2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kizlar agrilariniz oluyomu benim belimle kasik ayni anda agriyo oglumda da yasamadim bilmiyorum rendewumda 20 ekimde nedendir bilmiyorumda ilk hamileligim degil ama ayni olmayinca insan birazda korkuyo
benim de ilk hamilelikle farkli canim. bunda yaşadığım ağrıların hic birini oglumda yasamadim.ama kime sorsam normal diyor. benim de 14 unde randevum. bekliyorum o günü.

benim de ilk hamilelikle farkli canim. bunda yaşadığım ağrıların hic birini oglumda yasamadim.ama kime sorsam normal diyor. benim de 14 unde randevum. bekliyorum o günü.
Insallah normaldir ya agrim gecmedi hala kizim iyi olsunda en kotusude bilmemek agrinin sebebini anca doktor oda hic gecmezse yarinda giderm hyrlsyla

Benimde afedersiniz ama kızlar bikini bölgem böle arada sızı gibi zonkluyor 5 saniye kadar sonra geciyor bunu yaşıyan varmı rahatsız edici değil öylee ama normalmi acaba?

Insallah normaldir ya agrim gecmedi hala kizim iyi olsunda en kotusude bilmemek agrinin sebebini anca doktor oda hic gecmezse yarinda giderm hyrlsyla
kiz dogurmuslara sordum kiz asagi baski yapar baski yaptigi iinde alt tarafta agrin fazla olur dediler.tahlillerde de birsey cukmadi 3n son gittigimde. iki gun kizim yukarıda hareket etti agrim daha azdi. bende yukari cukacagi gunleri bekliyorum...

Kizlar agrilariniz oluyomu benim belimle kasik ayni anda agriyo oglumda da yasamadim bilmiyorum rendewumda 20 ekimde nedendir bilmiyorumda ilk hamileligim degil ama ayni olmayinca insan birazda korkuyo
Yorulduğum zaman , bişey taşıdığım zamanlar ağrı oluyor canım , belimde daha çabuk ağrımaya başladı, dinlenince geçiyor yine tabi. Seninkiler de yorgunluğa bağlıdır belki durup dururken mi oluyor ? Bi de çok geriliyor göbeğim uzun yürüdüysem.

Bugün pazar canımız cok sıkıldı sanırm naptık mezureyle karnımı ölçttüm ben sanki büyümesi buara yavaşladı gibi geldi tabi bebekle karın büyüklüğünün alakası yok ama baya hızlı büyümüstü acaba bu haftalarda herkes böyle mi çünkü bugün tam 25.haftamızın ilk günü cok şükür ..buarada ölçümüzde 101 cm sizlerde nasıl kızlar? Varmı merak edip bakan benim gibi ?

Son düzenleme:
sen deyince kalkip olctum canim 104 cm de benimki. 104 u gorynce gozlerim.acildi.ama.

Hayir canim hic yorulmuyorum birsey yapmiyorum ama agrim gecmedi hala

Bilmiyorumki yukardan vuruyo belki asagiya mi iniyo bilmiyorum iyi olsunda bukadar uzun agrimasi normAlmidir sabahtan beri daha hic azalmadida

Hehehehe senin karnın daha büyük bak ama gün olarakda öndesin sannırım benden maşallaah bebeklerimize insallah karınlar değilde bebişler büyürler kilolu olurlar
aman canim.3 ay sonra iner gobusler hayirlisiyla merak etme. ben ilk hamielligimde 84 le doguma gittim. bunda insallah o kadar olmam da. sonradan da diyorum 84 le gittin 58 lere kadar düştün. tek saglikli olsunlarda kilo.nedir ki emzirmeyle sonra diyetle verirsin.

Bilmiyorumki yukardan vuruyo belki asagiya mi iniyo bilmiyorum iyi olsunda bukadar uzun agrimasi normAlmidir sabahtan beri daha hic azalmadida
canim ayakta fazla duruyorsan ondan da olur. bugun gun boyu ayaktaydim.bugun agrim.degisik. okulun ilk gunleri surekli ayaktaydim sancim.bile.oldu.nefes alamayacak sekilde. bugunlerden sonra artik.kendimizi fazla yormamamiz gerekir diye düşünüyorum.

Hayir canim cok ayakta kalmiyorum oglumla yalnizim aciktimi yediririm otururum yani hergunle ayni degisik birsey degil

Hayir canim cok ayakta kalmiyorum oglumla yalnizim aciktimi yediririm otururum yani hergunle ayni degisik birsey degil
canım artık yavas yavaş hareketlerimiz.kısıtlanıyor. son aylarda nefes almakta zorlanacagiz. tahlillerinde birseyler eksik çıkmadıysa ben normal diyorum artik.

:)) hiç aklıma gelmeyen bişeydi karnımı ölçmek yaaa
Şimdi ölçtüm 97 cm bakalım kaç cm ike gireceğim

Maşallah size Allah nazardan korusun sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım

Amin canım hepimiz vaktiyle sağlıkla alalım inşallahb

Canım masallah cok büyümüş karnın son eklediğinden bu yana
Çok aşağıda durmuyor ama göbüş

Benim içinde normal ama bebeğin pozisyonu açısından galiba doktora hiç normal gelmiyor malesef
Bugün ben doktora gittim grip için başka bir doktora iyice inmiş aşağı hatta mesela 1/2 hafta önce göğsüm ile karnım arasında elimi bastırınca 4 parmak gibiydi şimdi 8-9 parmak gibi.
eski kadınlar Doğumun yaklaştığını böyle ölçerlerdi benim şuanda doğurmam lazım onlara göre Hatta doktor nst falan bağladı
Adama anlatamadım daha 27. Haftada olduğumu beni görünce panik oldu hemen sancıya baktı karnıma baktı sonra deyince bi ultrasonla bakmak istiyorum dedi öyle ikna oldu.
Hatta benim hastam olmuş olsaydınız size yatış vermek zorundaydım dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…