• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 118 51,3%
  • Erkek

OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

• İkiz, Bir Kız Bir Erkek

• Üçüz

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    230
Kızlar bir bakar mısınız.. Geç döllenme olduğu için haftam sat'a uymuyordu benim. Neyse geç döllenmeye ve bebeğin boyuna göre bugün 5+6 yız. Öyle biliyordum. Dün acilde ultrasona girdim, aynı doktordu, "bebeğin boyutlarına bakarsak 6+1 sin" dedi. Dedim "daha önceki demenize göre bugün 5+6 olmam lazım.." Tam cevap veremedi. "Hafta hesabı için kesin bir şey söylemeyiz, değişir" dedi.

Ben şey düşündüm, acaba iyi beslendiğim ve henüz istifra etmediğim için bebiş çabuk mu gelişiyor. Mümkün mü? Fikri olan var mı

Bir de ben su içemiyorum size de oluyor mu.. Canım hiç istemiyor. İnsan sudan tiksinir mi ya :KK57:

Kızlar burdan bana geçmiş olsun dileklerinde bulunan hepinize çok teşekkür ederim
Hatırlarsanız bebeklerden birini kaybetmişim yazmıştım
Diğerindende ümidi kestim ne yalan söyliyeyim
Bu sabah uyandığımda göbeğim dümdüz olmuştu bulantım tamamen geçmiş kuş gibi hafif hissediyordum
Eşime dedim gidelim dr baksın diğeride gittiyse evde boşuna yatmıyayım bıktım1 aydır yatıyorum
Gurbetteyiz zaten gideriz anababa yanına
Neyse acile geldikdr ultrasonla baktı kan aldı falan...
Evet diğeride düşmüş diye bekliyordum
Doktor dediki
Birinin kalbi kesin atıyor diğeride kıpırdıyor gibi...
Ama rahimde kanama alanı görülüyor diye yatış yaptı hastanede yatıyorum şimdi;bu gece burdaymışım...
Diğer bebekde yaşıyor olabilir bekleyeceğiz dedi.
Diğer doktor biri kesin ölmüş demişti ki bu dr 30 yıllık özelde buranın tanınmış bi doktoru.
Bilmiyorum kime neye inanacağımı şaşırdım kaldım Allah sonumu hayır etsin...
@ fadiming çok sevindim canım içimden hiç gitmemiş gibi geliyordu kaç gündür aklımdasın üzülüyorum aynı durumdayız biliyosun.sen böyle şey yaşadığın için benim de içimde hep bi korku.ama sen böyle deyince içim rahatladı. Hatta kendimce dedimki nisan ikiz annesi olacaktık ikimiz kendimi yalnız gibi hissetmiştim.çok sevindim... Inşallah kucağımıza almayı nasip eder Rabbim

Kızlar merhaba hayırlı bayramlar diliyorum hepinize geç oldu biraz ama sağlık olsun.
Geçtiğimiz salı Doğum günümdü sabaha karşı saat 4 de uykumdan uyandım sol böbreğim, sol kalçam da bi ağrı geçer diye bekledim geçmedi eşimi uyandırdım acile gittik ağrım gittikçe artıyordu böbreklerime bakıldı taş yada kum var mı diye bişey çıkmadı, idrar tahlili yaptılar enfeksiyon varmı diye bişey çıkmadı, 5 doktor bi araya geldi tanı koyamadılar. Acil doktoru, jinekolog, ürolog, beyin ve sinir cerrahı, genel cerrah hepsi bir oldu çözemedi ama bir fiil 12 saat şiddetli bir ağrı çektim, Doğum yapsam daha kolay olurdu herhalde sürekli kustum, bayıldım. Çocuk gibi bağıra çağıra ağladım. Dünyanın ilacı, serumu verildi sonra ağrım kendiliğinden hafifledi taburcu ettiler. Doktorlar sinir sıkışması olabilir gebe olduğunuz için emar yada tomografiye alamıyoruz sizi dediler. Kabus gibi bi gündü Allah kimseye yaşatmasın Hale'n tam olarak geçmiş değil ara ara yine ağrım oluyor.
Çok geçmiş olsun canım inşallah bir daha yaşamazsın

Başladığı gün benim son adet tarihimin başladığı gün 9 temmuz doktorlar hep onu sorup ordan sayıyor
Sagol canim tesekkurler. Başladığı gun de sacma degil mi yani. Anlamis degilim. Yani aslinda onlarin hesabina gore 2 hafta geriden geliyoruz gibi düşünmek lazim.
Adet oluyoruz 1 hafta 1 hafta da yumurtlama gunu olsa eder 2 hafta

Kızlar bir bakar mısınız.. Geç döllenme olduğu için haftam sat'a uymuyordu benim. Neyse geç döllenmeye ve bebeğin boyuna göre bugün 5+6 yız. Öyle biliyordum. Dün acilde ultrasona girdim, aynı doktordu, "bebeğin boyutlarına bakarsak 6+1 sin" dedi. Dedim "daha önceki demenize göre bugün 5+6 olmam lazım.." Tam cevap veremedi. "Hafta hesabı için kesin bir şey söylemeyiz, değişir" dedi.

