2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Canım döner derken bebeğin pozisyonu nasıl ki şu an ben mi yanlıs biliyorum benimki de yan duruyor ama ben evham yapmıyorum döner mi diye dönmesi mi lazım şimdiden ben mi bilmiyorum

Evet canim başı aşağıda olması lazımmış. Ama benimkinin poposu aşağıda basi mideme yakin.

Evet canim başı aşağıda olması lazımmış. Ama benimkinin poposu aşağıda basi mideme yakin.
Ayrintilida benim bebegim de makat gelisli gorunuyodu. Bu gittigimde donmustu. Makat gelis disinda plasentayla ilgili bi durumun var mi canim. Plasenta yukardaysa bebek 50 kez doner

Ayrintilida benim bebegim de makat gelisli gorunuyodu. Bu gittigimde donmustu. Makat gelis disinda plasentayla ilgili bi durumun var mi canim. Plasenta yukardaysa bebek 50 kez doner

Plesantasi altta arkadaymis canim rahme yakınlığı 2 cmmis dikkat etcen dedi artik 15 günde 1 gitcem kontrollere

Plesantasi altta arkadaymis canim rahme yakınlığı 2 cmmis dikkat etcen dedi artik 15 günde 1 gitcem kontrollere
Plasenta artik yukari cikmaz vs dedi mi doktorun. Demediyse belki cikar. Ama plasentanin cikmadigi durumlarda sezaryen kacinilmaz

Kızlar söylemeye unuttum sizin de bilginiz olsun. Ben ilk defa dün doktorumdan duydum.

20-25 ve 30-35 haftaları arasında cok dikkat etmemiz lazımmış. Bu haftalarda bebek cok hızlı gelisirmis. Bebek cabuk büyür ama yeri büyümezmis bu yüzden aşağıya çok baskı yaparmış. Bundan dolayi bu haftalarda erken doğum riski çok yüksek olurmuş.

Plasenta artik yukari cikmaz vs dedi mi doktorun. Demediyse belki cikar. Ama plasentanin cikmadigi durumlarda sezaryen kacinilmaz

Yine bekleyelim cikabilir bebek de doğum pozisyonu alabilir dedi. Bu şekilde cok baskı yaparmış. Kasıklarima sancı girdiğini söyledim bu yüzden dedi. Yürürken cok aciyor tasiyamiyorum sanki

İnşallah çıkar canım benimki komple kapatıyordu ama 16dan sonra çıktı hatta bildiğim halde iki hafta önce tekrar sordum plasenta aşağıda mı diye yukarıda ama plasenta değerlendirmek için çok erken rahim hala büyüyor büyüdükçe de plesanta göç ediyor demişti bence seninki zaten tıkamıyor biraz daha çıkar

Canım benimde yan duruyor o zwman hepimiz evham yapalım. Bence bunlara takılma bak bnm organ taramada bi dr perinatolog hem de prof plesanta alagıda demişti tabi ben bebek iyi mi falan derken bunu dr a sormadım sonra nette sezeryan olur fln yazıyordu. Sonra bi dr a muayeneye gidip sordugumda zaten o haftalarda cogunlukla aşagıda olur sonradan yukarı çıkmazsa sorun sizde çıkmıs falan dedi. Yani aslında her seyin bi zamanı var bizimki de yan duruyor kimse sezeryan olur bu cocuk demedi belli ki bekleniyor bir vakite kadar dönmesi bence sende bol dua et inş döner senin de bebeğin

İnşallah canım hep kapatması cok daha tehlikeymis kurtulmussun cok şükür kanama yapmış miydi sende

En güzeli yine normal ve doğal doğum sanki savaştan çıkmışsın kazanmışsın gibi egolar tavan

İnşallah canım iki doktora gittim ikiside öyle dedi. Bide bende ters doğmuşum bebeğim bana çekmez bu konuda inşallah

İnşallah bir sorun yoktur canım bebiş büyümüştür ondan olamaz mı bende de o baskı var ama benimki ters ondan oyle

Sorun yapma canım hayırlısı neyse o olsun daha zamanımız var inşallah bebiste döner eşi de yukarı çıkar güzel düşün maşallah bebise

Vakit daralıyooooooooorrrrr
acaba kim önce doğum yapacak ?
kimin bebeği ne kadar/nasıl olacak kime benzeyecek ?
kim sezeryan kim normal yapacak ?
ben ne zaman doğuracağım mesela ? ( keşke direk tarih biliyot olsak )
Benimki tahminime göre 10 Ocak bakalım bunda tutacak mı oğlumda tutmuştu.

27 28de bir şey olmaz herhalde kış temizliğini yapıyorum aksama yataklara düşüyorum ya

Günaydın güzel anneler hayırlı cumalar olsun hepimize
Dün ilk yalancı sancimida yaşadım çok kötüydü o bir dakika nasıl geçti anlamadım gerçekten de ilk gebelik hiç bir şey değilmiş bunda çok farkliyim heyecanlı stresli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…