2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Sonrasinda ucretsiz izinde de sigortanin tam yatmasi sorun cikarir mi. Siatemi bilmedigimden usulsuzluk olmasin cocugumla hapse girmeyim bide

Canım senle gunlerım iz aynı sen bebegın sese tepki verdıgını hıssedıyo musun 25ten sonra tam gelısmıs olurmus kulakları

Bi kere mehter marsi açmıştık kulaklık ile göbek deliğimë tuttum tepki verdi :)

Bi kere de arabada bayaa hareketli müzik çalıyordu ona tepki verdi

Tabii denk gelmiş de olabilir :)

Bi kere mehter marsi açmıştık kulaklık ile göbek deliğimë tuttum tepki verdi :)

Bi kere de arabada bayaa hareketli müzik çalıyordu ona tepki verdi

Tabii denk gelmiş de olabilir :)
Of inanın dogum yaklaştıkça aklımdan cıkmamaya basladı benımkı de oyle bazen tepki veriyor sanki ama emin olamıyorum senin gibi acaba bıraz daha buyumelımı

Sonrasinda ucretsiz izinde de sigortanin tam yatmasi sorun cikarir mi. Siatemi bilmedigimden usulsuzluk olmasin cocugumla hapse girmeyim bide

Ücretsiz canım adı üstünde calismiyorsun ve sigorta da yatmiyor ( sigorta çalıştigin gün üzerinden yatar ya o sebepten:)

Of inanın dogum yaklaştıkça aklımdan cıkmamaya basladı benımkı de oyle bazen tepki veriyor sanki ama emin olamıyorum senin gibi acaba bıraz daha buyumelımı

Canım hiicccc kötü şeyler getirme aklına ikimizin bebeği de ALLAHIN izniyle duyacaklardır sen içini ferah tut yesa demişti bak çıktı duyuyor minigim diye yazacaksin:)

Saglik sigortamdan da mi yararlanamiorum:O

Canım kaç senedir çalışmadım ama muhasebeci olarak yardımcı olmaya çalışayım. Doğum izni için doğum izninden onceki bir yıl içinde 90 gün prim ödenmiş olmalı,
Doğumdan önce 8 hafta doğumdan sonra 8 hafta iznin var,
32. Haftada çalışabilir raporu alırsan 37.haftaya kadar çalışmış görünür 5 haftasını doğumdan sonraya aktarırsın ama senin zaten eşinin işyeri olduğundan farketmez
Bu sürede senin sigortanı eşin yani patronun öder ama senin payına düşen primi devlet geçici iş göremezlik ödeneğinden öder,
Bu 16 haftaya çoğul gebeliklerde 2 hafta eklenir,
Doğumdan sonra yıllık izin kullanılabilir, ücretsiz izin, süt izni kullanılabilir ama yine eşinin işyeri olduğu için senin ihtiyacın olmayacak,
İzinli göründüğün sürece sağlık sigortasından tamamen yararlanırsın,
Zaten eşinin işyerinde muhasebeciniz varsa ya da çalıştığı büro tüm bu işlemleri sizin için yapar ve zamanı geldiğinde sizden "iş görür veya göremez raporu, doğum belgesi" gibi gerekli belgeleri ister.
Muck❤

Masalll92 merhaba benim doktorumda iliadin diye burun speeyi verdi kullanim suresi 4 gunu asmasin dedi.ben o sekilde kullandim.istersen sen yinede dokturuna bi danis.gecmis olsun

Cok tesekkur ederim canim harikasin:)

Kızlar Sağ kaburgamda batma var yaa
Eğilemiyorum hiç
Niye ola ki ?

Canım bende de batma ve uyuşma var sordum rahim büyüdükçe organlar üste doğru itiliyor ya ondan oluyormuş. Doktor sırtına vuran 2-3 saat geçmeyen şiddetli ağrın olursa tehlikeli ama batma acıma uyuşma normal dedi.

Sağol canım ya içim rahatladı
Çok şükür sırtımda ağrı sızı yokda, sağ göğsümün altında kaburgamda batma var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…