2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Ayy cok sekersiniz neyse masaj aradan cikmis. Keske uyandirmasaydin sabaha kadar ovsaydi

Arabada müzik dinlerken ki hareketine mi dikkat etmedin, bi dene bak, hoş bizimki evde de açsak müzik sesi olunca bi kıpırdanıyor, eller havaya yapıyor herhalde içerde
Sese tepki veriomu die ozellikle dikkat etmedim. Hic aklima gelmemis

32den sonra çalışabilir raporu aldıktan sonra herhangi bir sebeple rapor alırsak 1 gün bile olsa direk doğum izni başlıyormuş. Duyan oldu mu hiç? Bir ark.ım dedi hiç bir sebeple rapor alma sakın 32den sonra diye

Ben bizim insan kaynaklarına sordum

32 de calısabilir kağıdı aldık diyelim sonra yıllık izin kullandik olur mu sıkıntı dedim olmaz dedi

Peki rapor aldık diyelim dedim kendi içinde celisiyor hem calısabilir raporu aldınız hem de sonra rapor olmaz dedi

Ama doğum iznim başlıyor mu falan diye sormadım ya da kesin yasak mı yani falan diye diretmedim

yıllık izin kullanılabiliyormuş ama raporu iyi öğrenmek lazım. Çakallık yapalım derken izni başlatmayalım

yıllık izin kullanılabiliyormuş ama raporu iyi öğrenmek lazım. Çakallık yapalım derken izni başlatmayalım

Canım bir kaç siteden baktım arkadaşın haklı

Devlette çalışıyorsan kesinlikle kabul.değilmiş ister kadin doğumdan al ister başka alandan geçerli değilmiş. Doğum iznin başlıyormuş

Özel bilmiyorum valla

isimizi garanti altina alalim 32 +4 de gidelim...

Hahahaah dimi ya zaten çalışacaksan bir heyecan olmuyo.

Evet canım senin de aralık olabilir. Çünkü burada yazan en son doğum tarihi. Sağlıkla gelsinler inşallah

Evet canım bir ihtimal diyorum hani şu erkek benek geç doğar diyen teyzeler doğru ise belki 1 ocak oda ancak yani.
Yoksa aralık olacak kesin..

Aaaaaa!!!!!! Bunu òğrenmem iyi oldu. Ben 32+0 da gidecektim

Ever cnm ya ben gittim işte geri döndüm.

Canım 32 de calısabilir raporunu 35 e kadar falan alabiliyormuyuz

Şöyle 32 de çalışabilir aldın
İstersen git 33 te Çalışamaz al en geç 37+1 de çalışamaz alabilirsin:

Böyle bir şeyi duymadım
Ben 36. Hafta da izinle çıktım 1 hafta yıllık iznimi girdim sonra gittim çalışamaz aldım..
bu arada takip edin hastene atlıyor yada insan kaynakları önemsemiyor mutlaka aldıktan sonra arayıp insan kaynaklarına gelip gelmediğini sorun.
Öyle kağıt yok sisteme giriyorlar insan kaynakları da görüyormuş.

Bana da doktorum tam 32+0 da gel dedi :)

ben öyle gittim alamadım
Doktorda bana 32 de gel dedi hemen damladım
Doktorluk bir şey değil ama sistem onay vermiyor.. not aldı gelme yarın dedi biz gireriz sisteme ama tine de gittim ona rağmen sorumlar oldu sistemde gözükmedi falan filan

Yaa gerçekten mi, ama çok saçma , diyelim ki başka bi rahatsızlığın oldu o gün gidemedin rapor aldın , 1 günlük dinleneceksin, hemen doğum iznine mi dönüyormuş yani.. öyleyse çok dikkat etmek gerek 32 -37 arası hasta olmayalım yani

canım benim bizdede aynı böyle olur ozaman bizim kendi isyerimiz o yüzden ben 32 de izne ayrılacağım izinlerim bittiginde calismaya baslayabildigim zaman baslarim isyerimiz eve yakin evdede kayin validem var kizlarimda yardımcı olur ona büyük ihtimalle sağlık sorunu olmazsa calisirim 2/3 yil çalışmayı düşünüyorum sonrada pirimim dolar allahimizin izniyle

