2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Selam anneler ben geldim biraz sıkıntılı geldim eşimin yanına gitmiştim en son yazdigimda güzel geçti cok iyi geldi duygu olarak ama hasta oldum cumartesi hicbirsey yoktu dün ishal kusma mide yanması derken solugu acilde aldım serum yedim bugünde halsizlik ve midemde hafif ağrı var etkisi geçmedi daha zaten kac gündür adam akilli beslenemedim de istahim kapandı ne yesem çıkardım dün 10 kereden fazla kusmusumdur ankaranin havası yaramadi bana sanırım yolculuk falan carpti baya suan daha daha iyiyim hamd olsun hemen toparlanip düzgün beslenip acigi kapatmam lazım kusarken baya zorlandi sanırım bebeğim daha yeni yeni gerginlik var kasiklarimda bu da benim icin hareketlenmis demek Allahim beterinden korusun esimde hastaymis gidince öğrendim saklamis yemeklerden ve temiz olmamasindan üstüne usutmekten ishal olmus oda aklim onda onun akli bende kaldı derken öyle işte
Sizler nasılsınız?

Geçmiş olsun canım.. Dikkat et kendine.. Ama bebek için endişelenme.. Kusmalardan filan bebek etkilenmezmiş, biz halsiz kalıyoruz sadece.. Ama beslenmeye dikkat etmek lazım, bebek bir şekilde alacağını alıyor zaten de bizim depolardan gidiyor, kendi sağlığımız için daha önemliymiş beslenmemiz..

Evet ya, zaten instagramdaki çoğu şeyi aliexpress te çok ucuza buluyoruz..

Benim beğendiğim çanta da buydu..

Sunveno Fashion Mummy Maternity Nappy Bag Brand Large Capacity Baby Bag Travel Backpack Designer Nursing Bag for Baby Care
http://s.aliexpress.com/nmemUJFZ
(from AliExpress Android)
Odemede sıkıntı oluyor mu canım?

Geçmiş olsun canım.. Dikkat et kendine.. Ama bebek için endişelenme.. Kusmalardan filan bebek etkilenmezmiş, biz halsiz kalıyoruz sadece.. Ama beslenmeye dikkat etmek lazım, bebek bir şekilde alacağını alıyor zaten de bizim depolardan gidiyor, kendi sağlığımız için daha önemliymiş beslenmemiz..
Sağol canım teşekkur ederim hepimiz dikkat edelim miniklerimiz icin
Ben tahmin etmiyordum yolun beni bu kadar etkileyicegini demek ki yola cikmamam gerekiyor 1-2 saatten fazlasına
Bugünde biraz zor yerim gibi midem birsey almiyor zorlicam mecbur az da olsa

S selifor geçmiş olsun, yolculuk hava değişikliği etkiledi herhalde, bir an önce eski haline dönmen dileğiyle. Kendine dikkat et canım
Sağol canım benim insaAllah en kısa sürede duzelirim hepimiz dikkat edelim Allahim sagligimizla sinamasin

Oktivus Oktivus canım soda içerken biraz su katarsan daha kolay içersin, baştan ben de zorlanıyordum sade soda sert geliyordu. Böyle yaparak alıştım, şimdi hiç sorun değil her türlü içerim :) tavsiye ederim.

Selam anneler ben geldim biraz sıkıntılı geldim eşimin yanına gitmiştim en son yazdigimda güzel geçti cok iyi geldi duygu olarak ama hasta oldum cumartesi hicbirsey yoktu dün ishal kusma mide yanması derken solugu acilde aldım serum yedim bugünde halsizlik ve midemde hafif ağrı var etkisi geçmedi daha zaten kac gündür adam akilli beslenemedim de istahim kapandı ne yesem çıkardım dün 10 kereden fazla kusmusumdur ankaranin havası yaramadi bana sanırım yolculuk falan carpti baya suan daha daha iyiyim hamd olsun hemen toparlanip düzgün beslenip acigi kapatmam lazım kusarken baya zorlandi sanırım bebeğim daha yeni yeni gerginlik var kasiklarimda bu da benim icin hareketlenmis demek Allahim beterinden korusun esimde hastaymis gidince öğrendim saklamis yemeklerden ve temiz olmamasindan üstüne usutmekten ishal olmus oda aklim onda onun akli bende kaldı derken öyle işte
Sizler nasılsınız?
cook geçmiş olsun canim benim sanada esinede allahim senide bebeginide korusun esinide inşallah.. inşallah bugunleri atlatip bebeğini kucağına esinede kavuşmak nasip olsun mj beni çok duygulandirdi inşallah tez zamanda kavusursunuz eşinle

Oktivus Oktivus canım soda içerken biraz su katarsan daha kolay içersin, baştan ben de zorlanıyordum sade soda sert geliyordu. Böyle yaparak alıştım, şimdi hiç sorun değil her türlü içerim :) tavsiye ederim.
canım benim ben hem sade hem limonlu olanini içiyorum ben severek içiyorum sodayi

Fondip mi yapioruz su katip:D

Allah intsta satıcıların eline düşürmesin 1e alıp 5e satıyorlar valla. Çok sağol canımm link için ❤️ Ayrıca çok güzel görünüyor çanta :)
Gercekten guzel mi. Buyuklugu benm icin cok onemliydi cunku kendime ayri canta tasimayi dusunmuyorum. Hem bebegin hem benm cantam olucak o yuzden

Oktivus Oktivus bende sodanın icine limon sıkıyorum sade içmektense iyi oluyor
Limonlu da olmuyo canm her turlu sert gelio bana
B brc1011 canm kredi kartini guvenip kullanamiosan migrostan ininal kart al. On odemeli kart. Yukledigin kadar harcarsin

Fondip mi yapioruz su katip:KK70:

Gercekten guzel mi. Buyuklugu benm icin cok onemliydi cunku kendime ayri canta tasimayi dusunmuyorum. Hem bebegin hem benm cantam olucak o yuzden

B brc1011 canm kredi kartini guvenip kullanamiosan migrostan ininal kart al. On odemeli kart. Yukledigin kadar harcarsin
Oktivus Oktivus sanal kartla alayım canım

Fondip mi yapioruz su katip:KK70:

Gerçekten güzel ve bol cepli. Her bir şeyciğini koyarsın hem bebişin hem kendinin canım. Güzel günlerde kullanın inşallah :)

Back
X