2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Aman aman daha yapmam canım korktum birden çıkınca zaten

Allah razı olsun canımm verdiğin cevap için dogru düzgün ne bi cevap veren var ne gecmis olsun diyen var neyse ben yeterınce üzüldüm zaten gecmis olsun sanada ...enfeksiyon yok rahim kalınlıgına bakıyormu ?
Sağol canım rahim kalınlığı hakkında birşey söylemedi doktorum

Sağol canım cevap verdiğin için zorlamak istemiyorum ben de kendimi, bebiş daha önemli sonuçta.

Canımm çok tebrik ediyorum :) gidebilirsen ne güzel bir gurur ve anı olur sizin için :) eğer olur da gidemezsen de canını sıkma vardır bir hayır inşallah gidebilirsin :)
Sağol canım , zaman biraz daha yaklaşınca karar vermiş olucam herhalde, şimdi gidebilecekmişim gibi düşüneyim en iyisi.

Kızlar gnaydinnnnn

Ben de dun sağlık ocağına gitmiştim tetenoz 2.doz için

Biraz erke olmuş gelecek hafta gel dediler

Tamam dedim:)

Gelmişken kalp.atışı mi dinleşek dedim gel hadi dinleyelim seni mi kircaz dediler dinledik pek güzel :)

Günaydın canım, öncelikle tebrik ederim :)
Ben olsam göze alamazdım herhalde, ağrılarım bar çünkü kuyruk sokumum zorlardı beni sanırım
Ama dediğin gibi doktoruna danışarak gidilebilir de :)
Hayırlısı olsun

Kızlar doktorum demir ilacını aç karnına al demişti, arada içmeyi unutuyorum tok içsem ne olur sizce? Hepiniz aç karnına mı içiyorsunuz?

Kızlar doktorum demir ilacını aç karnına al demişti, arada içmeyi unutuyorum tok içsem ne olur sizce? Hepiniz aç karnına mı içiyorsunuz?
Ben tok karnına içiyorum ama demiri bağlayacak şeyler yememeye dikkat ediyorum . Mesela süt ve süt ürünleri demiri bağlayacağı icin onları ilacı almadan önce yemiyorum gibi..

Kahvaltidan 2 saat sonra ic canim bisi olmaz
Çok sevindim canım sağolasın
Ben tok karnına içiyorum ama demiri bağlayacak şeyler yememeye dikkat ediyorum . Mesela süt ve süt ürünleri demiri bağlayacağı icin onları ilacı almadan önce yemiyorum gibi..
Canım 7 buçukta kahvaltı yaptım mesela 10da içsem ne olur? Peynir yedim tabi kahvaltıda

Günaydın kızlar. Doğum 37 ile 42 haftaları arasında olunca normal vaktinde sayılıyormuş tabi ama herkes adet tarihine göre beklenen tarihte olursa ilk annelerden biri benim 3 Ocak :) inşallah aralıkta olmaz diye dua ediyorum yeni yıl bebişi olsun. Önce ben doğurursam 'ben bile doğurursam' size hemen detaylı anlatırım. Ay şaka gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…