2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
C.tesi de mı çalışıyorsun of ya c.tesi çalışmak çok zor Allah kolaylık versin yesacim

Yok canım Allaha Şükür her cumartesi çalışmiyorum ama 6 gün sayılıyor çalışma süresi SGK ya da emeklilik vs için güzel ama yıllık izinlerde de 6 gün yazmak gerekiyor o kötü işte 5 gün izin yazamiyorsun illa 6

uygulaması farklı olabilir mi acaba? İş yerinden bi ark.a sordum şimdi 18 ay kullandım ben dedi

Bilemedim canım olabilir

Bizim is yerinde 12 aydan fazla kullanan bir kişi bile yok ama o yüzden benim için kesin 12 ay

ücretsiz izinde de farkliliklar oluyor 1 yıl kullanan var 6 ay kullanan var. En fazla 6 ay diye bir şey yok.

Kızlar yediğim yemeği sindiremiyorum sizde de var mı ? Saatler geçti yemeğin üzerinden hazla yeni yedim gibi
Bu aralar bende de var sabah simit ve az peynir yiyorum öğle molasında hala acıkmamış oluyorum. ve şişkişnlik çok oluyor

İyi yapmışsın canım bu mermer bezleri bitirince resim at bizim burda bebeğin kafasına sararlar bu bezi eşarp gibi sizde nasıl bilmiyorum güle güle kullan canım kızın çok şanslı maşallah

Sağol canım mermerşahi ve muslin neredeyse aynı. Ben ağız bezi orta boy ve büyük boy yapacağım. Ağız bezini biliyorsun zaten yakaya falan da koymak için, orta boy yine yakaya omuza sırta konulur el yüz kurulamaya kullanılabilir ve büyük boy ise havlusunun içine koyup kurulamak için, bir yere serip yatırmak için, kundak için ya da üzerine örtmek için kullanılıyor. Aslında kullanım alanı senin tercihine göre oluyor yani çok amaçlı

1,5 saatlik süt izni 18 aylık olana kadar diye biliyorum ben ama inşallah benim bildiğim gibidir

12 ay ama çalıştığınız yer insaflı ise hafta da 1 gün alabilirsiniz daha güzel olur ben cuma kullanırdım. İçeride bide 21 gün iznim vardı onları da sonra Cuma’ları izin olarak kullandım 18 Aydan fazla cuma gümleri gitmedim işe

Canım devlet üniversitesindesin anladığım kadarıyla.. Ben de üniversitedeyim.. Hangisindesin bilmiyorum ama ücretsiz izin vermeme gibi bir hakları yok diye biliyorum ..Yani doğum nedeniyle olduğu için... Hatta hatırlarsan 15 temmuz sonrası tüm kamu personelinin izinleri iptal edilmiş, geri çağrılmıştı, ücretsiz izinler de dahildi.. o zaman bile sadece doğum izninde (ücretli /ücretsiz) olanlar geri çağrılmamıştı.. O dönem 2 arkadaşım doğum iznindeydi biri üniversiteden, biri de başka bir kurumdan, ikisinin de izinleri devam etmişti..

Gerçekten güzel isim ama bence canım tek isim düşün derim iki isim olunca bu ismin orjinalliği gider bence yinede sen bilirsin[/QUOTE]
Ona bir türlü karar veremedim canım. Yanına yakışacak bir isim olursa güzel olur. Olmazsa Göksu hazır zaten :)

Biz doğa tutkunu bir çiftiz. O yüzden isim tam olarak ikimizi yansıtıyor.
Cem eski Türk edebiyatında adına sayısız şiir yazılmış bir isim üstelik eşinizin ismi, bir erkek evladın babasının adını taşıması aile için bambaşka duygular ifade eder bu çok onurlu bir his nasıl tarif etsem bilemedim :) Utku hem çok anlamlı hem popüler olmayan bir isim. Adıyla yaşasın inşallah :) aileye ve çevreye son aşamada söylenmeli fikrine sonuna kadar katılıyorum biz Göksu dediğimizde daha cinsiyet bile belli değildi şimdi herkes bir yorum yapıyor. İkinci Çocuğum olursa dediğin kulağıma küpe olsun :)

Kızlar üniversite bünyesinde gönüllü çalışan topluluklar oluyor. Mesela atölye toplulukları, mobing önleme topluluğu gibi.. Bu topluluklarda öğretim görevlileri öğrenciler ve memurlar kulüp gibi toplanıp birbirlerine ve başkalarına destek oluyorlar. Yararlanmak için kulübe üye olmak gerekmiyor kamuya açık oluyor. Neredeyse tüm universitelerde de Kadın Hakları toplulukları var. Buradaki arkadaşlardan biliyorum bu topluluklar sosyal güvence izin hakları gibi konularda danışmanlık veriyorlar hatta yönlendiriyorlar. Eğer bilmiyorlarsa sizin için araştırıyorlar bence yararlanmak gerek

bu yapacaklarının ölçüsü vrmı cnm neye göre kestirip yapacaksın. ölçü varsa bize de atar mısın

Bayıldımm isim uyumuna canım :) Belli mi olur ikinciye Aksu düşünürüz belki biz de çok farklı bir isim çevremde hiç duymadım ben :) manzaraya da bayıldımm bunu hemen eşime göstermem lazım acaba nerde burası canım?

Benim ağız bezleri var evde hazır 5 li paket kundakta oglanda duran saf pamuk bezler var onları kesip dikecem
Sen bunların etrafını işleyecek misin pembe iple çok tatlı ya

benim iş yerinde 18 aymış canım. Sendikanın bir hayrını görüyorum ilk defa :) herkes 18 ay kullanınca genel uygulama zannettim ama meğer 12ymiş yesa o yüzden senin dediğin doğru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…