2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
balonlu gibi olana bayildim.cok guzelmis ve degisik

meltem_kaya canımm cok sagol Allah razı olsunn. Acıkcası ben de basta sıkıntı etmemiştim düzelir diyodum ama bebegim hic hareket etmiyor bu moralimi bozuyo her gun hareketini hissettigim bebeğimi simdi 3gunde bir hissediyorum ((

Canim kendini cok yoruyo olabilir misin? Daha once yazdiklarini gormemisim o yuzden soruorum. Yoksa neden hareketmesin die dusundum. Bu haftalarda 2 saatte 10 kez hareket etmeli. Bisiler ye ve yat soluna 2 saat her hareketi segirmeyi sertlesmeyi kasilmayi takip et. 10 sa sorun yok

Tmm canım yarın bakayım bi ama normalde sabahları uyandırırken gece uyutmazken simdi tık yok ne sbah ne gece cok sagol canım yarın deneyim sonra zaten doktora gidicez

Canım eminim doktora gittiğinde herşey yolunda olacak ben daha iki gün önce sordum doktora bebeğim bazen çok az hareket ediyor korkuyorum diye. Hareket ediyor ama sen hissetmiyorsundur dedi. Gerçekten ultrasonda o kadar hareket ediyor ben sadece bir ikisini hissettim. İçini ferah tut başka doktora git gerekirse. Çok endişelenirsen sağlık ocağında bile kalp atışı dinletebiliyorlar. Sadece stres yapma..

İnsallah kuzucum doktora kadar sabredicem insallah guzel haberlerle dönücem

İnsallah kuzucum doktora kadar sabredicem insallah guzel haberlerle dönücem
Yorgunluktan olabilir canım içini ferah tut, bugün ben de çok yoruldum , 1 saatten fazla yolculuk yaptık , alışveriş için oraya buraya gittik derken eve geldiğimizde her zaman hareket ettiği saatler olmasına rağmen bizim oğlandan tık yoktu, bende meraklandım, ama biraz dinlenince az da olsa hareket etti. 28'den sonra hareketler daha düzenli olur demişti devlette gittiğim doktor. Merak etme bişeyciği yoktur bebişinin.

Yaa umarım öyledir canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…