2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Benim ağız bezleri var evde hazır 5 li paket kundakta oglanda duran saf pamuk bezler var onları kesip dikecem
Sen bunların etrafını işleyecek misin pembe iple çok tatlı ya
Evet işlemeyi deneyeceğim en azından ya hamileliğin ilk aylarından beri pembeli mavili kalıplara sokmak istemiyorum çocuğumu diye yırtındım ama direnmek çok zormuş gözüm hep pembelerde :)

Evet işlemeyi deneyeceğim en azından ya hamileliğin ilk aylarından beri pembeli mavili kalıplara sokmak istemiyorum çocuğumu diye yırtındım ama direnmek çok zormuş gözüm hep pembelerde :)
Renkli de yapabilirsin canım evde ip varsa :)) güzel olur rengarenk ben daha bir şey yapmadım bebise oğlana patik falan örmüştüm ama bunda hiç zamanım yok ya

Kolay gelsin şimdiden ellerine sağlık
bende bişeyler yapmak istiyorum ama annem fırsat vermiyo neye elimi atsam aa ben yaptım ya kızım diyo :))

Renkli de yapabilirsin canım evde ip varsa :)) güzel olur rengarenk ben daha bir şey yapmadım bebise oğlana patik falan örmüştüm ama bunda hiç zamanım yok ya
Benimde annem yapıyor sağolsun yoksa bende daha tık yok :))

ramazan bayraqmı 10 gün okuyunca bi sevindim ama baktım 3,5 gün cnm resmi olarak

Seneye nasip olursa kızımızla Karadeniz turu yapmaya niyetimiz var not aldım burayı :) adını taşıyan nehirlerden birinde bir anımız olur belki

Bizim de ege turu niyetimiz var :) valla bana da beklerim zamanı gelince listenizin bura ayağı için yardımcı olurum zaten ❤

Kolay gelsin şimdiden ellerine sağlık
bende bişeyler yapmak istiyorum ama annem fırsat vermiyo neye elimi atsam aa ben yaptım ya kızım diyo :))

Benimde annem yapıyor sağolsun yoksa bende daha tık yok :))

Sağolasın canım benim annem de yapıyor birşeyler ama öyle herşeyi yapayım diye de kendini kasmıyor pek sen şanslısın

benim iş yerinde 18 aymış canım. Sendikanın bir hayrını görüyorum ilk defa :) herkes 18 ay kullanınca genel uygulama zannettim ama meğer 12ymiş yesa o yüzden senin dediğin doğru

iyiymiş bir işe yaramış oldular o vakitler ağır ağır geçsin mümkünse bebeklerinizle bol bol vakit geçirin

İdare ederim canım yaa hala ağrım devam ediyor ama düne nazaran daha iyiyim çok sağol canım sorduğun için ama feci uykum var uyumamak için direniyorum

Hastayken uyumamak daha kötü yapmasın.
bugün misafirliğe gidecektin oğlunla ilgilenşrkerde sende dinlenirsin belki biraz

Bebeğinizi beklerken sizi neler bekler diye bir kitap var bende şimdi şöyle bakayım dedim

28. Hafta 7. Ay kabul etmiş. Ve bizi neler bekliyor omları yazmış
.cilt döküntüleri
.sırt bacak ağrısı
.rüyalar fanteziler
.bebekte hıçkırık

evet hanımlar devlet üniversitesindeyim
bana zorunlu olarak izin verseler dahi
doktora yaptığım için hocam sürekli okula çağıracaktır
eşimde madem okulda olacaksın ayın belli zamanları neden para almadan çalışacaksın ki diyor
dediğiniz toplulukları bilmiyordum hemen araştıracağım teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…