2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
günaydın güzel ve tombiş göbüşlü anneler:)
ay vallahi bende merak ediyorum kim ne zaman doğuracak diye,ama galiba yazamayız diye düşünüyorumo zaman foruma,
bu arada ankaralı anneler buluşacaktı ne oldu?
ya tam anlamıyla ben hala isimleriniizi değil nicklerinizi biliyorum

ben sezeryan olacagım o yüzden 1 ocakta Allah nasip ederse..
benim adım fatma ..

Smdi sancinin gercegini bilmedigim.icin yalancisi nasil okuo onu da blmiorum. Nasi anlioruz onu

Tamam canım yollayabilirsen sevinirim özelden

Canim ben dun gece

Canim ben Ankara'dan karacabeye geldim yaklasik 5 saat surdu bir sorun yasamadim kendi aracimla geldim.
Duraklama yapınca çok sorun olmaz bence de, otobüse binersem de rahat hatlar var nasılsa onları tercih eder her durakta yürürüm

Çok sevindim canım sağolasın

Canım 7 buçukta kahvaltı yaptım mesela 10da içsem ne olur? Peynir yedim tabi kahvaltıda
Valla canım yanlış yönlendirme yapmak istemem ama ben içiyorum aradan iki saat geçtiyse hic sallamıyorum. etkiliyorsada emilimini azaltıyordur yani 10 faydalanıyorsam atıyorum 3 faydalanıyorumdur sanırım. Benim dedigim çok afaki oldu ama sen doktoruna danış canım ciddi bir kansızlığın varsa kafana göre hareket etmemiş olursun

Teşekkür ederim canım 3 gündür kuyruk sokumu ağrısı bende de var, doktor sorun olmaz derse gidicem artık karar verdim.

Bendede oluyo ilk gercekten cok rahatti bu 2. Okadar rahat degil gece saniyelik sanci geldi 3 kere gecti sonra allahim bebeklerimizi zamaninda sagsalim kucagimiza almayi nasip etsin amin

Merhaba arkadaşlar
Geçmiş olsun diyen,öneriler sunan herkese çok teşekkür ederim. Tek tek dönemiyorum ama okudum yazılanları. Şükür şimdi daha iyiyim.tamamwn geçmedi, Annem yanımda ve yememe içmeme çok ama çok dikkat ediyorum.oyle idare ediyorum.gunde 1 rezene 1 kez de zencefil içiyorum iyi geliyor.1 hafta bişey yiyemedim salı günü doktor randevum de bebek az kilo almıştı karın çevresinden..şu an 28 haftayı doldurduk.28 +1 deyim.sali günü 1 kilo 20 gr çıktı..benden haberler böyle..

27 28de bir şey olmaz herhalde kış temizliğini yapıyorum aksama yataklara düşüyorum ya
Canım bende kıs temizliği ile uğrasıyorum aslında temizlik değil de benim ki yerleştirme. Şimdi bi odayı bebek odası yapacagım için odada çift kişilik yatak vardı baza doluydu o bazada neler neler Allahım onları bosalt yerleştir kıslıkları çıkar ayıkla walla zor havalar cok kötü olmasa da şimdiden cıkardım kıslıkları daha sonraları hiç halim olmayabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…