• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 118 51,3%
  • Erkek

OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

• İkiz, Bir Kız Bir Erkek

• Üçüz

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    230
Gerçekten kendini çok yoruyorsun bunlarla brn doktora adetime göre 7. Hafta dedim oda srn tüp bebeksin adete göre değil senin hesaplaman dedi.daha onlara göre yeni 6. Haftamdayım bence boyutlarınada takılma her hastane de ultrasyonla bile farklı çıkıyor.lütfen ferah tut içini. Ben @fadiming haberini alınca tüylerim diken diken oldu. Sende içini ferah tut.
Transfer edileli 5 hafta oldu benim

Hic
Sordu transfer tarihini bende adet tarihim 17 temmuz dedim bebek 5 haftalık görünüyor 7 haftalık değil dedi.aslında transfer yapılalı 5 hafta oldu doğru ama ben kalp atışını duymadıktan sonra neyi anlatım ki
Hiçbir şey olmadığına eminim daha kese küçük kalp atışı 20 mm den itibaren duyuluyor sakin ol ve moralini yüksek tut .. 5+6 normal kese değeri 12 mm ..

Transfer edileli 5 hafta oldu benim
Benim doktorum transferden iki hafta once basliyoruz saymaya demisti boyleyse sen tam 7 haftaliksin. Her seyi dogru soylemissin. Bebek 5 haftalik gorunuyor neden dedi bilmiyorum, yanlis olcmus olabilir, mm lerle olculen seyler bunlar.

Benim doktorum transferden iki hafta once basliyoruz saymaya demisti boyleyse sen tam 7 haftaliksin. Her seyi dogru soylemissin. Bebek 5 haftalik gorunuyor neden dedi bilmiyorum, yanlis olcmus olabilir, mm lerle olculen seyler bunlar.
Bende kendimi şöyle teselli ettim transfer olalı 5 hafta oldu bebekte haftalık büyüme göstermiş dedim ama kalp atışı YÖK işte :(

Canım moralimi bozdu alttan baktı al bak kalp atımı yok diyor biraz küçük haftasına göre dedi.bebek var mı dedim var dedi ama boy filan söylemedi .ayyy artık çok yoruldum :KK43:

Hic moralini bozma bayramdan sonra kendi dr una görün. Hem zaten beş haftalık bebeğin kalp atışını nerde duyacakmiş hemen. Birde boyunu bilmem nesini kendileri işaretleyip olcuyorlar imlecle, cetvel tutar gibi. değil dr dan dr a, ultrasondan ultrasona bile farkeder. Hiç canını sıkma

Bende kendimi şöyle teselli ettim transfer olalı 5 hafta oldu bebekte haftalık büyüme göstermiş dedim ama kalp atışı YÖK işte :KK43:
Canım beş haftalık bebeğin kalp atışının duyulamamasi çok normal ben 7. Haftada duydum merakımdan başka topiklere baktım 10. Haftaya kadar yolu var niye üzüyorsun kendini:(

Kızlar hafif ağrılarım vardı devletin aciline gittik bebek var kalp atımı yok dedi.3 gün sonra gel kalp atımı alamazsam kürtaj dedi.normalde 6+5 im 5 hafta civarı gözüküyor dedi.karından duyamadı Alttan da duyamadı.tüp bebek merkezini aradım devletin ultrason una güvenme dedi:KK43:
Sakın Devletin aciline güvenme canım benim kuzenim de 7 haftalık hamileydi rahatsızlanıp devletin aciline gitti hemen kürtaj demişler masaya bile yatmış tı son an da eşi vazgeçti 2 gün sonra kalp atışı duyuldu çocuk şuan dünyaya geleli 20 gün oldu .8.haftada kalp atışı duyan var

Kızlar hafif ağrılarım vardı devletin aciline gittik bebek var kalp atımı yok dedi.3 gün sonra gel kalp atımı alamazsam kürtaj dedi.normalde 6+5 im 5 hafta civarı gözüküyor dedi.karından duyamadı Alttan da duyamadı.tüp bebek merkezini aradım devletin ultrason una güvenme dedi:KK43:
Canım stres yapmamaya çalış valla bu doktorların bazıları ne dangalak istersen yarın geleyim duyamazsan alıver deseydin sanki bakkaldan ekmek alır gibi konuşuyorlar. Sen moralini bozma 8. Hafta biterken canlanan bebekler duydum burda bile sadece bizim topikte bi arkadaşımıza bebegin kalp atışları zayıf duracak dediler diğer arkadaşımıza ikizlerin birini kaybetti dediler de ikiside durdu bebeklerin sen pes etme bebeginde pes etmeyip tutunsun annesine 3 gün sonra da o doktora gitme hatta 3 gün sonra duyulmasa bile kabul etme canım kurtaji 8. Hafta bitene kadar bekle

Canım moralimi bozdu alttan baktı al bak kalp atımı yok diyor biraz küçük haftasına göre dedi.bebek var mı dedim var dedi ama boy filan söylemedi .ayyy artık çok yoruldum :KK43:
ahh bu doktorlar. Cnm benim oglumda ozel bi hastane hemde adinida yazayim turkiye genelinde subesi olan medical park ... Bos gebelik dedi... Ertesi gun gittigim hastanede ise bebegimide gordum kalp atisinida duydum. Dusun banada haftaya gel alalim dediler ustelik. Kalbi atan bebegimi bos gebelik diye alacaklardi baska dr gitmeseydim. Ustelik devlet falan da degil bi daha yaziyorum medical park.. Yani bu dr larin bazilari bize deva olacaklarina dert oluyorlar

Kızlar çok sağolun desteğiniz için .bide benim dikkatimi şey çekti.ilk kArından baktı bebek var dedi kalp atışı var mı dedim küçük duyulmaz dedi.alttan muayene istedim baktı kalp atışı YÖK dedi bende bebek var mı dedim var ama 5 haftalık gibi dedi.eğer bu bebek 5 haftalık ise karından ilk nasıl gördü ve ben 5+0 iken tüp dr uma gittim sadece keseyi gördü bebek yoktu yani.bana dese ki 6 haftalık tamam görmüştür karından diyecem.

Kuzum adet tarihime göre 6+5 ama
Canım hiç canını sıkma benim 6+3 te duyulmamisti. 7+5 te duyuldu. Hiç moralini bozma lütfen. devletteki doktorlardan böyle tavırları yüzünden nefret eder oldum gerçekten. Kul hakkı resmen senin içine nasıl bir ateş topu biraktiginin farkinda bile değil.hemende kürtaj demiş oh ne ala. İnş laflarını dinleyip gel dediği zaman giden yoktur. 10.haftaya kadar kalp atımı olabiliyor.

Back
X