- 7 Ocak 2017
- 2.345
- 2.737
- 53
- 41
benim ilk hamilelikte oyleydi sikinti yapma. ilcumlerde hep iki uc hafta ileriden gidiyordu. sonuna kadar da oyle gitti. bir sikinti da olmadi. tek sıkıntı sezeryan olmak zorunda kaldim kilosundan dolayı.Gunaydn arkadaslar gecen hafta kontrolum var di normalde ama bebis haftasindan onfe gidiyor 930 gr dedi 27-28 hafta ile uyumlu dedi bende dsha 25. Haftada oldugumuzu soyledim pek bi yorum yapmadi seker yuklemesi de istemedim aclik tokluk baktirdim 77-101 cikti iyi dedi onun icin de bebegi haftasindan onde giden var mi aramizda acaba kafama takildi ama nette cok bilgi bulamadim kendim de oyle cok kilo almadim ama bebis almis
hareket var ama seyrek ve cılız. Hastalık yaramadı bizeBence kesinlikle etkiliyor kolum agriyordu benimde iki gun hic hareket etmiyor gibi gelmisto biraz gecince oda hareket etmeye basladi , bebegin iyidir annesi pozitif dusun annesi hasta diye oda uzgubdur sadece
benim bir hafta önde gidiyor canım hatta seninle tarihlerimiz aynı ama bende ilk yapılan toklun sekeri biraz yüksek cıktı iki hafta diyet verdi yine alıcak tokluk sekerini ama ben azda cıksa yaptırcam seker yüklemesiyle sonuc daha kesin çünkü gizli şeker belli olmuyor baska türlü diye biliyorum senin 2 hafta önde gidiyor korkmanı gerektircek bi durum yok bence annesi maşallah güzel kilo almıs bebiş ben de gitmedim haftaya gidicem sana yazarım kilosunu.Gunaydn arkadaslar gecen hafta kontrolum var di normalde ama bebis haftasindan onfe gidiyor 930 gr dedi 27-28 hafta ile uyumlu dedi bende dsha 25. Haftada oldugumuzu soyledim pek bi yorum yapmadi seker yuklemesi de istemedim aclik tokluk baktirdim 77-101 cikti iyi dedi onun icin de bebegi haftasindan onde giden var mi aramizda acaba kafama takildi ama nette cok bilgi bulamadim kendim de oyle cok kilo almadim ama bebis almis
Erken dogum olma riski gibi bisey soz konusu degildir heralde dimi haftasi onden gidince ? Normal dogum cok istiyorum ama bakalim nasip kac kg dogdu sizin ? Kacinci haftada sezeryan oldunuz ?benim ilk hamilelikte oyleydi sikinti yapma. ilcumlerde hep iki uc hafta ileriden gidiyordu. sonuna kadar da oyle gitti. bir sikinti da olmadi. tek sıkıntı sezeryan olmak zorunda kaldim kilosundan dolayı.
Normal hepimiz oyleyiz sen pozitif olmaya calis ve cok aklina takiliyorsa bi saglik ocagina yada hastane yakinsa git gor bebegini gecmis olsun bir an once iyilesirsin ins bol bol dinlenmekden baska yapabilecegimiz bisey yok malesefhareket var ama seyrek ve cılız. Hastalık yaramadı bizesanki zaman geçtikçe daha pimpirikli oluyorum :)
Evet gunu gunune ayni dogum tarihlerimiz senin bebegin cinsiyeti ne ? Gidince yaz bakalim bana da haftaya pazartesi randevum var benim de ozamana kadar 1 kg yu cokdan gecer heraldebenim bir hafta önde gidiyor canım hatta seninle tarihlerimiz aynı ama bende ilk yapılan toklun sekeri biraz yüksek cıktı iki hafta diyet verdi yine alıcak tokluk sekerini ama ben azda cıksa yaptırcam seker yüklemesiyle sonuc daha kesin çünkü gizli şeker belli olmuyor baska türlü diye biliyorum senin 2 hafta önde gidiyor korkmanı gerektircek bi durum yok bence annesi maşallah güzel kilo almıs bebiş ben de gitmedim haftaya gidicem sana yazarım kilosunu.
