- 10 Mayıs 2017
- 3.024
- 4.306
- 83
Ben aclik hissetmememe ragmen midem gurulduyo. Sag kalcamda agri var. Geceleri kramplarim var. Midem de ara ara yanioNasılsınız kızlar bu ay ki şikayetleriniz nelerbenim 3 günde bir başlayan bacak krampları ve aşağıda baskı bir de nefes nefese kalmaya başladım mideyle ilgili bir şikayetim yok çok şükür
yıllık izin değil canım eğer çalışabilir raporundan sonra 1 gün bile rapor alınırsa öyle başlıyomuş. Yani atıyorum grip oldum kbb den rapor aldım 1 gün başlıyo doğum izni
Kolay gelsin canım işler bitmiyor ya temizledikce daha da kirleniyor sankiMerhaba gençlik, kocişler yine temizlik yapıyoruz hemde derinlemesine. Ama çok sık temizledemediğimiz yerleri temizliğiyoruz, örneğin ben fırın içi ve camını, aspiratörü falan o da wclerde ki havalandırmayla kapıları. Öyle tüm evi temizleme gibi değil. Neyse dün yine aliekspressten bebek için siparişler verdim inşallah hepsi istediğim gibi gelir. Sizler ne yapıyorsunuz? Eşimle bebiş baya iletişim kuruyorlar, konuştukça eşim tekmeliyor kuzucukOyyyyy doğsa da yesem
Atarım tabi ki canım, aynen eşim de onunla iletişim kurdukça iyice bağlandı önceden bebeği olacağını algılayamıyordu o kadarKolay gelsin canım işler bitmiyor ya temizledikce daha da kirleniyor sanki
Gelince resim at mutlaka
Oyys şimdiden babasına yağ çekiyor yaramaz
Oy maşallah annesi ne güzel beslemisinHayırlı pazarlar hanımlar
Biz bu hafta şeker yüklememizi yaptırdık
Yarın sonucu alacağız ama benim miniğim tam bir Tosun olmuş
1060gr olmuş doktor amcamız
Kalorili yiyecekleri azaltmamızı söyledi :)
Bende çok çalıştığım için vicdan yapıp herseyden bol bol yiyordum :)
İnşaallah şeker yoktur canımOy maşallah annesi ne güzel beslemisin
Benimde bacak ağrılarm oluyor ve geceleri mide yanmam oluyor bazenNasılsınız kızlar bu ay ki şikayetleriniz nelerbenim 3 günde bir başlayan bacak krampları ve aşağıda baskı bir de nefes nefese kalmaya başladım mideyle ilgili bir şikayetim yok çok şükür
Merhaba gençlik, kocişler yine temizlik yapıyoruz hemde derinlemesine. Ama çok sık temizledemediğimiz yerleri temizliğiyoruz, örneğin ben fırın içi ve camını, aspiratörü falan o da wclerde ki havalandırmayla kapıları. Öyle tüm evi temizleme gibi değil. Neyse dün yine aliekspressten bebek için siparişler verdim inşallah hepsi istediğim gibi gelir. Sizler ne yapıyorsunuz? Eşimle bebiş baya iletişim kuruyorlar, konuştukça eşim tekmeliyor kuzucukOyyyyy doğsa da yesem
Kızlar merhaba konuşmuşsunuz bende merak ettim. Doğumdan sonra kanama çok mu oluyor nasıl oluyor adet gibi mi ve kaç gün sürüyor. Hasta bezi falan demişsiniz yoğun bir kanama mi ki? Normal pedler yetmiyor mu? Çok sordum ama merak ettim ona göre bende alacağım. :)
Ben bugün bir hata yaptım baba kızı yolladım parka tek başıma yaptım şimdi kafam kalkmıyor çok yoruldum.. sanırım srtık öyle koşturmalı olmayacağım..
Temizlik çok fazla nankör yap arkadan yine kirleniyor.
Kızlar merhaba konuşmuşsunuz bende merak ettim. Doğumdan sonra kanama çok mu oluyor nasıl oluyor adet gibi mi ve kaç gün sürüyor. Hasta bezi falan demişsiniz yoğun bir kanama mi ki? Normal pedler yetmiyor mu? Çok sordum ama merak ettim ona göre bende alacağım. :)
Canım dikkat et zaten riskin var yapma oyle seyler bosver bebisinden senden onemli degil ya.
Dağılsın her sey bırak sen tadını cıkar ev isini de marslılar yapsın
Canım hasta bezi tavsiye ediyorlar ped yetmezmiş. Depend alacağım ben direkt kilot şeklinde hasta bezi. Kaydı, çıktı derdi yok. Kenarından yırtarak çıkartıp yenisini giyiyorsun. Gayet pratik ve hijyenik.Kızlar merhaba konuşmuşsunuz bende merak ettim. Doğumdan sonra kanama çok mu oluyor nasıl oluyor adet gibi mi ve kaç gün sürüyor. Hasta bezi falan demişsiniz yoğun bir kanama mi ki? Normal pedler yetmiyor mu? Çok sordum ama merak ettim ona göre bende alacağım. :)
Canım hasta bezi tavsiye ediyorlar ped yetmezmiş. Depend alacağım ben direkt kilot şeklinde hasta bezi. Kaydı, çıktı derdi yok. Kenarından yırtarak çıkartıp yenisini giyiyorsun. Gayet pratik ve hijyenik.
Canım normal doğum yapan ablam kullandı çok memnundu. Arkama geçti mi derdi yok diyordu :)Depend kullanan var mı tanıdık falan merak ediyorum yorumunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?