• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 118 51,3%
  • Erkek

OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

• İkiz, Bir Kız Bir Erkek

• Üçüz

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    230
Ben etten tiksiniyorum 3 gündür. Ve şansıma da tiksinme dönemim kurbana denk geldi. Nereye baksam parça et.. Kafam dağılsın diye internete girdim, kestikleri hayvanların bütün bütün fotoğraflarını koyanlar olmuş, kaburgalı, kanlı falan :kusmuk:

Midemde halay çekiliyor resmen. Kusmam yakındır :KK6:

Son düzenleme:
Canım toksoplazmaya bağışıklık kazanmadıysan dokunma eldiven kullan. Ben o hastalığı geçirmemisim ete dokunmak yasak ve yesillikte sirkeli suda yıkanıp yencek. Eğer bilmiyorsan riske atma eldivenle dokun derim
himm anladim canim hicbir bilgim yok bagisikligim konusunda en iyisi riske atmamak

Ben hicbiseyden tiksinmedim mide bulantimda yok oglum da da olmamisti ac kalinca hafif yokluyo bulanti sadece o kadar

himm anladim canim hicbir bilgim yok bagisikligim konusunda en iyisi riske atmamak
En başta tahlil istiyo ya canım doktorlar su çiçeği kizamik gibi hastalıklar geçirildi mı diye bide toksoplazma varmış hamile kalana kadar benimde haberim yoktu öyle biseyden. Kendini yorma etlerle ugrascam diye dokunmak zorunda kalırsanda eldiven ya da poşet geçir eline Rabbim korusun inşallah bebeklerimizi bende yatmam gerekirken sürekli ayaktayim esya hazırladım evi topladım birazdan kvdeye gidip kescez inşallah orda yardımcı olurlar eşime

Kizlar iyi bayramlar herkese. Bende yatmam gerekirken saat 7den beri ayaktayim hic is yapmamama rağmen kizim hep pesinden kosturdu kalabalik ortam fln:( neyse kazasiz belasiz atlatiriz insallah

Canım benim doktorum estofemi de 12.haftaya kadar kullanmamı söyledi .Kalp atışını şükür duyduk biz
Hayatım 3.gebeliğim bu kalp atışından sonra kullanmak yasakmış.sebebi ise Kadınlık hormonu salgıladığı için erkek bebek ise etkiliyebiliyormuş.hemşire o şekildsöyledi

Kızlar çok feci miğdem bulanıyor kraker falan fayda etmiyor.yardım edin gözümden yaş geliyor.kusamıyorumda
Aynı durumdayım canım kussam rahatlicam ama kusamiyorum. Bana bazı şeyler iyi geliyor kendini test ederek bul bence.mesela Bana bı meyve iyi geliyor onu yiyince biraz yatisiyor adını yazmıyorum canı çeken arkadaşlar olabilir. Ekşi şeyler dene canım

Hayatım 3.gebeliğim bu kalp atışından sonra kullanmak yasakmış.sebebi ise Kadınlık hormonu salgıladığı için erkek bebek ise etkiliyebiliyormuş.hemşire o şekildsöyledi
Kuzum ben de ısrarla sordum öyle duydum çünkü çevremden de 3 ay devam dedi ben de şaşırdım ne yapsam ki

Kuzum ben de ısrarla sordum öyle duydum çünkü çevremden de 3 ay devam dedi ben de şaşırdım ne yapsam ki
Hayatım yanlış anlama ama ben duyduğumu söyledim benim tüp bebek merkezim böyle dedi.bence Dr U ara hocam böyle böyle duydum doğrumu de ,tekrardan teyit ettir

Back
X