Ben şey düşündüm, acaba iyi beslendiğim ve henüz istifra etmediğim için bebiş çabuk mu gelişiyor. Mümkün mü? Fikri olan var mı
Canım bence sen ultrason değil satını baz al çünkü yetişiyor bebisler gününe bide ilk aylarda yemeyle alakası yok gelisiminin çünkü ilk 3 ay yemesende gelisiyo bebişler ben yararlı hiçbir şey yemiyorum yiyemiyorum ama doktorlarda zorlama kendini diyo

Kızlar geçen salı fenalaştığımda 6+5 ken doktor sancılarımın sebebinin gebelikle mi alakalı diye vajinal usg yaptı bebeğin biri 3.2mm öteki 1.2mm çıktı bana çok küçük gibi geldi sizin bu haftalarda bebişleriniz kaç mm'di?

Kızlar burdan bana geçmiş olsun dileklerinde bulunan hepinize çok teşekkür ederim
Hatırlarsanız bebeklerden birini kaybetmişim yazmıştım
Diğerindende ümidi kestim ne yalan söyliyeyim
Bu sabah uyandığımda göbeğim dümdüz olmuştu bulantım tamamen geçmiş kuş gibi hafif hissediyordum
Eşime dedim gidelim dr baksın diğeride gittiyse evde boşuna yatmıyayım bıktım1 aydır yatıyorum
Gurbetteyiz zaten gideriz anababa yanına
Neyse acile geldikdr ultrasonla baktı kan aldı falan...
Evet diğeride düşmüş diye bekliyordum
Doktor dediki
Birinin kalbi kesin atıyor diğeride kıpırdıyor gibi...
Ama rahimde kanama alanı görülüyor diye yatış yaptı hastanede yatıyorum şimdi;bu gece burdaymışım...
Diğer bebekde yaşıyor olabilir bekleyeceğiz dedi.
Diğer doktor biri kesin ölmüş demişti ki bu dr 30 yıllık özelde buranın tanınmış bi doktoru.
Bilmiyorum kime neye inanacağımı şaşırdım kaldım Allah sonumu hayır etsin...
Nasıl sevindim nasıl anlatamam :) Allah ikisini de sana bağışlasın inşallah :)

Kizlar ya ben yine bisey sorcam emin olamadim. Cok yogun ishalim var kac gundur afedersiniz ama. Kilo kaybediyorum bisey yiyemiyorum doktora gitmeli miyim. Yadaboyle bisey basina gelenvar mi

Sagol canim tesekkurler. Başladığı gun de sacma degil mi yani. Anlamis degilim. Yani aslinda onlarin hesabina gore 2 hafta geriden geliyoruz gibi düşünmek lazim.
Adet oluyoruz 1 hafta 1 hafta da yumurtlama gunu olsa eder 2 hafta
Canım bana da saçma gelmişti başta biraz araştırıp nedenini buldum tabi net te araştırmıstım doğrudur heralde biz adet olduğumuz ilk gün yeni yumurta oluşmaya başlarmış döllenmek için tabi onun oluşup catlaması bizim ilişki günlerine denk geliyo eğer spermle bulusup dollenirse hamile kalıyoruz ama yumurtanın oluşmaya başladığı gün baz alınıyo

Kizlar ya ben yine bisey sorcam emin olamadim. Cok yogun ishalim var kac gundur afedersiniz ama. Kilo kaybediyorum bisey yiyemiyorum doktora gitmeli miyim. Yadaboyle bisey basina gelenvar mi
tabi cnm ihmal etme hamilelikte ishal onemli diye biliyorum. Muz ve patates haslamasi olarak hemen takviye almaya basla cnm

Yarin gideyim artik doktora. Hicbir yerde kadin dogumcu yok. Bi de istanbuldayim yani.
Zeynep kamile gitsem bakarlar sanirim acilde doktor olur heralde

Back
X