2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Benm doktorum israrla vermiyo magnezyum. O agrilari cekiceksin dogumdan sonra gecer dio. Aksamlari bildigin agir aksak yuruyorum. Zorla kramplar icin kalsiyum verdi. Oda zorla yani
Neden vermedi canim

Doktordan geliyoruuuz . Suyum artmış ama yine biraz az gibiymiş haftaya tekrar çağırdı. Radyolojide doppler ile bakıldı minimum seviye 90 bizimki 110muş yani benim moralimi düzeltmeye gayet yeterli seviyede cok sukur dualarınız icin hepinize cook tesekkur ederim Allah razı olsun

Canım çok sevindim maşallah inşallah daha da iyi olacak sen yeterki sıkma canını Allah'a bırak her sey onun elinde zaten dinleme kimseyi inş sağ salim vaktinde kucağımıza alırız

Oh oh maşallah
Havuç suyuna devam

Oh oh maşallah
Havuç suyuna devam

Canım çok sevindim maşallah inşallah daha da iyi olacak sen yeterki sıkma canını Allah'a bırak her sey onun elinde zaten dinleme kimseyi inş sağ salim vaktinde kucağımıza alırız

Tesekkur ederiz cok sukur, insallah sağlıcakla alalım kucagımızaaa havuc suyuna devam ankaradakiler bu sıra havuc alışverişine ara verirse cok iyi olur

Canım mezurayla karnını ölçtün mü hiç eni ve boyu çarpınca bebeğin kilosunu veriyormus ben ölçtüm yanlış oldu galiba bebek 2 kilo çıktı

Merhaba kızlarr.. Bu 2 gündür baya neşesizdim giremedim foruma naber nasılsınız? Ben iyim şükür, bebiş iki gün önce hareketsizdi baya korkuttu beni, neler yaptım neler hareket etmedi. Sonra gittim babası sevdi seslendi falan naz niyaz sonrası bi tekme attı çocuk "yettiniz bi rahat bırakmadınız, insan her gün enerjik olamıyor valla çarpıcam bi tane" der gibi.. İçimiz rahatladı tabi. Sonra da durdurabilene aşk olsun. Dedim keşke hiç dürtmeseydim çocuğu. Ahhhh ah analık işte bi korku bi telaş bi rahatlama böyle sıralama halinde gidiyoruz. Ya kızlar yemek konusunu açmayacam ama iştahım çok fena ve durduramıyorum kendimi yaa ne yapabilirim?? Yani olay iradesizlik yoksa niyetim olsa 2 hurmayla tatlı ihtiyacımı karşılarım ama bunu yapmak istememek olay. Gerçi biz ne yapabiliriz diyeceksiniz dimi? Hmilelik başlarında kilo konusuna çok takıktım şimdi kilo almayı abartmıyorum ama bu gidişle file döneceğim yaa

Bende son gunlerde aynen boyle hissediorum. Yemek yerken bile gozum hala acaba daha yenecek ne var diye etrafi tariyo. Dun aksam disarda yedim. Yan masadaki yemekten de mi isteseydim acaba diye dusundum.yemek arasinda

Kızlar geçen haftaki yorgunluk ve uykusuzluk beni bitirdi . İnan’ın hayat enerjim , neşem kalmadı . Doktorumu aradım ek bir vitamin filan mı kullansam diye , gel ben senin ilacını biliyorum dedi . 10 gün rapor verdi , iyice dinlen toparlan dedi. Mevsim geçişleri bizleri bile çok etkiliyor , gebelerde daha büyük etkileri oluyor dedi. Sıpanın hareketli olup gece uyutmaması da cabası :) Şükür rahat edeceğim biraz . Bu arada gebelerin her zaman rapor hakkı vardır dedi. Tüm memur arkadaşlara öneririm .

Bende son gunlerde aynen boyle hissediorum. Yemek yerken bile gozum hala acaba daha yenecek ne var diye etrafi tariyo. Dun aksam disarda yedim. Yan masadaki yemekten de mi isteseydim acaba diye dusundum.yemek arasinda
Hahahahaha koptuummmm Bekarken erkeklerle kesişmek hamilelikte yan masadan yemeklerle kesişmeye döndü Özellikle bu iki gündür yediğim şeylerin sıklığı ve miktarından sonra bebeğimizin içeride şoka uğradığını düşünüyorum. Gözümün önüne dehşetle beni izleyen minik bir surat geliyor Mide yanmam otomatik olmuyor bende resmen uğraşıyorum midem yansın diye. O yüzden mide yanmasından şikayet etmeye utanıyorum, hiç ağzımı açmıyorum

Kızlar bu arada kapı süsü konusunu konuşmuşsunuz. Ben geçen eminönüne gitmişken malzemelerin çoğunu aldım, tek tük bişeyler kaldı. Farklı bişey yapıcam, yapınca atarım size. Belki yapmadan esinlendiğim şeyi de atarım bilemiyorum. Aşırı üşengeçim. Size karnımın da fotosunu atacaktım bakın hala çıkmadı diye. Bu arada karnım çıktı ve koca göbişe döndü.

bugün yolda bisiler gördüm toplamda 3.5 kg bisey aldım 10 dk lik yolda tasirken resmen rahmim zorlandı ya sizde de oluyor mu bisiler taşırken. bizim icin fazla mı bu kilo sizce

Zorbuisler göZün aydın canım cok sevindim
Sen havuç suyuna devam et armutta arttırıyormuş onu da yiyebilirsin
Bir oh çekmişsindir
Aaaa kuzcumu havuç suyu amniyon sıvısını mı arttırıyormuş? O zaman son dönemlerde yiyelim sonra "ay bu bebeğin suyu azalmış seni hemen sezaryene alalım" diye çemkirmesin doktorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…