Ayy vallahi hajlisin. Acik meyve sulariyla falan kesisiorum. Bide kocam ambargo uyguluo her istedigini aserio olamazsin gercekten isteyip istemedigini bilmeden lutfen isteme dioHahahahaha koptuummmmBekarken erkeklerle kesişmek hamilelikte yan masadan yemeklerle kesişmeye döndü Özellikle bu iki gündür yediğim şeylerin sıklığı ve miktarından sonra bebeğimizin içeride şoka uğradığını düşünüyorum. Gözümün önüne dehşetle beni izleyen minik bir surat geliyor Mide yanmam otomatik olmuyor bende resmen uğraşıyorum midem yansın diye. O yüzden mide yanmasından şikayet etmeye utanıyorum, hiç ağzımı açmıyorum
Canım mezurayla karnını ölçtün mü hiç eni ve boyu çarpınca bebeğin kilosunu veriyormus ben ölçtüm yanlış oldu galiba bebek 2 kilo çıktı
Canım ben bir yerden sınır 10 kiloya başka bir yerden 5 kilo diye duymuştum. Ama kaynak sağlam mıydı hatırlamıyorum. O yüzden aslında doktora sormak lazım bence bir süre taşıma öyle şeyler.bugün yolda bisiler gördüm toplamda 3.5 kg bisey aldım 10 dk lik yolda tasirken resmen rahmim zorlandı ya sizde de oluyor mu bisiler taşırken. bizim icin fazla mı bu kilo sizce
Sinsi planlarla beynimizi geliştiriyoruzAyy vallahi hajlisin. Acik meyve sulariyla falan kesisiorum. Bide kocam ambargo uyguluo her istedigini aserio olamazsin gercekten isteyip istemedigini bilmeden lutfen isteme diokeske wcye falan gitse de sundan da alsam o gotmeden diye garip dusunceler tasiorum her disari ciktigimda
Benimde hamile kaldigim.kiloma ulasmama 4 kilo kaldi. Cok vermistim cok cabuk aldimSinsi planlarla beynimizi geliştiriyoruzYa ne yapacağuk işte ben 67,5lara düştüm ilk dönem şimdi sanırım 71 oldum (sanırım) ve daha 6.ayım tam bitmedi. 75i geçmek istemiyorum şimdiden yaklaştım yaa
Benimde 2 kilom kaldıBenimde hamile kaldigim.kiloma ulasmama 4 kilo kaldi. Cok vermistim cok cabuk aldim
Sağol canım bende netten baktım kaç kg ye kdr zararlı değil diye ama net cevap alamadım resmen gerdiriyor rahim kendini korktum valla sonrada çok mu lazımdı da aldın diye kendime kızdım :)Canım ben bir yerden sınır 10 kiloya başka bir yerden 5 kilo diye duymuştum. Ama kaynak sağlam mıydı hatırlamıyorum. O yüzden aslında doktora sormak lazım bence bir süre taşıma öyle şeyler.
Dengeli ve duzenli beslenmek sart. Ben bugun kahvaltiyla basladim valla. Bu 4 kiloyla sezonu kapatirsam ne mutlu. Olmadi 2 kilo daha alsam fazladan o da kabulumBenimde 2 kilom kaldı
Zorbuisler göZün aydın canım cok sevindim
Sen havuç suyuna devam et armutta arttırıyormuş onu da yiyebilirsin
Bir oh çekmişsindir
Aaaa kuzcumu havuç suyu amniyon sıvısını mı arttırıyormuş? O zaman son dönemlerde yiyelim sonra "ay bu bebeğin suyu azalmış seni hemen sezaryene alalım" diye çemkirmesin doktorlar
Tamam canım uygunmuş böylesi çok sağol
Hahahahaha koptuummmmBekarken erkeklerle kesişmek hamilelikte yan masadan yemeklerle kesişmeye döndü Özellikle bu iki gündür yediğim şeylerin sıklığı ve miktarından sonra bebeğimizin içeride şoka uğradığını düşünüyorum. Gözümün önüne dehşetle beni izleyen minik bir surat geliyor Mide yanmam otomatik olmuyor bende resmen uğraşıyorum midem yansın diye. O yüzden mide yanmasından şikayet etmeye utanıyorum, hiç ağzımı açmıyorum
Sezondan kastın hamileliği mi yoksa 2.trimesterı mı? Eğer hamileliği diyorsan önünde saygıyla eğilirimDengeli ve duzenli beslenmek sart. Ben bugun kahvaltiyla basladim valla. Bu 4 kiloyla sezonu kapatirsam ne mutlu. Olmadi 2 kilo daha alsam fazladan o da kabulum
HahahahhahaYa bi insan sofradan kalkar kalkmaz baska yemegi aserir mi durmuyo boğazım bugun radyolog her seyi normal gobek çevresi biraz geriden geliyo yeterince besleniyo musun dedi sen ne diyosun anasını aglatıyorum diyecektim icimde patladı ne diyim
Ayyy çok sevindim bunu öğrenmeme Allah razı olsun. Şu an suyun iyi dedi doktor ama doğuma yakın çocuk susuz kalırsa diye korkuyordum biraz bile işe yarasa yeter.Hem de ne ohh :) havuc suyunu tek içemiyorum artık cok yogun geliyo armutla karıştırıyorum :) cok sagol canımmm
Ben Rabbim senin rızanla senin nimetin aracılığıyla sifa niyetine iciyorum ancak sen sifa verirsin diyerek ictim havuctan kaynaklı diye dusunuyorum memnun olan da cok. Ama son zamanlarda doğuma yakın suyun azalması gerekiyomuş galiba degerler düşerse hemen havuca abanırız artık canım
Kızlar günaydın,
Sağlıklı, bol tekmeli haftalar hepimizeeee :) Haftasınu sağ kaburga batmasıyla geçti benim. Böyle bişey yaşayan var mı? Ara ara batıyor yine..
