C.tesi de mı çalışıyorsun of ya c.tesi çalışmak çok zor Allah kolaylık versin yesacim
uygulaması farklı olabilir mi acaba? İş yerinden bi ark.a sordum şimdi 18 ay kullandım ben dedi
Düşünüyorum canım çok zormuş bu isim olayı bir de düşün eşimin bütün sülalesi kız isim kalmadı
nasııl oruluyor kız bu:) tarıf verın
Bu aralar bende de var sabah simit ve az peynir yiyorum öğle molasında hala acıkmamış oluyorum. ve şişkişnlik çok oluyorKızlar yediğim yemeği sindiremiyorum sizde de var mı ? Saatler geçti yemeğin üzerinden hazla yeni yedim gibi
İyi yapmışsın canım bu mermer bezleri bitirince resim atbizim burda bebeğin kafasına sararlar bu bezi eşarp gibi sizde nasıl bilmiyorum güle güle kullan canım kızın çok şanslı maşallah
1,5 saatlik süt izni 18 aylık olana kadar diye biliyorum ben ama inşallah benim bildiğim gibidir
Ben özelde çalışmıyorum hanımlar
Üniversite de yim ama buraları az çok biliyorsaniz birden fazla müdürümüz var
Biri evet dese biri yok diyecektir
Bide bunun üstüne ben izin alsam bile bir çok kez okula cagiracaklardir eşimde ne anlayacağız bu işten diyor
Para almadan çalışmış olacaksın diyor ki haklı
Peki 2 ay felan alabiliyor muyuz ücretsiz izni
En azindan ek gıdaya başlardım
Ailenin hayata bakis acisina uygun isinler tasimali cocuklar ismi duydugunda sicacik olmali icin ben esimi cok seviyorum cem ismini de cok severim.derleyen toplayan demek son donemde de pek konulmayan bir isim utku ise oz turkce anlami guzel icimize cok sindi isminin anlamini bilmiyirdum anlami duyunca daha cok begendim ama isim koyarken kimseye soylemeyin icinizin isindigi ismi koyun en son soyleyin buyuklere ozellikle bin cesit yorum biz kizimin adini esimin ailesine en son soyledik simdi oglumada umut dusunmustuk kizim agzindan kacirmis bin turlu yorum yapilinca yildik.
Ben özelde çalışmıyorum hanımlar
Üniversite de yim ama buraları az çok biliyorsaniz birden fazla müdürümüz var
Biri evet dese biri yok diyecektir
Bide bunun üstüne ben izin alsam bile bir çok kez okula cagiracaklardir eşimde ne anlayacağız bu işten diyor
Para almadan çalışmış olacaksın diyor ki haklı
Peki 2 ay felan alabiliyor muyuz ücretsiz izni
En azindan ek gıdaya başlardım
Canım devlet üniversitesindesin anladığım kadarıyla.. Ben de üniversitedeyim.. Hangisindesin bilmiyorum ama ücretsiz izin vermeme gibi bir hakları yok diye biliyorum ..Yani doğum nedeniyle olduğu için... Hatta hatırlarsan 15 temmuz sonrası tüm kamu personelinin izinleri iptal edilmiş, geri çağrılmıştı, ücretsiz izinler de dahildi.. o zaman bile sadece doğum izninde (ücretli /ücretsiz) olanlar geri çağrılmamıştı.. O dönem 2 arkadaşım doğum iznindeydi biri üniversiteden, biri de başka bir kurumdan, ikisinin de izinleri devam etmişti..
bu yapacaklarının ölçüsü vrmı cnm neye göre kestirip yapacaksın. ölçü varsa bize de atar mısınGünaydın kızlar dün akşam mermersahi bezi düşünerek yattım sabah kahvaltı eder etmez gittim aldım dükkanı teyzeyle birlikte açtık :) iki kat yapacağım bakalım terziye vermeden kendim yapmayı deneyeceğim eğer kıvıramazsam önce terziye kıyı çektirtirim. 8 metre aldım büyük ve orta boy bezlerin yanında küçük bezlerin çok olmasını istiyorum. Benim kardeşim 4-5 ay zırt pırt kusmuştu sonra da salyaları akmaya başlamıştı artık annem atletleri kesmeye başlamıştı o yüzden işim garanti olsun dedim
Bu arada gittiğim dükkanda iki kat pazenden bebek battaniyesi yapılıyordu çok güzeldi dokusu büyüklüğü dayanamadım sipariş verdim yapılınca resim atarım bir tarafı sade pembe bir tarafı bebek desenli beyaz pembe. Renk konusunda pembe ve maviden başka seçenek yoktu maalesef.Eki Görüntüle 2054534
Bayıldımm isim uyumuna canım :) Belli mi olur ikinciye Aksu düşünürüz belki biz de çok farklı bir isim çevremde hiç duymadım ben :) manzaraya da bayıldımm bunu hemen eşime göstermem lazım acaba nerde burası canım?Çok güzelmiş annenin ellerine sağlık bebişin sağlıkla büyüsün içinde ❤
Çok güzel bir isim biz de erkek olsa Göksu Cem koyacaktık kız olunca Aksu Ece ye karar verdik. ikinci olursa ve kız erkek farketmez Göksu koyacağız. Anlamları çok güzel.
Bak bu burada Aksu ve Göksu nehirlerinin birleştiği yerde oluşan Mavi göl Eki Görüntüle 2054488
Oo süpermiş canım :) ayarlanırsa çok iyi olur bence deMaltepe park bana da yakın arkadaslar ozaman görüsebilme şansımız var birgün maltepe parkda :)
Benim ağız bezleri var evde hazır 5 li paket kundakta oglanda duran saf pamuk bezler var onları kesip dikecemSağol canım mermerşahi ve muslin neredeyse aynı. Ben ağız bezi orta boy ve büyük boy yapacağım. Ağız bezini biliyorsun zaten yakaya falan da koymak için, orta boy yine yakaya omuza sırta konulur el yüz kurulamaya kullanılabilir ve büyük boy ise havlusunun içine koyup kurulamak için, bir yere serip yatırmak için, kundak için ya da üzerine örtmek için kullanılıyor. Aslında kullanım alanı senin tercihine göre oluyor yani çok amaçlı
bu yapacaklarının ölçüsü vrmı cnm neye göre kestirip yapacaksın. ölçü varsa bize de atar mısın
Giresun'da canım :)Bayıldımm isim uyumuna canım :) Belli mi olur ikinciye Aksu düşünürüz belki biz de çok farklı bir isim çevremde hiç duymadım ben :) manzaraya da bayıldımm bunu hemen eşime göstermem lazım acaba nerde burası canım?
benim iş yerinde 18 aymış canım. Sendikanın bir hayrını görüyorum ilk defa :) herkes 18 ay kullanınca genel uygulama zannettim ama meğer 12ymiş12 ay ama çalıştığınız yer insaflı ise hafta da 1 gün alabilirsiniz daha güzel olur ben cuma kullanırdım. İçeride bide 21 gün iznim vardı onları da sonra Cuma’ları izin olarak kullandım 18 Aydan fazla cuma gümleri gitmedim işe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?