2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Rabbim tez vakitte sana ve kızına kavuştursun eşini canım. Sayılı gün çabucak geçer inşallah:)

S selifor Allah kavuştursun canım
Sayılı gün çabuk geçer bir bakmışsın askerliğiniz de bitmiş

Allah tez zamanda hayırlısıyla kavuştursun inşallah cnm

Sagolun canlar hepinize teşekkür ederim insaAllah gecicek günler önce kızıma kavuşacam sonra kocama sağlığımız yerinde olsun yeter ki
meltem_kaya

Günaydın herkese. Değişik bir ruh hali içindeyim. Üst solunum yolları tamamen gitti. Gece uyuyamadım hem rahatça nefes alamadığım için hem de resmen bebeğin hareketlerini saymaya çalıştım. Sanki uzun zamandır kıpırdamıyo gibi geldi. Bu hastalık iyice keyfimi kaçırdı. Bebeği de etkiliyo mudur bizim hasta olmamız?

Bence kesinlikle etkiliyor kolum agriyordu benimde iki gun hic hareket etmiyor gibi gelmisto biraz gecince oda hareket etmeye basladi , bebegin iyidir annesi pozitif dusun annesi hasta diye oda uzgubdur sadece

Gunaydn arkadaslar gecen hafta kontrolum var di normalde ama bebis haftasindan onfe gidiyor 930 gr dedi 27-28 hafta ile uyumlu dedi bende dsha 25. Haftada oldugumuzu soyledim pek bi yorum yapmadi seker yuklemesi de istemedim aclik tokluk baktirdim 77-101 cikti iyi dedi onun icin de bebegi haftasindan onde giden var mi aramizda acaba kafama takildi ama nette cok bilgi bulamadim kendim de oyle cok kilo almadim ama bebis almis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…