- 18 Mayıs 2017
- 1.134
- 2.080
- 48
Evet işlemeyi deneyeceğim en azındanBenim ağız bezleri var evde hazır 5 li paket kundakta oglanda duran saf pamuk bezler var onları kesip dikecem
Sen bunların etrafını işleyecek misin pembe iple çok tatlı ya
Seneye nasip olursa kızımızla Karadeniz turu yapmaya niyetimiz var not aldım burayı :) adını taşıyan nehirlerden birinde bir anımız olur belkiGiresun'da canım :)
Renkli de yapabilirsin canım evde ip varsa :)) güzel olur rengarenk ben daha bir şey yapmadım bebise oğlana patik falan örmüştüm ama bunda hiç zamanım yok yaEvet işlemeyi deneyeceğim en azındanya hamileliğin ilk aylarından beri pembeli mavili kalıplara sokmak istemiyorum çocuğumu diye yırtındım ama direnmek çok zormuş gözüm hep pembelerde :)
İsime karar verdin mi canımSeneye nasip olursa kızımızla Karadeniz turu yapmaya niyetimiz var not aldım burayı :) adını taşıyan nehirlerden birinde bir anımız olur belki
Canım Göksu düşünüyoruz yanına bir isim daha eklesem mi eklemesem mi konusunda kararsızım :)İsime karar verdin mi canım
Kolay gelsin şimdiden ellerine sağlıkEvet işlemeyi deneyeceğim en azındanya hamileliğin ilk aylarından beri pembeli mavili kalıplara sokmak istemiyorum çocuğumu diye yırtındım ama direnmek çok zormuş gözüm hep pembelerde :)
Benimde annem yapıyor sağolsun yoksa bende daha tık yok :))Renkli de yapabilirsin canım evde ip varsa :)) güzel olur rengarenk ben daha bir şey yapmadım bebise oğlana patik falan örmüştüm ama bunda hiç zamanım yok ya
ramazan bayraqmı 10 gün okuyunca bi sevindim ama baktım 3,5 gün cnm resmi olarakalabilirsin canım 1 ay bile alabilirsin.
Yıllık izin durumun nedir onu kullanabilirsin ben biriktirdim öyle yapacağım
2 ay kadar da rapor alacağım 7 hafta civarı hatta
ramazan bayramı 10 gün kurban bayramı 4 gün 1 mayıs 1 gün onları da çıkarınca eylüle ulaşıyorum zor da olsa :)
Seneye nasip olursa kızımızla Karadeniz turu yapmaya niyetimiz var not aldım burayı :) adını taşıyan nehirlerden birinde bir anımız olur belki
ramazan bayraqmı 10 gün okuyunca bi sevindim ama baktım 3,5 gün cnm resmi olarak
canım bebek battaniyesi için kaç çiftten başlanıyor şiş kaç numara olacak ve ip hangisi olacak hani metreleri falan oluyor ya. benimde bu tarz tarçın ve yeşil renkten öresim varCanım elinden geliyorsa annemin baktığı link i ekledim
Kolay gelsin şimdiden ellerine sağlık
bende bişeyler yapmak istiyorum ama annem fırsat vermiyo neye elimi atsam aa ben yaptım ya kızım diyo :))
Benimde annem yapıyor sağolsun yoksa bende daha tık yok :))
benim iş yerinde 18 aymış canım. Sendikanın bir hayrını görüyorum ilk defa :) herkes 18 ay kullanınca genel uygulama zannettim ama meğer 12ymişyesa o yüzden senin dediğin doğru
Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar
Ay ne güzel olur canım :) Aksu ve Göksu'yla nehrin kavuştuğu yerde derin derin mutlulukla nefes alırız hep birlikteBizim de ege turu niyetimiz var :) valla bana da beklerim zamanı gelince listenizin bura ayağı için yardımcı olurum zaten ❤
İdare ederim canım yaa hala ağrım devam ediyor ama düne nazaran daha iyiyim çok sağol canım sorduğun için ama feci uykum var uyumamak için direniyorumnasıl oldun canım dündem beri
İdare ederim canım yaa hala ağrım devam ediyor ama düne nazaran daha iyiyim çok sağol canım sorduğun için ama feci uykum var uyumamak için direniyorum
Bebekle gezilmez ki hele birde yaramaz olursaBizim de ege turu niyetimiz var :) valla bana da beklerim zamanı gelince listenizin bura ayağı için yardımcı olurum zaten ❤
Canım devlet üniversitesindesin anladığım kadarıyla.. Ben de üniversitedeyim.. Hangisindesin bilmiyorum ama ücretsiz izin vermeme gibi bir hakları yok diye biliyorum ..Yani doğum nedeniyle olduğu için... Hatta hatırlarsan 15 temmuz sonrası tüm kamu personelinin izinleri iptal edilmiş, geri çağrılmıştı, ücretsiz izinler de dahildi.. o zaman bile sadece doğum izninde (ücretli /ücretsiz) olanlar geri çağrılmamıştı.. O dönem 2 arkadaşım doğum iznindeydi biri üniversiteden, biri de başka bir kurumdan, ikisinin de izinleri devam etmişti..
evet hanımlar devlet üniversitesindeyimKızlar üniversite bünyesinde gönüllü çalışan topluluklar oluyor. Mesela atölye toplulukları, mobing önleme topluluğu gibi.. Bu topluluklarda öğretim görevlileri öğrenciler ve memurlar kulüp gibi toplanıp birbirlerine ve başkalarına destek oluyorlar. Yararlanmak için kulübe üye olmak gerekmiyor kamuya açık oluyor. Neredeyse tüm universitelerde de Kadın Hakları toplulukları var. Buradaki arkadaşlardan biliyorum bu topluluklar sosyal güvence izin hakları gibi konularda danışmanlık veriyorlar hatta yönlendiriyorlar. Eğer bilmiyorlarsa sizin için araştırıyorlar bence yararlanmak gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?