2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Hay agzin bal yesin. Vallahi bende anlamiorim. Nerde hareket.olsa tekme atio benim icin
Mesela ayak mı el mi biraz daha anlayabiliyorum yani tekme daha sert oluyor ama kafa cok anlayamıyorum bi de 28.hafta-32 hafta arası dönüyor ya dönecek mi diye de bekliyorum açıkçası yani kafayı algılasam döndü mü diye de anlayacagım sanırım

Yok valla ben hic anlamiorum. Sadece bazen karnim sertlesince iki buyuk sertligin kafa ve popo oldugunu anliorum. Ama hangisi kafa hangisi popo el ayak nerde hic bilmiorim

Çalışabilir raporu için tam 32+1 olmanız lazım aklınızda olsun
32+0 iken sistemde gözükmediği için alamıyorsunuz nu yüzden geri dönmüştüm hastaneden.

Nasıl anlıyor sunuz bebeğin kafadı nerede ben hiç anlamıyorum ya

Hay agzin bal yesin. Vallahi bende anlamiorim. Nerde hareket.olsa tekme atio benim icin
hiç anlamıyorum. Bugün doktor kontrolüm vardı orda gördük çok şaşırdım hatta görünce ayak ve kafası yanyanaydı :) ama 33 haftalık bir arkadaşım var o elini ayağını hissediyorum diyo. Bana göre her sarsıntı tekme hala

Haftalar ilerledikçe yerleri daralacak daha detaylı hissedeceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…