2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
İnşallah döner canım 14 haftamiz kaldi
Ayy 14 deme canım yaa şimdi bana çok az geldi böyle deyince, 14. Haftamı hatırlamaya çalışıyorum da ne kadar hızlı geçiyor zaman, aklıma pek bişey gelmiyor.. sadece üzerinden 10 hafta daha geçmiş... Dönmese de önemli olan senin ve bebeğin sağlığı , normal doğurmayı çok isteyen bi arkadaşım bebek gelmediği ve ters olduğu için sezeryan olmuştu, o an çok üzdü kendini ama şimdi maşallah dünya tatlısı bir kızı var.

Canım önemli olan bebeğin sağlıkla gelmesi ha normal olmuş ha sezeryan ne fark eder? Benimki de hala yan yatış pozisyonundaydı genelde 28-32 arası takla atıyormuş bebek belki seninki de o haftalarda döner. Yasaklar konusu ise uzun zamandır yasaklarım var ve inan önemsemiyorum artık. Zaten ne kaldı ki şurada? Bu süreç bana öyle şeyler öğretti ki her nefese her hareketine şükrediyorum sadece. Hem büyümüş maşallah subhanallah bebeğin. Az kaldı canım sabır sadece...

Dönmedi diye sana birşey dedi mi doktorun canım

Ne şirin olmuş canım ya ellerine sağlık

Zaman geçmiyor diyoruz ama ilk zamanları düşününce gerçekten baya olmuş :) neydi o bulantilar halsizlik ayyy

Dönmedi diye sana birşey dedi mi doktorun canım
Canım 28-32 arasında büyük bir takla atar genellikle zaten sonrasında dönmesi de zor olur alanı daraldığı için dedi. Şu an sırt kısmı doğum yolunda. Bu şekilde olursa normal doğum gerçekleşmez mecburi planlı sezeryan olur dedi. Kan sulandırıcı iğne de kullanıyorum onun normal doğuma etkisini konuşamadım henüz. Hamile kalmadan çok öncelerde bile hep normal doğumu istiyorum hatta bununla ilgili en ufak bir korkum, kaygım yok. Ama bu üçüncü gebeliğim. Artık tek derdim tamamına ermek sağlıkla. Şimdiden düşünme doğum olayını. Doktoruna güveniyorsan o seni doğru yönlendirecektir. Canını hiç sıkma bebeğin üzülmesin

Canımm çok tebrik ediyorum :) gidebilirsen ne güzel bir gurur ve anı olur sizin için :) eğer olur da gidemezsen de canını sıkma vardır bir hayır inşallah gidebilirsin :)

Canım haberler kötü diyince bende aklıma neler geldi. benim bebiste 2 hafta önce ters duruyordu bak bugün dönmüş şükür ha geri dönmeyeceğininde garantisi yok bu ancak son haftalarda belli olur :)

Çok güzel olmuş eline sağlık bende yapmaya çalıştım ama el işi hiç bilmiyorum basarisiz oldum ama pes etmek yok

Canım haberler kötü diyince bende aklıma neler geldi. benim bebiste 2 hafta önce ters duruyordu bak bugün dönmüş şükür ha geri dönmeyeceğininde garantisi yok bu ancak son haftalarda belli olur :)

Ay darısı benim bebeğimin başına inşallah. Yanımda eşimle annemde vardi ikisi de durmadan yat deyip duruyorlar her hareketimi kontrol ediyorlar atcam kendimi koltuktan :)

Canım ben olsam gitmezdim yani bende bu haftalara kadar nefes sorunu yoktu şimdi cok zorlanıyorum bazen cok oturunca rahatsız oluyorum hemen kalkıyorum dolanıyorum falan o kadar yol ne kadar mola veriyorlar sanki açıkçası bende ailemin yanına gidecektim inan 1 saat uçak yolculugunu bile göze alamadım sanki bazen tıkanıyorum diye o yüzden gitmesen ne kaybedersin diye düşünüyorum ben emin ol ben dr a desem bana yapabilirsin der ucak yolculugu ama ben kendimi biliyorum sende sonrasını düşün derim canım.

Allah razı olsun canımm verdiğin cevap için dogru düzgün ne bi cevap veren var ne gecmis olsun diyen var neyse ben yeterınce üzüldüm zaten gecmis olsun sanada ...enfeksiyon yok rahim kalınlıgına bakıyormu doktorun?

Ay kuzum ya kötü haber diyince korktum. Olsun ya bebeğin ve senin sağlığından önemli mi? Son geceye kadar bile dönenler oluyor duyuyorum kaldı ki dönmese de sezaryen olursun boşver. Siz sağlıklı olun yeter..

Evet aslında eşin gönlü yapılması iyi olur ama bence hiçbir zararı olmaz. Benim doktorum gerçi o zaman 16 haftalık falandım tatile gidebilir miyim diye sorduğumda olabildiğince gez toz demişti. Yani zararı olmaz sanmıyorum ama sanırım saat başı biraz yürümeni istiyor doktorlar, yani sürekli aynı pozisyonda olmayacaksın hareket edeceksin falan. O yüzden otobüs sıkıntı oluşturabilir.

Evet ben de istiyorum bi kız bi erkek sonra ekstra olcaksa o da kız olsun lazım olur

Tanıdığım lansinohun göğüs ucu çıkarma apartini verdi bana lazım olabilir belki diye yıkadım deniyim dedim sıvı çıktı beyaz süt çıktı hemen korktum bıraktım yanlış birsey yapmadım insaAllah denemez olaydım

Cok saol canım kitap için :)

rica ederim canım.

Çok geçmiş olsun canım önemli olan bebeğimize sağlıklı olarak kavuşmak şartları çok düşünmemek lazım hayırlısı böyleymiş..

Çok şükür Ananem yaptı Bundan bir sürü oldu
En sık kullanılan örtüler.

Bi zararı olur mu bilmiyorum ama göğüslerinle hiç oynamamak lazım diye biliyorum
Kremi bile 37 den 38 den sonra bu nedenle sürüyoruz diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…