyor canım sonra kanda bakiliyo biseylere. Bana hic doktor yaptırır mısın demedi direk kan ver dediği için yaptırmış bulundum önceki hamileliklerimde ama sonuç ne çıkarsa çıksın Rabbimin emaneti. Inşallah hepimiz sağlıklı ve hayirli evlat sahibi oluruz
Amin ins tabikide hamile kalmak icin neler yapilior kolay is degil Rabbim saglikli versin ins ilerdede bizler neolcaz bellimi ne hasatliklar var imtihan dunyasi bend eizindeyim gidemiyecem 12 haftadaki o randavuye bakima

Back
X