Valla sitelerin yalancisiyim canım

Sen en iyisi çalıştığın yere sor canım ya yanlış olmasın

Ben de bu şekilde biliyorum canım. Yani 32de çalışır raporu aldın 33te diyelim grip oldun rapor aldığın an artık doğum iznini başlatmış oluyorsun. Bu konu daha önce de konuşulmuştu burada. Ama bir arkadaş kendi kurumlarında 32den sonra başka bir birimden rapor alınabildiğini ve bunun doğum iznini etkilemediğini söyledi. Demek ki kurumsal farklılıklar var dedim ben de. Devlette 32den sonra rapor alırsan doğum izin süresi başlıyor yoksa zaten herkes 32de çalışırını alıp arada dinlenip beş haftasını aktarabilirdi. Devlet cimri izin konusunda ne yazık ki. T Teacher10 BlueSpace

Cnntksm canım sem Nerelerdesin yahuuu
Yesaamm sorma pazartesi 20lik disim cekildi bende rapor aldim evdeyim. Bebisin alisverisine ciktik falan bisi kalmadi tek arabasi ana kucagi dunde kendime bi gecelik pijama yumos hirka aldik bide terlik tac almadim ben takmiyorum diye. Ne sorcem sana su lohusa camasiri varya kullan at depent miydi ben ondan 2 paket aldim buyukten yetermi o. O mevzuyla ilgili baska almam gereken varmi onu giymek yetiyomu bide kucuk pedlerden almaya gerek varmiki

Bende hasta bezi ile depend arasında kaldim ped yanımda goturmicem evde kullancam inşallah benim kanamam cok oluyor cunku orda rahat edemem

Canım kendi işyerinizmiş zaten eve de yakınmış denetleme bile olsa yemeğe çıktı falan derler sen gelene kadar hiç sorun olmaz ne zaman müsait olursan o zaman gider çalışırsın

Canımmmm çok geçmiş olsun n ya neyse aradan çıktı diyelim ne diyelim 20 lik dış için :)

Ohhhh ne güzel alışveriş en sevdigim:)

Valla ben de daha almadım

Can bebe ve depend aklımda ama giyilen çamaşır givi mi mantikli yoksa hasta pedi dedikleri gibi büyük kalın olanlar mi mantikli valla bilemedim :) bi ondan bi ondan alabilirim sanki :)

Şu terlik taç takımından ben de almıcam dün sadece fransız gupur bi şey aldım onu toka ya yapıştırip takarim dedim

Onu da aman eksik kalmayım diye aldım valla yoksa doğumdan sonra gözüm toka görecek mi bakalım hahhaha:)

Kızlar A101 indiriminden bahsetmiştiniz geçerken bir uğradım bebek kuveti falan perşembe gelecekmiş. Bebek pikesi nevresimi ve alezi vardı. Pike hoşuma gitmedi zaten taraftar baskılıydı. Nevresim de dandikti. Alez de su geçirmez falan yazmıyordu içini açtım alt tarafı bölük pörçük sökülmüştü bi de perşembe günü bakarız. Ama Bimden slip korse aldım lohusayken kullanmalık. Bimde çalışan arkadaş kullanmış memnun kalmış ben de aldım zamanı geldiğinde beğenmezsem başka bakarım artık

Bende hasta bezi ile depend arasında kaldim ped yanımda goturmicem evde kullancam inşallah benim kanamam cok oluyor cunku orda rahat edemem
Ben direk bilmeden depend aldim 2 paket 18 tane oluyo galiba onu giyince dahami rahat olur diye dusundumde ona ayri ped takmaya gerek yoktur insaAllah.

Dis agrisi cekenlere tavsiyem cekmeyin bi disciye gozukun canim cikmisti rahatladim valla.
Ayy alisverise bende bayiliyorum ya dun yine bayildik parayi my hamileye girdik ebebekten ordan aldim pudra pempesi hirkam grili pempeli cok sevimlii.
Ayni kafayiz beni gordun normalde toka takmam gidip tacmi takacam bende bi kac tokaci gezerim orda citcit ustune kurdela gibi sade suslu bisi bulursam onden bi percem yana citcitlarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…