Tamam iste kalipciniz da model model var. Siparisten once de altina isim ne yazsin istiosan onu yaziosun. Ben hediyeliklerin uzerine yapiscak minik pileksileride orda yaptirdim. Piyasada tanesi 1 tl ben 50 tanesini 20 liraya yaptirmistim smdi de olsun 25 yani
Tünaydııııın herkese
Gece öyle saçma rüyalar görüyorum ki genelde hep eşim aldatıyor beni valla 1-2 rüyamı anlattım güldü artık anlatmıyorum da kafayı yicem ama şu hamileliğin kötü yanı rüyalar sanırım
2. Trimester bitti kiSezondan kastın hamileliği mi yoksa 2.trimesterı mı? Eğer hamileliği diyorsan önünde saygıyla eğilirim
Hahahahhaha
Ayyy çok sevindim bunu öğrenmeme Allah razı olsun. Şu an suyun iyi dedi doktor ama doğuma yakın çocuk susuz kalırsa diye korkuyordum biraz bile işe yarasa yeter.
Benimki bitmedi henüz kaç gün kaldı bilmiyorum ama bikaç gün kaldı herhalde. O arada yine 1-2 kilo almayı başaracak gibiyim2. Trimester bitti kihamilelik tabi.ki hayallerimi yikmaz misin
Hayallerimin katilisin resmenBenimki bitmedi henüz kaç gün kaldı bilmiyorum ama bikaç gün kaldı herhalde. O arada yine 1-2 kilo almayı başaracak gibiyimAyyy canım yaaa ne güzel hayaller kuruyorsun güzel ve imkansız kıyamammmm Şaka yapıyorum canım benim hem az hem sağlıklı şeyler yiyerek ve hiç kaçamak yapmadan geri kalan günlerini tamamla insan zayıflar bile bırak kilo almamayı.. Bebek büyür sen yağlardan verirsin en kötü bu kiloyla kalırsın. Amma velakin birazcık zor gibi
Kızlar su trimester fln nasıl hesapliyorsunuz tamam 28. haftadan sonra 3. trimester giriyoruz. peki 2. trimester kaçın haftadan giriyoruz. Bu doğum kaç ay kaç gün. Biz şimdi kaç aylığız. Benim hala kafam basmıyor. 28. haftabitimine kimisi 6. ay bitti diyor nette kimisi 7. ay bitti diyor :)Benimki bitmedi henüz kaç gün kaldı bilmiyorum ama bikaç gün kaldı herhalde. O arada yine 1-2 kilo almayı başaracak gibiyimAyyy canım yaaa ne güzel hayaller kuruyorsun güzel ve imkansız kıyamammmm Şaka yapıyorum canım benim hem az hem sağlıklı şeyler yiyerek ve hiç kaçamak yapmadan geri kalan günlerini tamamla insan zayıflar bile bırak kilo almamayı.. Bebek büyür sen yağlardan verirsin en kötü bu kiloyla kalırsın. Amma velakin birazcık zor gibi
Kızlar su trimester fln nasıl hesapliyorsunuz tamam 28. haftadan sonra 3. trimester giriyoruz. peki 2. trimester kaçın haftadan giriyoruz. Bu doğum kaç ay kaç gün. Biz şimdi kaç aylığız. Benim hala kafam basmıyor. 28. haftabitimine kimisi 6. ay bitti diyor nette kimisi 7. ay bitti diyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?