Ayy 14 deme canım yaa şimdi bana çok az geldi böyle deyince, 14. Haftamı hatırlamaya çalışıyorum da ne kadar hızlı geçiyor zaman, aklıma pek bişey gelmiyor.. sadece üzerinden 10 hafta daha geçmiş... Dönmese de önemli olan senin ve bebeğin sağlığı , normal doğurmayı çok isteyen bi arkadaşım bebek gelmediği ve ters olduğu için sezeryan olmuştu, o an çok üzdü kendini ama şimdi maşallah dünya tatlısı bir kızı var.İnşallah döner canım 14 haftamiz kaldi
Canım önemli olan bebeğin sağlıkla gelmesi ha normal olmuş ha sezeryan ne fark eder? Benimki de hala yan yatış pozisyonundaydı genelde 28-32 arası takla atıyormuş bebek belki seninki de o haftalarda döner. Yasaklar konusu ise uzun zamandır yasaklarım var ve inan önemsemiyorum artık. Zaten ne kaldı ki şurada? Bu süreç bana öyle şeyler öğretti ki her nefese her hareketine şükrediyorum sadece. Hem büyümüş maşallah subhanallah bebeğin. Az kaldı canım sabır sadece...Doktora gittim kizlar haberler kötü malesef
Bebeğim ayrintili da döndü gözüküyordu malesef dönmemiş makat gelişli dedi. Ağrılarım o yüzdenmiş.
Bide eşi hala aşağıdaymiscikmasini bekliyoruz bir aydır ama hala aynı.
Böyle giderse sezeryan olmaktan başka çarem yok.
Kanama olabilir diye yasaklar yine başladı. Gezmek is yapmak ilişki vs hepsi yasak bol bol yat dediler
En güzel haber de oğluşum büyümüş 32 cm 750 gram olmuş ❤
Canım önemli olan bebeğin sağlıkla gelmesi ha normal olmuş ha sezeryan ne fark eder? Benimki de hala yan yatış pozisyonundaydı genelde 28-32 arası takla atıyormuş bebek belki seninki de o haftalarda döner. Yasaklar konusu ise uzun zamandır yasaklarım var ve inan önemsemiyorum artık. Zaten ne kaldı ki şurada? Bu süreç bana öyle şeyler öğretti ki her nefese her hareketine şükrediyorum sadece. Hem büyümüş maşallah subhanallah bebeğin. Az kaldı canım sabır sadece...
Ne şirin olmuş canım ya ellerine sağlıkBir tane denemelik yaptım ilk başta zorlandım ama elim alışınca sonlara doğru kolaymış dedim :) hemen bir başkasına başlayacağımbu arada yapacak olanlara iğrenç bir tavsiyem var parmağınızı yalarsanız daha kolay kıvrılıyor Eki Görüntüle 2054817
Ayy 14 deme canım yaa şimdi bana çok az geldi böyle deyince, 14. Haftamı hatırlamaya çalışıyorum da ne kadar hızlı geçiyor zaman, aklıma pek bişey gelmiyor.. sadece üzerinden 10 hafta daha geçmiş... Dönmese de önemli olan senin ve bebeğin sağlığı , normal doğurmayı çok isteyen bi arkadaşım bebek gelmediği ve ters olduğu için sezeryan olmuştu, o an çok üzdü kendini ama şimdi maşallah dünya tatlısı bir kızı var.
Canım 28-32 arasında büyük bir takla atar genellikle zaten sonrasında dönmesi de zor olur alanı daraldığı için dedi. Şu an sırt kısmı doğum yolunda. Bu şekilde olursa normal doğum gerçekleşmez mecburi planlı sezeryan olur dedi. Kan sulandırıcı iğne de kullanıyorum onun normal doğuma etkisini konuşamadım henüz. Hamile kalmadan çok öncelerde bile hep normal doğumu istiyorum hatta bununla ilgili en ufak bir korkum, kaygım yok. Ama bu üçüncü gebeliğim. Artık tek derdim tamamına ermek sağlıkla. Şimdiden düşünme doğum olayını. Doktoruna güveniyorsan o seni doğru yönlendirecektir. Canını hiç sıkma bebeğin üzülmesinDönmedi diye sana birşey dedi mi doktorun canım
Kızlar bugün 2.tetanoz aşımı oldum.
Acı yok :)
Benim de kafam karışık bi akıl verin nolur. Milli eğitim de bi yarışmaya katılmıştım ve bugün bakanlıktan aradılar 2 Kasım'da ödül töreni için , o zaman 27-28 haftalık olucam. Balıkesir'den Ankara'ya 7-8 saat sürüyor yolculuk, ne dersiniz gidilir mi? Katılmayı çok istiyorum ama eşim olumsuz bakıyor. 31 Ekim de doktor kontrolüm var zaten, o zaman doktora da sorarım bi risk olmaz derse gideyim istiyorum. Gidersem ya otobüsle yada araçla gidicem benim gibi çağrılan 2 bayan arkadaşım daha var. Eşimin gönlünü almadan da yola çıkmak istemiyorum.
Canım haberler kötü diyince bende aklıma neler geldi. benim bebiste 2 hafta önce ters duruyordu bak bugün dönmüş şükür ha geri dönmeyeceğininde garantisi yok bu ancak son haftalarda belli olur :)Doktora gittim kizlar haberler kötü malesef
Bebeğim ayrintili da döndü gözüküyordu malesef dönmemiş makat gelişli dedi. Ağrılarım o yüzdenmiş.
