2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Lütfen strese girme ben özele gidince hep söylüyor. Geçen devlete gittim doktor ben boy kilo söylemiyorum makinanın sonuçları tutmuyor herkesin söylediği farklı oluyor dedi
neyse artik canin esim eve gelsin olmazsa pazartesi farkli bir doktora da gideriz. devlettekiler söylemiyor zaten canim. iste ozele de gidince beklentin fazla oluyor.herhalde.

iyice girecem strese...pazartesi baska bir dr.ye de mi gitsem hersey.normal dedi.

Canım kesinlikle ölçümle alakalı bu strese girme. Benim doktorum her değeri 3 kere ölçüyor her seferinde farklı sonuç çıkıyor en büyük olanı söylüyor ben sormuştum nedenini bebek azıcık sırtını kamburlaştırsa boyu kısa çıkar ya da bacağını topladığında kısa çıkar ultrason sonuçları kesin değildir dedi.

kizlar hamilelikte burun spreyi kullaniliyormu??

Canım büyük bir kupaya ılık su doldur bir tatlı kaşığı karbonat bir tatlı kaşığı tuz koy karıştır burnuna çek çek sümkür. Benim alerjim eşimin sinüziti var bizim tek ilacımız bu.

Kzlar bilgisayarı açıp alışveriş topiğini aramaya üşendim battaniye aldık kızımıza ve görürseniz kaçırmayın derim. Nohut battaniyenin dokusundan biraz daha kalın ve kapitone gibi dikişler geçiyor üzerinden. Yumuş yumuş harika. Baby daise imiş markası.

Konuyla alakali degil ama balikesirde misin ?

Canım bi doktora gittik etiketlicektim seni dolunay78 kilomuz 900 gr 25 +5 günümdü yani dün.yine bihafta önde gidiyor dedi şükür
Oh masAllah benimde 24+6 da 930 du bana 3 hafta onden demisti ozaman takmistim bi kafama ama suanda cok rahatim boyumuz uzun genetik olarak kemikleri de uzun olabilir canim oglumun tombis oglumungeriden gelmesindense ileriden gitsin daha iyi masAllah cocuklarimiza

valla canim yüzünü gorebilmek icin epey ugrasti. benim.kiz yüzünü inat etti gostermedi. gözünün birini zor yakaladi. sonra olcumlere gecti. rahat durmuyordu zaten yerinde. belkide ondandir.

4.82 çarpı 7 yapacaksin canım

33.74 boyu:)
bende oyle hatirliyorum canim da dr 28 deyince kafam karisti.
güle güle kullanin canim.guzel.gunlerde...

Doktor kafadan çarpmaya çalışmış ama becerememis hesap makinası kullandım ben :)

Yesaciim 32 de izne ayrilinca sonrasi nolcak. Yani claisma acisindan diil ben esimin is yerinde calisiorum normalde ama kafama gore gidip geliorum. Sonrasinda sigorta isi noluo mesela.

Hiç bi şey olmuyor canım

Sigorta yatmaya devam eder sadece 16 hafta toplam iznin 8 ini doğum öncesi harcamış olursun

Doğum sonrasına 8 hafta kalır bebeğinle sadece 2 ay beraber kalırsın

O yüzden anneler zorlansa da 37 ye kadar çalışıyor sonra zatrn zorunlu ayrılmak gerek calisamiyorsun

Geriye 13 haFTA kalıyor bebeğine 3 ay 1 hafta beraber kalıyorsun :)

Yoksa doğum izni süresince maaşın ve sigorta düzenli yatar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…