Benm doktorum israrla vermiyo magnezyum. O agrilari cekiceksin dogumdan sonra gecer dio. Aksamlari bildigin agir aksak yuruyorum. Zorla kramplar icin kalsiyum verdi. Oda zorla yani
Niye çekmek zorundaymissin ki ben kendim aldım doktora sormadim ama daha önce verilmişti zararı yok diye aldım detaylidaki kadina sordum kullan kemik erimesinede iyi gelir hatta dedi icin rahat ederse kendin al ic canım agri cekmektense sonuçta zararı olan birsey değil
bugün biraz değişik şeyler yediysen yada üstüste daha beter yapıyor
Geçen ay oldu bende de tatlı yemekten ilaç kullanmadım hiç ama süt rahatlattı sana da iyi gelir inşallah
hazırlıklarada basladım yavasdan bu arada hastane cıkıslarını aldım biraz daha gecelikler pijamalar sabahlıklar hediyelikler aboww bir suru is var plesanta prevıa var bende bu yuzden belli haftadan sonraya kalmasın diyorum ama bakalım bu arada aldım diyorum ama su ana kadar ne aldıysam hepsnini internetten aldım ben ınternet alısverişini coook severim hem kolay hem daha az yorucu sankım
agrılardan konusulmus benimde kasıklarım agrıyor bacaklarım kollarım cekiliyor kansızlık acaipiyi seviyerlerde kan degerim 8 en son teste gore 11 lerden bahsetmissiniz benim 11 olsa oynarım kesın
canım ben sımdı ınsulın kullanıyorum ve rahatladım ınankı anneye de bebege de zararı yokmu skullnamak daha kotu ımıs emın ol cok arastırdım sımdı daha ıyıyım panık halım de gectı sukur. kac cıkıyor suan dıyuetı uygularken
Evet canım ben aynalı modellerden düşünüyorum.pinterest te bir kaç beğendim kaydettim, kendim yapıcam, bir de keçeden balonlu yapmak istiyorum, geçen sene okuldan arkadaş için yapmıştık çok güzel oluyor. Bakın begendiklerim bunlar.
canım ben sımdı ınsulın kullanıyorum ve rahatladım ınankı anneye de bebege de zararı yokmu skullnamak daha kotu ımıs emın ol cok arastırdım sımdı daha ıyıyım panık halım de gectı sukur. kac cıkıyor suan dıyuetı uygularken