Tamam canım yazarım benimki kız teyzesi senin ? Bende gidicem haftaya persembe bi aksilik olmazsaa yazarım mutlakaaa evet gecer senin ozamana benimki ne kadar olcak bakalımEvet gunu gunune ayni dogum tarihlerimiz senin bebegin cinsiyeti ne ? Gidince yaz bakalim bana da haftaya pazartesi randevum var benim de ozamana kadar 1 kg yu cokdan gecer heralde
Erken dogum olma riski gibi bisey soz konusu degildir heralde dimi haftasi onden gidince ? Normal dogum cok istiyorum ama bakalim nasip kac kg dogdu sizin ? Kacinci haftada sezeryan oldunuz ?
Benimki erkek canim etiketle beni de gidince bakayim ilk cocuk mu senin deTamam canım yazarım benimki kız teyzesi senin ? Bende gidicem haftaya persembe bi aksilik olmazsaa yazarım mutlakaaa evet gecer senin ozamana benimki ne kadar olcak bakalım
Haftasi degil de kilosu ve boyu yerindeyse haftasinin onemi olmuyor mu yani ? Cok bilmiyorum da hayirlisi ya Rabbim bilir ne zaman gelecekse saglicakla gelsin ins hepsi deCanım mantiken erken bile doğsa ( yani son adet tarihine göre erken) kilosuna göre ve ultrasona göre erken olmaz ki.
Evet canım ilk cocukk tamam merak etme sen mutlakaa etiket yaparımmBenimki erkek canim etiketle beni de gidince bakayim ilk cocuk mu senin de
erken dogum riskim yoktu benim. 38..haftada sezeryanla.alindi 4 kilo dunyaya grldi oglum.Erken dogum olma riski gibi bisey soz konusu degildir heralde dimi haftasi onden gidince ? Normal dogum cok istiyorum ama bakalim nasip kac kg dogdu sizin ? Kacinci haftada sezeryan oldunuz ?
Evet coooook heyecanlı artık kalan günler daha çabuk geçecek gibi gibi kızımı çok merak ediyorum kime benziyor diye sabırsızlık bastı offfAramizda en az günü kalanın 85
En fazla günü kalanın 115 günü mu kaldı yaaaaaaaaa aa
Çok az kaldı kızlar :)
Benimde iki hafta önden gidiyor canım normalmis ama ayrintili bir sekilde yarin doktora gidince sorarım ama 4 haftaya kadar önden gitmesi bi sıkıntı değilmiş geriden gelmesi sıkıntili oluyormuşGunaydn arkadaslar gecen hafta kontrolum var di normalde ama bebis haftasindan onfe gidiyor 930 gr dedi 27-28 hafta ile uyumlu dedi bende dsha 25. Haftada oldugumuzu soyledim pek bi yorum yapmadi seker yuklemesi de istemedim aclik tokluk baktirdim 77-101 cikti iyi dedi onun icin de bebegi haftasindan onde giden var mi aramizda acaba kafama takildi ama nette cok bilgi bulamadim kendim de oyle cok kilo almadim ama bebis almis
Sağ ol canım valla bir türlü basliyamiyorum çok tembelimKolay gelsin canın senin göbüşündekinden başka beben de var Allah yardımcın olsun :))
Maşallah size Allah nazardan korusunYaramaz oğlum tekmeleriyle içeriden selamlar herkesiartık tekmelerin daha hızlı olduğu dönemdeyiz. Tabi dönecek alanları hala var.
Görüş günümüze daha çok var özledim valla
Eki Görüntüle 2052999
Canım masallah cok büyümüş karnın son eklediğinden bu yanaYaramaz oğlum tekmeleriyle içeriden selamlar herkesiartık tekmelerin daha hızlı olduğu dönemdeyiz. Tabi dönecek alanları hala var.
Görüş günümüze daha çok var özledim valla
Eki Görüntüle 2052999
Gunaydn arkadaslar gecen hafta kontrolum var di normalde ama bebis haftasindan onfe gidiyor 930 gr dedi 27-28 hafta ile uyumlu dedi bende dsha 25. Haftada oldugumuzu soyledim pek bi yorum yapmadi seker yuklemesi de istemedim aclik tokluk baktirdim 77-101 cikti iyi dedi onun icin de bebegi haftasindan onde giden var mi aramizda acaba kafama takildi ama nette cok bilgi bulamadim kendim de oyle cok kilo almadim ama bebis almis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?