- 7 Ocak 2017
- 2.345
- 2.737
- 53
- 41
benim de ilk hamilelikle farkli canim. bunda yaşadığım ağrıların hic birini oglumda yasamadim.ama kime sorsam normal diyor. benim de 14 unde randevum. bekliyorum o günü.Kizlar agrilariniz oluyomu benim belimle kasik ayni anda agriyo oglumda da yasamadim bilmiyorum rendewumda 20 ekimde nedendir bilmiyorumda ilk hamileligim degil ama ayni olmayinca insan birazda korkuyo
Insallah normaldir ya agrim gecmedi hala kizim iyi olsunda en kotusude bilmemek agrinin sebebini anca doktor oda hic gecmezse yarinda giderm hyrlsylabenim de ilk hamilelikle farkli canim. bunda yaşadığım ağrıların hic birini oglumda yasamadim.ama kime sorsam normal diyor. benim de 14 unde randevum. bekliyorum o günü.
Kizlar agrilariniz oluyomu benim belimle kasik ayni anda agriyo oglumda da yasamadim bilmiyorum rendewumda 20 ekimde nedendir bilmiyorumda ilk hamileligim degil ama ayni olmayinca insan birazda korkuyo
Benim ikisi var suan da gecmedi 1 saattirBenim kasık da yok ama dün gece sırt ağrısı hiç uyutmadı
benimde kasikda agri oluyor ama bebek ordayken oluyor zor yürüyorum ozaman birde kalcam tutuluyor hemde agriyor sabahlari kalktıgımda dahacok ozaman oluyor demek ki agrilar normal kızlarBenim ikisi var suan da gecmedi 1 saattir
kiz dogurmuslara sordum kiz asagi baski yapar baski yaptigi iinde alt tarafta agrin fazla olur dediler.tahlillerde de birsey cukmadi 3n son gittigimde. iki gun kizim yukarıda hareket etti agrim daha azdi. bende yukari cukacagi gunleri bekliyorum...Insallah normaldir ya agrim gecmedi hala kizim iyi olsunda en kotusude bilmemek agrinin sebebini anca doktor oda hic gecmezse yarinda giderm hyrlsyla
Yorulduğum zaman , bişey taşıdığım zamanlar ağrı oluyor canım , belimde daha çabuk ağrımaya başladı, dinlenince geçiyor yine tabi. Seninkiler de yorgunluğa bağlıdır belki durup dururken mi oluyor ? Bi de çok geriliyor göbeğim uzun yürüdüysem.Kizlar agrilariniz oluyomu benim belimle kasik ayni anda agriyo oglumda da yasamadim bilmiyorum rendewumda 20 ekimde nedendir bilmiyorumda ilk hamileligim degil ama ayni olmayinca insan birazda korkuyo
sen deyince kalkip olctum canim 104 cm de benimki. 104 u gorynce gozlerim.acildi.ama.Bugün pazar canımız cok sıkıldı sanırm naptık mezureyle karnımı ölçttüm ben sanki büyümesi buara yavaşladı gibi geldi tabi bebekle karın büyüklüğünün alakası yok ama baya hızlı büyümüstü acaba bu haftalarda herkes böyle mi çünkü bugün tam 25.haftamızın ilk günü cok şükür ..buarada ölçümüzde 101 cm sizlerde nasıl kızlar? Varmı merak edip bakan benim gibi ?
Hehehehe senin karnın daha büyük bak ama gün olarakda öndesin sannırım benden maşallaah bebeklerimize insallah karınlar değilde bebişler büyürler kilolu olurlarsen deyince kalkip olctum canim 104 cm de benimki. 104 u gorynce gozlerim.acildi.ama.
Hayir canim hic yorulmuyorum birsey yapmiyorum ama agrim gecmedi halaYorulduğum zaman , bişey taşıdığım zamanlar ağrı oluyor canım , belimde daha çabuk ağrımaya başladı, dinlenince geçiyor yine tabi. Seninkiler de yorgunluğa bağlıdır belki durup dururken mi oluyor ? Bi de çok geriliyor göbeğim uzun yürüdüysem.
Bilmiyorumki yukardan vuruyo belki asagiya mi iniyo bilmiyorum iyi olsunda bukadar uzun agrimasi normAlmidir sabahtan beri daha hic azalmadidakiz dogurmuslara sordum kiz asagi baski yapar baski yaptigi iinde alt tarafta agrin fazla olur dediler.tahlillerde de birsey cukmadi 3n son gittigimde. iki gun kizim yukarıda hareket etti agrim daha azdi. bende yukari cukacagi gunleri bekliyorum...
aman canim.3 ay sonra iner gobusler hayirlisiyla merak etme. ben ilk hamielligimde 84 le doguma gittim. bunda insallah o kadar olmam da. sonradan da diyorum 84 le gittin 58 lere kadar düştün. tek saglikli olsunlarda kilo.nedir ki emzirmeyle sonra diyetle verirsin.Hehehehe senin karnın daha büyük bak ama gün olarakda öndesin sannırım benden maşallaah bebeklerimize insallah karınlar değilde bebişler büyürler kilolu olurlar
canim ayakta fazla duruyorsan ondan da olur. bugun gun boyu ayaktaydim.bugun agrim.degisik. okulun ilk gunleri surekli ayaktaydim sancim.bile.oldu.nefes alamayacak sekilde. bugunlerden sonra artik.kendimizi fazla yormamamiz gerekir diye düşünüyorum.Bilmiyorumki yukardan vuruyo belki asagiya mi iniyo bilmiyorum iyi olsunda bukadar uzun agrimasi normAlmidir sabahtan beri daha hic azalmadida
Hayir canim cok ayakta kalmiyorum oglumla yalnizim aciktimi yediririm otururum yani hergunle ayni degisik birsey degilcanim ayakta fazla duruyorsan ondan da olur. bugun gun boyu ayaktaydim.bugun agrim.degisik. okulun ilk gunleri surekli ayaktaydim sancim.bile.oldu.nefes alamayacak sekilde. bugunlerden sonra artik.kendimizi fazla yormamamiz gerekir diye düşünüyorum.
canım artık yavas yavaş hareketlerimiz.kısıtlanıyor. son aylarda nefes almakta zorlanacagiz. tahlillerinde birseyler eksik çıkmadıysa ben normal diyorum artik.Hayir canim cok ayakta kalmiyorum oglumla yalnizim aciktimi yediririm otururum yani hergunle ayni degisik birsey degil
:)) hiç aklıma gelmeyen bişeydi karnımı ölçmek yaaaBugün pazar canımız cok sıkıldı sanırm naptık mezureyle karnımı ölçttüm ben sanki büyümesi buara yavaşladı gibi geldi tabi bebekle karın büyüklüğünün alakası yok ama baya hızlı büyümüstü acaba bu haftalarda herkes böyle mi çünkü bugün tam 25.haftamızın ilk günü cok şükür ..buarada ölçümüzde 101 cm sizlerde nasıl kızlar? Varmı merak edip bakan benim gibi ?
Maşallah size Allah nazardan korusunsağlıkla kucağına alırsın inşallah canım
Canım masallah cok büyümüş karnın son eklediğinden bu yana
Çok aşağıda durmuyor ama göbüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?