- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
Kızlar tatlı kriziyle nasıl başa çıkıyorsunuz canım çok çekiyor
Bebekle gezilmez ki hele birde yaramaz olursabiz bu sene iki yıllık tatil yaptık kotayı doldurduk
Canım evet misifirlikteyim ablamdayız sağolsunlar ilgileniyorlar annem uyuttu oğlanı bakim biraz uzanabilirsem bakalım yoksa baş ağrısı yapacak gibime geliyorHastayken uyumamak daha kötü yapmasın.
bugün misafirliğe gidecektin oğlunla ilgilenşrkerde sende dinlenirsin belki biraz
Bizimde tam tersi oldu ya sürekli ağlıyordu yatağını istiyordu süt icmiyordu şimdi rahatızküçükken daha güzel geziliyor ilk 6 aylıktı Fethiye’ye gittik çokta gğzel geçti şimdi daha zor peşinde koşturmaktan
❤ Aksu'lar Göksu'lar buluşur :)Ay ne güzel olur canım :) Aksu ve Göksu'yla nehrin kavuştuğu yerde derin derin mutlulukla nefes alırız hep birlikte
Bebekle gezilmez ki hele birde yaramaz olursabiz bu sene iki yıllık tatil yaptık kotayı doldurduk
Bebeğinizi beklerken sizi neler bekler diye bir kitap var bende şimdi şöyle bakayım dedim
28. Hafta 7. Ay kabul etmiş. Ve bizi neler bekliyor omları yazmış
.cilt döküntüleri
.sırt bacak ağrısı
.rüyalar fanteziler
.bebekte hıçkırık
Eki Görüntüle 2054604 Eki Görüntüle 2054605
Canım evet misifirlikteyim ablamdayız sağolsunlar ilgileniyorlar annem uyuttu oğlanı bakim biraz uzanabilirsem bakalım yoksa baş ağrısı yapacak gibime geliyor
Bizimde tam tersi oldu ya sürekli ağlıyordu yatağını istiyordu süt icmiyordu şimdi rahatız
Sağolasın canım soluma uzandım amerikan mutfak ablamlar teyzem annem uğraşıyor bende izliyorumşöyle ayaklarını uzatıp dinlensen bile iyi gelir
Hemen atlatırsın inşallah
çocuğa göre değişiyor demek bakalım bu ikinciler belki uslu olur
Karadeniz turu çok istiyorum ama iki çocukla cesaret edebilir miyim bilmiyorum.
canım bu mermerşahi ince bir kumaş mı tek katmı kesip tığlayacaksın kenarını resimden çok anlayamadım ama ince gibi geldi banaTabi cnm
Ağız bezi 20*20
Orta boy 30*30
Büyük boy 100*100
Diye geçiyor standartta ama ben büyük boyu 125 falan yapmayı düşünüyorum
evet hanımlar devlet üniversitesindeyim
bana zorunlu olarak izin verseler dahi
doktora yaptığım için hocam sürekli okula çağıracaktır
eşimde madem okulda olacaksın ayın belli zamanları neden para almadan çalışacaksın ki diyor
dediğiniz toplulukları bilmiyordum hemen araştıracağım teşekkür ederim
yiyerek Hatta aklıma getirmişken gidip bir tane daha yiyeyim
canım benim tez yarılandıBen de doktora yapıyorum canım, doktora için de kayıt dondurdum bu sene.. Bitirmek için acele ediyorsundur belki, onu bilemem tabi ama, ben bu hamilelik ve bebeğimin yeni doğduğu süreci doktora tezi stresi altında geçirmek istemedim, o yüzden kayıt dondurdum..
hahah aynı ben
canım benim tez yarılandı
seneye tekrar denemem kurulacak
yani mecburen devam edecek kayıt dondurma gibi bir şansım yok araştırma görevlisiyim ve denemenin kurulması gerekli
bitirmek için acele etmiyorum ama hocam çok baskıcı
❤ Aksu'lar Göksu'lar buluşur :)
Herkes gezilir diyor inşallah uslu bir bebek olur da gezeriz hem zaten gidene kadar 6 aylık olur daha rahat ederiz biraz
Sağol paylaştığın için bende sırt ağrısı fena başladı bir de arada kalp atışı gibi düzenli tekmeliyor bebişim ama öyle bir iki dakika değil 5-6 kez hıçkırık mı emin değilim
benim hocam bir ayrıııO zaman mecburen fedakarlık edeceksin bebeğinden, öyle görünüyor.. Ama iyi yanından düşün bir an önce bitmiş olacak tezin..
Ben de hocamdan kaçtım resmen kayıt dondurarakHiiiç doktorayla alakam yokmuş gibi davranıyorum şu aralar.. Gerçi bebekle birlikte daha da zor olacak her şey ama, bakalım kısmet artık..
Bizde daha cinsiyeti belli değilken bebeğimize karı koca mihrimah diye sesleniyorduk, nedense kızmış gibi düşünüyordukCanım venus bence de guzel sadece venus deyince aklıma cok kadınsılık geliyor atesli yanisanırım fen bilimleri öğretmeni olmanın verdigi bisey sen gönlünden geceni koy benm de başkasında duydugum ismi koyasım gelmiyor olabildiğince tek olsun istiyorum :) benim kızımın adı Mihrimah olacak insallah ayım güneşim olacak :) ismi duyduğunda sana verdigi his cok onemli bana Mihrimah ilk duydugum andan beri naiflik hanımlık ve guzelligi anımsatıyor bu yuzden hosuma gidiyor
Hiç bilmiyorum canım araştırmadım, genel anestezi almak istemem açıkçası. zaten normal doğuramamışım bir de o doğum olayını hiç yaşayamam narkozla. O anı izlemek ve hissetmek isterim yaniBende aynı senin gibi istiyorum canım ama zorunlu sezeryan olmak durumunda kalırsam anestezi ile mı epidural ile mı daha iyi olur onu düşünüyorum. anestezi de bebeğe de geçiyor bebek hafif uyuşuk doğuyor diyorlar ama bazısı da öyle birşey yok hemen bayılır bayılmaz bebeği alıyor diyorlar hangisi doğru ki :)
Sağolasın canım soluma uzandım amerikan mutfak ablamlar teyzem annem uğraşıyor bende izliyorum
size birşey daha soracağım arkadaşlar
normalde ben bebeğimin tekmelerini hep sol tarafımda hissederim
ama hafta sonu çok yoğun çalıştım
ondan sonra tam göbek deliğimin üstünde hissediyorum
ilk bebeğim ve tecrübesiz olunca ne olduğunu bilemedim
Etkilenmez mi.. Yine karşılıklı atışma olursa sizde ortamdayken eşin "esseyel hamile onun yanında kendinize gelin sorunlarınızı biz burada yokken konuşun" falan desin. İki tarafta çekinir biraz. Veya ayrı ayrı iki evde de bunu desin.Yok canım cok sukur eşim uzak kalma taraftarı bizi üzmesinlerde kim ne yapıyorsa yapsın hesabında ama bence etkileniyor annesinin söylediklerinden sonradan benim üzüldüğümü gördükçe oda üzülüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?