2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Hemde ne sıkıştırma teyzesi :))
Ilk olunca insan hem şaşırıyor Hem korkuyor :))
ilk olunca herseyden korkarsiniz. bana artik.normal geliyo. oglum yukarıdaydı kiz asagida. kafasini cevirdikce asagida hissediyorum. tekmeleri ise taaaa yukarda.

Olmaz canım bence

Benim hafta her Salı dönüyor mesela ben nasıl ayarlayacagim bilemedim

Aynen öyle yüzde 1500 eminim oyle oldu. Hic takılma :)
bende bilmiyorum canim hemsiresi tam 32+0 da gel dedi. sonrada ayin 19u pazara geliyo dedi. doktorda 20sinde gel dedi. ama benim pazartesi sali gitmem.imkansiz gibi birsey. derslerim full carsamba veya persembe gidebilirim. nolcak 2 gunden hic birsey. bugun normalde 26+5 idim ama rapora 26 haftalik gebelik yazmış.dr. de dalgin bu aralar babasini da kaybetti. normal gormeye basladim artik.

masallah canim iyi becermissin. bende o.kabiliyet yoktur herhalde. hic denemedim. oglumda annem yapmisti.

masallah canim iyi becermissin. bende o.kabiliyet yoktur herhalde. hic denemedim. oglumda annem yapmisti.
Sağolasın canım benim de elimden gelmez diyordum ama alışıyor insan kolaymış. Youtube dan öğrendim hemen. Terziye veririm diyordum ama ağız bezlerini olsun yaparım sanırım. Denemeye değer bence canım

Canım hiicccc kötü şeyler getirme aklına ikimizin bebeği de ALLAHIN izniyle duyacaklardır sen içini ferah tut yesa demişti bak çıktı duyuyor minigim diye yazacaksin:)
İlkınde cok sıkıntı cektık Ikı kez ameliyat sonrası cihazla duyuyor ama 3 yıldır ozel egıtım alıyor cok sukur konusuyor ama ınsan korkmasa korkuyor sımdı bebek dogsa bıle ayrı test var ondan yaptırmak istiyorum ozammana kadar da emin olamam sanırım insallah dedıgın gibi olur

Olur canım olur

Sen stres yapma yeter kii :)

Sağlıkla gelsinler hepinizin bebetolari:)

Kızlar Sağ kaburgamda batma var yaa
Eğilemiyorum hiç
Niye ola ki ?
benim de sağ kaburgada batma oluyor ara sıra. Bebek hep sağdan tekmeliyor. Sanırım kaburgaya denk getiriyor

Bu arada bugün u şeklinde duruyodu kafasıyla ayakları baya yan yanaydı. Duruş şeklini düşününce içim bi hoş oluyor bu koca göbeğimle ee onlar gayet esnek şu anda

Nasıl anlıyor sunuz bebeğin kafadı nerede ben hiç anlamıyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…