- 10 Mayıs 2017
- 3.024
- 4.306
- 83
Neden vermedi canimBenm doktorum israrla vermiyo magnezyum. O agrilari cekiceksin dogumdan sonra gecer dio. Aksamlari bildigin agir aksak yuruyorum. Zorla kramplar icin kalsiyum verdi. Oda zorla yani
Canım çok sevindim maşallah inşallah daha da iyi olacak sen yeterki sıkma canını Allah'a bırak her sey onun elinde zaten dinleme kimseyi inş sağ salim vaktinde kucağımıza alırızDoktordan geliyoruuuz . Suyum artmış ama yine biraz az gibiymiş haftaya tekrar çağırdı. Radyolojide doppler ile bakıldı minimum seviye 90 bizimki 110muş yani benim moralimi düzeltmeye gayet yeterli seviyedecok sukur dualarınız icin hepinize cook tesekkur ederim Allah razı olsun
Blmiorum canm aile hekiminr ne zaman gitsem tahliller icin aile hekimi magnezyum ve sambutus yaziyo. Doktoruma soruorum kullanayim mi die. Senin bu ilaclara ihtiyacin.yok alma bunlari diyoNeden vermedi canim
Doktordan geliyoruuuz . Suyum artmış ama yine biraz az gibiymiş haftaya tekrar çağırdı. Radyolojide doppler ile bakıldı minimum seviye 90 bizimki 110muş yani benim moralimi düzeltmeye gayet yeterli seviyedecok sukur dualarınız icin hepinize cook tesekkur ederim Allah razı olsun
Oh oh maşallah
Havuç suyuna devam
Canım çok sevindim maşallah inşallah daha da iyi olacak sen yeterki sıkma canını Allah'a bırak her sey onun elinde zaten dinleme kimseyi inş sağ salim vaktinde kucağımıza alırız
Bende son gunlerde aynen boyle hissediorum. Yemek yerken bile gozum hala acaba daha yenecek ne var diye etrafi tariyo. Dun aksam disarda yedim. Yan masadaki yemekten de mi isteseydim acaba diye dusundum.yemek arasindaMerhaba kızlarr.. Bu 2 gündür baya neşesizdim giremedim foruma naber nasılsınız? Ben iyim şükür, bebiş iki gün önce hareketsizdi baya korkuttu beni, neler yaptım neler hareket etmedi. Sonra gittim babası sevdi seslendi falan naz niyaz sonrası bi tekme attı çocuk "yettiniz bi rahat bırakmadınız, insan her gün enerjik olamıyor valla çarpıcam bi tane" der gibi.. İçimiz rahatladı tabi. Sonra da durdurabilene aşk olsun. Dedim keşke hiç dürtmeseydim çocuğu.Ahhhh ah analık işte bi korku bi telaş bi rahatlama böyle sıralama halinde gidiyoruz. Ya kızlar yemek konusunu açmayacam ama iştahım çok fena ve durduramıyorum kendimi yaa ne yapabilirim?? Yani olay iradesizlik yoksa niyetim olsa 2 hurmayla tatlı ihtiyacımı karşılarım ama bunu yapmak istememek olay. Gerçi biz ne yapabiliriz diyeceksiniz dimi? Hmilelik başlarında kilo konusuna çok takıktım şimdi kilo almayı abartmıyorum ama bu gidişle file döneceğim yaa
Bencede buradaki ölçümler ve kg hatalı alakası yok :)bu kadınlar kulübünün cetveli de fazla yanlış bugün 28. Hafta 2 gün sonra geçiyor burada hemen düzelmiyor
Bide kg hala 960 gösteriyor haftada 10 gram mı alıyor bu çocuklar.
Bencede buradaki ölçümler ve kg hatalı alakası yok :)
Tek değilmişim neyseki eşim diyor bilinçaltından geliyordur
Hahahahaha koptuummmmBende son gunlerde aynen boyle hissediorum. Yemek yerken bile gozum hala acaba daha yenecek ne var diye etrafi tariyo. Dun aksam disarda yedim. Yan masadaki yemekten de mi isteseydim acaba diye dusundum.yemek arasinda
Aaaa kuzcumu havuç suyu amniyon sıvısını mı arttırıyormuş? O zaman son dönemlerde yiyelim sonra "ay bu bebeğin suyu azalmış seni hemen sezaryene alalım" diye çemkirmesin doktorlarZorbuisler göZün aydın canım cok sevindim
Sen havuç suyuna devam et armutta arttırıyormuş onu da yiyebilirsin
Bir oh çekmişsindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?