2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Hastayken uyumamak daha kötü yapmasın.
bugün misafirliğe gidecektin oğlunla ilgilenşrkerde sende dinlenirsin belki biraz
Canım evet misifirlikteyim ablamdayız sağolsunlar ilgileniyorlar annem uyuttu oğlanı bakim biraz uzanabilirsem bakalım yoksa baş ağrısı yapacak gibime geliyor

Ay ne güzel olur canım :) Aksu ve Göksu'yla nehrin kavuştuğu yerde derin derin mutlulukla nefes alırız hep birlikte
❤ Aksu'lar Göksu'lar buluşur :)

Bebekle gezilmez ki hele birde yaramaz olursa biz bu sene iki yıllık tatil yaptık kotayı doldurduk

Herkes gezilir diyor inşallah uslu bir bebek olur da gezeriz hem zaten gidene kadar 6 aylık olur daha rahat ederiz biraz

Sağol paylaştığın için bende sırt ağrısı fena başladı bir de arada kalp atışı gibi düzenli tekmeliyor bebişim ama öyle bir iki dakika değil 5-6 kez hıçkırık mı emin değilim

Canım evet misifirlikteyim ablamdayız sağolsunlar ilgileniyorlar annem uyuttu oğlanı bakim biraz uzanabilirsem bakalım yoksa baş ağrısı yapacak gibime geliyor

şöyle ayaklarını uzatıp dinlensen bile iyi gelir
Hemen atlatırsın inşallah

Bizimde tam tersi oldu ya sürekli ağlıyordu yatağını istiyordu süt icmiyordu şimdi rahatız

çocuğa göre değişiyor demek bakalım bu ikinciler belki uslu olur
Karadeniz turu çok istiyorum ama iki çocukla cesaret edebilir miyim bilmiyorum.

Sağolasın canım soluma uzandım amerikan mutfak ablamlar teyzem annem uğraşıyor bende izliyorum

Tabi cnm
Ağız bezi 20*20
Orta boy 30*30
Büyük boy 100*100
Diye geçiyor standartta ama ben büyük boyu 125 falan yapmayı düşünüyorum
canım bu mermerşahi ince bir kumaş mı tek katmı kesip tığlayacaksın kenarını resimden çok anlayamadım ama ince gibi geldi bana

size birşey daha soracağım arkadaşlar
normalde ben bebeğimin tekmelerini hep sol tarafımda hissederim
ama hafta sonu çok yoğun çalıştım
ondan sonra tam göbek deliğimin üstünde hissediyorum
ilk bebeğim ve tecrübesiz olunca ne olduğunu bilemedim

Ben de doktora yapıyorum canım, doktora için de kayıt dondurdum bu sene.. Bitirmek için acele ediyorsundur belki, onu bilemem tabi ama, ben bu hamilelik ve bebeğimin yeni doğduğu süreci doktora tezi stresi altında geçirmek istemedim, o yüzden kayıt dondurdum..

yiyerek Hatta aklıma getirmişken gidip bir tane daha yiyeyim

hahah aynı ben

canım benim tez yarılandı
seneye tekrar denemem kurulacak
yani mecburen devam edecek kayıt dondurma gibi bir şansım yok araştırma görevlisiyim ve denemenin kurulması gerekli
bitirmek için acele etmiyorum ama hocam çok baskıcı

Slm Kızlar ben birşey danisicaktim
Doktorum cihazla açlık tokluk sekeri takibi yapmamı istedi. Bende yapiorum ama açlıkta sinir neydi onu ogrenmemisim bileniniz varmı acaba?

O zaman mecburen fedakarlık edeceksin bebeğinden, öyle görünüyor.. Ama iyi yanından düşün bir an önce bitmiş olacak tezin..
Ben de hocamdan kaçtım resmen kayıt dondurarak Hiiiç doktorayla alakam yokmuş gibi davranıyorum şu aralar.. Gerçi bebekle birlikte daha da zor olacak her şey ama, bakalım kısmet artık..

Çok heveslendim canım ya İnşallah gezmeyi seven çocuklarımız olur hepimizin de :) çok istiyorum bebekle fellik fellik gezmeyi

benim hocam bir ayrııı
kaçamıyorum
beni arıyor bana ulaşamazsa da eşimi

Bizde daha cinsiyeti belli değilken bebeğimize karı koca mihrimah diye sesleniyorduk, nedense kızmış gibi düşünüyorduk sonra erkek olduğunu öğrenince boşluğa düştük

meltem_kaya bu kitap çok güzel bu hamileliğimde hiç bakmadım arada elime geçtikçe bakıyorum.her aya 7-8 sayfalık yazıları var bu ay artık doğumu kararlaştırın hazırlıklara başlatın falan diyor tüm Doğum detaylarınj anlatmış yurt dışından çevirme kitap olduğu için hiç duymadığımız Doğum şekilleri de var

Hiç bilmiyorum canım araştırmadım, genel anestezi almak istemem açıkçası. zaten normal doğuramamışım bir de o doğum olayını hiç yaşayamam narkozla. O anı izlemek ve hissetmek isterim yani

Sağolasın canım soluma uzandım amerikan mutfak ablamlar teyzem annem uğraşıyor bende izliyorum

oh mis gibi

şuan genelde tüm bebeklerim kafa rahme yakın oradan hissettiğimiz tekmeler kafasından geliyor
Sağ , sol , orta göbek kısmında hissettiğimiz poposudur yada sırt kısmı gibi

Ben mesela sağda solda şuanda dirsek yada ayak yada el gibi küçük bir şey hissediyorum tam tutamadığım için anlayamıyorum hissettiğim bu.
Alanları 32 haftaya kadar geniş bir sağa bir sola geziyorlar biraz daralınca genelde tek bölge de hissederiz diğer hissettiklerimisde daha küçük tekmeler olacak

Etkilenmez mi.. Yine karşılıklı atışma olursa sizde ortamdayken eşin "esseyel hamile onun yanında kendinize gelin sorunlarınızı biz burada yokken konuşun" falan desin. İki tarafta çekinir biraz. Veya ayrı ayrı iki evde de bunu desin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…