2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Günaydınnn. Gece çişe kalkmaktan uyuyamayanlar burada mı?

Ben varim canim. Gece 3 ten sabah 7 ye kadar nobey bekledim resmen

KUMKUM06 Bunu yapan yerler var canim. Istersen susleyip yolluyolar istersen sadece o aynasini uzeri yazili. Pleksi adi. Instagramda suslenmis satanlar var. Yok sadece aynasi geksin susleyim diosanda kalipciniz.com a bakabilirsin

ya kuzum bana adını yazıp gondersınler ben susleyım oyle ıstıyorum :))))

ya kuzum bana adını yazıp gondersınler ben susleyım oyle ıstıyorum :))))
Tamam iste kalipciniz da model model var. Siparisten once de altina isim ne yazsin istiosan onu yaziosun. Ben hediyeliklerin uzerine yapiscak minik pileksileride orda yaptirdim. Piyasada tanesi 1 tl ben 50 tanesini 20 liraya yaptirmistim smdi de olsun 25 yani

Aynen bende hamileliğin başından beri hindistan cevizi yağı kullanıyorum arada zeytin yağı bence iyi geliyor :) hatta ben göğüs ucu yaralarına da zeytinyağı ve sütümü sürmek istiyorum doğumdan sonra kimyasal kremler alıp kullanmak istemiyorum ise yararsa tabi

kalıpcınız.com dımı canım ınstagramda

ay ben alıyorum ama hala ne kaldı ne alıcam kafam karıstı bı yatagı dolabı gelırse ınsallah oraya dızersem duzenlıce guzel olacak suan cok karısık posetlerde herseyımız:)

kızlar ıkıncı doz aşımı da yaptırdım ılkı gıbı cok agrım olmaz ınsallah cok amın :)

bu arada ben dıyordum ya kayınbabamlar oralı degıller hıc bıseyını de bız alalım dmeıyorlar ılk torunları dıye sanırım alacaklar gercı ben alana kadar emın degılım ama :) yada ıstedgımı mı alırlar yoksa kendılerı alıp mı getırecek bılemıyorum :)

canım aynanın uzerıne nasıl yazıyoruz kı acaba bende yapmak ıstıyorum ama bılemedım o kısmını
Hazır yazılı alıp süslemeyi düşünüyorum canım yoksa bizim yazabileceğimiz bir şey değildir zaten, şöyle de yapılabilir belki ; pleksi ayna harf alıp aynanın üzerine silikonla yapıştırılabilir.

Instagram diil. Normal internet adresi canim
Canım ben de baktım siteye ama süslenmemiş sadece isim yazılı ayna kqpı süsü bulamadım , ilk sayfada görünenler mi var sadece, kategorilere bastım ama yine aynıları çıktı

o da mantıklı valla sormak lazım bı sayfaya bakalım ne dıyecekler:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…