2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
benim ilk hamilelikte oyleydi sikinti yapma. ilcumlerde hep iki uc hafta ileriden gidiyordu. sonuna kadar da oyle gitti. bir sikinti da olmadi. tek sıkıntı sezeryan olmak zorunda kaldim kilosundan dolayı.

Bence kesinlikle etkiliyor kolum agriyordu benimde iki gun hic hareket etmiyor gibi gelmisto biraz gecince oda hareket etmeye basladi , bebegin iyidir annesi pozitif dusun annesi hasta diye oda uzgubdur sadece
hareket var ama seyrek ve cılız. Hastalık yaramadı bize sanki zaman geçtikçe daha pimpirikli oluyorum :)

benim bir hafta önde gidiyor canım hatta seninle tarihlerimiz aynı ama bende ilk yapılan toklun sekeri biraz yüksek cıktı iki hafta diyet verdi yine alıcak tokluk sekerini ama ben azda cıksa yaptırcam seker yüklemesiyle sonuc daha kesin çünkü gizli şeker belli olmuyor baska türlü diye biliyorum senin 2 hafta önde gidiyor korkmanı gerektircek bi durum yok bence annesi maşallah güzel kilo almıs bebiş ben de gitmedim haftaya gidicem sana yazarım kilosunu.

benim ilk hamilelikte oyleydi sikinti yapma. ilcumlerde hep iki uc hafta ileriden gidiyordu. sonuna kadar da oyle gitti. bir sikinti da olmadi. tek sıkıntı sezeryan olmak zorunda kaldim kilosundan dolayı.
Erken dogum olma riski gibi bisey soz konusu degildir heralde dimi haftasi onden gidince ? Normal dogum cok istiyorum ama bakalim nasip kac kg dogdu sizin ? Kacinci haftada sezeryan oldunuz ?

hareket var ama seyrek ve cılız. Hastalık yaramadı bize sanki zaman geçtikçe daha pimpirikli oluyorum :)
Normal hepimiz oyleyiz sen pozitif olmaya calis ve cok aklina takiliyorsa bi saglik ocagina yada hastane yakinsa git gor bebegini gecmis olsun bir an once iyilesirsin ins bol bol dinlenmekden baska yapabilecegimiz bisey yok malesef

Evet gunu gunune ayni dogum tarihlerimiz senin bebegin cinsiyeti ne ? Gidince yaz bakalim bana da haftaya pazartesi randevum var benim de ozamana kadar 1 kg yu cokdan gecer heralde

Evet gunu gunune ayni dogum tarihlerimiz senin bebegin cinsiyeti ne ? Gidince yaz bakalim bana da haftaya pazartesi randevum var benim de ozamana kadar 1 kg yu cokdan gecer heralde
Tamam canım yazarım benimki kız teyzesi senin ? Bende gidicem haftaya persembe bi aksilik olmazsaa yazarım mutlakaaa evet gecer senin ozamana benimki ne kadar olcak bakalım

Erken dogum olma riski gibi bisey soz konusu degildir heralde dimi haftasi onden gidince ? Normal dogum cok istiyorum ama bakalim nasip kac kg dogdu sizin ? Kacinci haftada sezeryan oldunuz ?

Canım mantiken erken bile doğsa ( yani son adet tarihine göre erken) kilosuna göre ve ultrasona göre erken olmaz ki.

Canım mantiken erken bile doğsa ( yani son adet tarihine göre erken) kilosuna göre ve ultrasona göre erken olmaz ki.
Haftasi degil de kilosu ve boyu yerindeyse haftasinin onemi olmuyor mu yani ? Cok bilmiyorum da hayirlisi ya Rabbim bilir ne zaman gelecekse saglicakla gelsin ins hepsi de

Aramizda en az günü kalanın 85

En fazla günü kalanın 115 günü mu kaldı yaaaaaaaaa aa

Çok az kaldı kızlar :)
Evet coooook heyecanlı artık kalan günler daha çabuk geçecek gibi gibi kızımı çok merak ediyorum kime benziyor diye sabırsızlık bastı offf

Benimde iki hafta önden gidiyor canım normalmis ama ayrintili bir sekilde yarin doktora gidince sorarım ama 4 haftaya kadar önden gitmesi bi sıkıntı değilmiş geriden gelmesi sıkıntili oluyormuş ben artık kızıma obur diye sesleniyorum

Kolay gelsin canın senin göbüşündekinden başka beben de var Allah yardımcın olsun :))
Sağ ol canım valla bir türlü basliyamiyorum çok tembelim tam mutfağı toparlayim dedim kalktım kek yaptım yedim bu günler geri gelmeyecek nasılsa aman keyfini çıkarmak lazım

Canım masallah cok büyümüş karnın son eklediğinden bu yana
Çok aşağıda durmuyor ama göbüş

Bebeğin önde gitmesinde genetik faktörler,gebelik şekeri etkiliymiş doktorum öyle demişti
Sende şeker yoksa cokta takılman gereken bir durum değil sağlıklı olsunlar yeter ki

Kizlar agrilariniz oluyomu benim belimle kasik ayni anda agriyo oglumda da yasamadim bilmiyorum rendewumda 20 ekimde nedendir bilmiyorumda ilk hamileligim degil ama ayni olmayinca insan birazda korkuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…