Kanama olabilir diye yasaklar yine başladı. Gezmek is yapmak ilişki vs hepsi yasak bol bol yat dediler
Çok güzel olmuş eline sağlık bende yapmaya çalıştım ama el işi hiç bilmiyorum basarisiz oldum ama pes etmek yokBir tane denemelik yaptım ilk başta zorlandım ama elim alışınca sonlara doğru kolaymış dedim :) hemen bir başkasına başlayacağımbu arada yapacak olanlara iğrenç bir tavsiyem var parmağınızı yalarsanız daha kolay kıvrılıyor Eki Görüntüle 2054817
Canım haberler kötü diyince bende aklıma neler geldi. benim bebiste 2 hafta önce ters duruyordu bak bugün dönmüş şükür ha geri dönmeyeceğininde garantisi yok bu ancak son haftalarda belli olur :)
Canım ben olsam gitmezdim yani bende bu haftalara kadar nefes sorunu yoktu şimdi cok zorlanıyorum bazen cok oturunca rahatsız oluyorum hemen kalkıyorum dolanıyorum falan o kadar yol ne kadar mola veriyorlar sanki açıkçası bende ailemin yanına gidecektim inan 1 saat uçak yolculugunu bile göze alamadım sanki bazen tıkanıyorum diye o yüzden gitmesen ne kaybedersin diye düşünüyorum ben emin ol ben dr a desem bana yapabilirsin der ucak yolculugu ama ben kendimi biliyorum sende sonrasını düşün derim canım.Kızlar bugün 2.tetanoz aşımı oldum.
Benim de kafam karışık bi akıl verin nolur. Milli eğitim de bi yarışmaya katılmıştım ve bugün bakanlıktan aradılar 2 Kasım'da ödül töreni için , o zaman 27-28 haftalık olucam. Balıkesir'den Ankara'ya 7-8 saat sürüyor yolculuk, ne dersiniz gidilir mi? Katılmayı çok istiyorum ama eşim olumsuz bakıyor. 31 Ekim de doktor kontrolüm var zaten, o zaman doktora da sorarım bi risk olmaz derse gideyim istiyorum. Gidersem ya otobüsle yada araçla gidicem benim gibi çağrılan 2 bayan arkadaşım daha var. Eşimin gönlünü almadan da yola çıkmak istemiyorum.
Canım döner derken bebeğin pozisyonu nasıl ki şu an ben mi yanlıs biliyorum benimki de yan duruyor ama ben evham yapmıyorum döner mi diye dönmesi mi lazım şimdiden ben mi bilmiyorumİnşallah döner canım 14 haftamiz kaldi
Allah razı olsun canımm verdiğin cevap için dogru düzgün ne bi cevap veren var ne gecmis olsun diyen var neyse ben yeterınce üzüldüm zaten gecmis olsun sanada ...enfeksiyon yok rahim kalınlıgına bakıyormu doktorun?Canım benim tam.olarak dediğin gibi değil ama ağrım var orda zonklama gibi bugün sağlık ocağındaki ebe üşüttüysen ondan da olabilir dedi. Bol su iç vücut atsın hastalık varsa da dedi. Enfeksiyon da hafif ağrı yapıyormuş , senin çıkmamış gerçi ama ben de biraz var
Ay kuzum ya kötü haber diyince korktum. Olsun ya bebeğin ve senin sağlığından önemli mi? Son geceye kadar bile dönenler oluyor duyuyorum kaldı ki dönmese de sezaryen olursun boşver. Siz sağlıklı olun yeter..Doktora gittim kizlar haberler kötü malesef
Evet aslında eşin gönlü yapılması iyi olur ama bence hiçbir zararı olmaz. Benim doktorum gerçi o zaman 16 haftalık falandım tatile gidebilir miyim diye sorduğumda olabildiğince gez toz demişti. Yani zararı olmaz sanmıyorum ama sanırım saat başı biraz yürümeni istiyor doktorlar, yani sürekli aynı pozisyonda olmayacaksın hareket edeceksin falan. O yüzden otobüs sıkıntı oluşturabilir.Kızlar bugün 2.tetanoz aşımı oldum.
Hahhahah inşallah canım ama 50 kere değiştiririz o zaman kadar kesinCinsiyet önemli değil diyorum ama ikincisinin kız olmasını isterim yani, hayırlısıyla sağlıkla olur inşallah. En güzeli bir erkek bi kız bence
Cok saol canım kitap için :)
Çok geçmiş olsun canım önemli olan bebeğimize sağlıklı olarak kavuşmak şartları çok düşünmemek lazım hayırlısı böyleymiş..Doktora gittim kizlar haberler kötü malesef
Bir tane denemelik yaptım ilk başta zorlandım ama elim alışınca sonlara doğru kolaymış dedim :) hemen bir başkasına başlayacağımbu arada yapacak olanlara iğrenç bir tavsiyem var parmağınızı yalarsanız daha kolay kıvrılıyor Eki Görüntüle 2054817
Tanıdığım lansinohun göğüs ucu çıkarma apartini verdi bana lazım olabilir belki diye yıkadım deniyim dedim sıvı çıktı beyaz süt çıktı hemen korktum bıraktım yanlış birsey yapmadım insaAllah denemez olaydım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?